مشکل با xbox360 (نخوندن DVD رايتی)

• Thread starter Thread starter ldghn
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

ldghn

کاربر سایت
يکی از دوستان من فروشنده 360 هستش اين اواخر هر چی 360 آورده فقط سی دی های مالزی رو ميخونند .مدلشونم ntsc /j hitachi هستش .مشکل اينا چيه? آيا راهی برای درست کردنشون هست؟

يکی از دوستان من فروشنده 360 هستش اين اواخر هر چی 360 آورده فقط سی دی های مالزی رو ميخونند .مدلشونم ntsc /j hitachi هستش .مشکل اينا چيه? آيا راهی برای درست کردنشون هست؟

کنسول منم همینطوریه تنظیم هم کردم درست نمیشه یکم بهتر شده ولی فقط با مالزی کار میکنه
فکر کنم موقع ساخت کاری میکنن که دیسک کپی رو نخونه!

آخه من همدانم به هيچ جا هم دست رسی ندارم.با آپديت فريم ور درست نميشه؟>همشون اين جوری حتی از فروشگاه شادی هم خريدن اينطوری بود

کسی نيست بدونه چطوری ميتونم اين مشکل رو هم کنم .اصلاً اين دستگاه ها درست ميشن يا نه؟

شاید مفید واقع شد

سلام
این مشکل که شما بهش بر خوردید مشکل خیلی از بچه هاست این مشکل دو حالت داره:
1: لنز کنسول شما ضعیف شده و با کم کردن مقاومت dvd به 3 اهم که ایده آل هست درست میشه که این کار رو هم خودت با توجه به آموزش های داده شده میتونی انجام بدی هم میتونی بدی یه تعمیر کار انجام بده
2:ممکن لیزر لنز شما ضعیف شده که در این صورت قابل حل نخواهد بود و باید باهاش سر کنی آپدیت مجدد تا چند روز فقط پاسخ گو هست و پیشنهاد نمیشه این کار رو انجام بدی

اگه سوال داشتی بپرس خوشحال میشم کمکت کنم.

سلام
این مشکل که شما بهش بر خوردید مشکل خیلی از بچه هاست این مشکل دو حالت داره:
1: لنز کنسول شما ضعیف شده و با کم کردن مقاومت dvd به 3 اهم که ایده آل هست درست میشه که این کار رو هم خودت با توجه به آموزش های داده شده میتونی انجام بدی هم میتونی بدی یه تعمیر کار انجام بده
2:ممکن لیزر لنز شما ضعیف شده که در این صورت قابل حل نخواهد بود و باید باهاش سر کنی آپدیت مجدد تا چند روز فقط پاسخ گو هست و پیشنهاد نمیشه این کار رو انجام بدی

اگه سوال داشتی بپرس خوشحال میشم کمکت کنم.

پس با این صحبتها به این نتیجه میرسیم که کیفیت دیسکهای مالزی بهتره;)

sorry for pinglish

Salam
man vaghti 2 baziyeh Condemned 1 va N3 ro dakhele dastgah mizaram in peygham ro mideh
To Play This Disk, put it in an xbox 360 console

zemnan in disk ha salem hastan va refigham bahashon bazi kardeh va moshkele region ham nadaran

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or