Witcher69
کاربر سایت
سلام دوستان, امروز دستگاه رو روشن کردم بعد 10 دقیقه خود به خود خاموش شد و نه از دکمه ی ps روشن شد نه از لمسی.. از برق کشیدمش بعد 2 دقیقه زدم به برق و دستگاه روشن شد.. رفت تو safe mode و لود کرد و بالا اومد.. ( محافظ برق هم دارم.. ) دوباره بعد از 3 - 4 ساعت وسط بازی دستینی یدفه دستگاه یه صدای عجیبی در آورد ( مثل تو کامپوتر وقتی blue screen error رو میده سیستم یه صدای عجیبی در میاره 2 - 3 ثانیه بعد restart میشه..) تو بازی دستینی صفحه هنگ کرد و دستگاه دوباری خاموش شد..
فعلا بازش نکردم اومدم اینجا دنبال راه چاره.. راهنمایی دقیق کنید خیلی ممنون میشم...
فعلا بازش نکردم اومدم اینجا دنبال راه چاره.. راهنمایی دقیق کنید خیلی ممنون میشم...

صدا خرت خرت میکنه. نکنه سخت افزاری باشه:-o
آخرین آپدیت دستگاه هم نصبه!
یه بار تو درایو کلاب اینجوری شد یه بار هم تو اساسین کرید یونیتی!!
و دیگه روشن نشد . )x وقتی روشن میکردم کنسول روشن میشد و صدای فن و هارد میومد که فعال شدن و چراق آبی روشن میشد ولی 2 ثانه بعد روشن کردن اول یک صدای تیک میومد (صدای رله پاور) و بعد خاموش میشد . هارد عوض کردم نشد . دستگاهو باز کردم و پاور کاملا چک کردم و بطور دستی روشن کردم و دامی لود هم استفاده کردم و بعد چک کردن همه چیز پاور (ولتاژ 12 4.7 ) کاملا درست بود . از نظر ظاهری مادربرد هم اسیبی دیده نمشد . با تحقیقاتی که از نت و چند شرکت تعمیر کنسول آمریکایی کردم متوجه شدم 99% مشکل روشن نشدن کنسول بعد ضربه بر اثر قطع شدن کانکشن های میان برد و APU . کنسول 3 روزه فرستادم تهران تا ریبال کنن.
نتیجه رو بعد تحویل اعلام میکنم .