سه سال دیگه کدومه سال دیگه همین موقع اسلیم میاد .تا اونموقع کنسول های فعلی خراب میشه و مجبورید اسلیم بگیرید.سونی عمدا داره اینا رو خراب میزنه
سه سال دیگه کدومه سال دیگه همین موقع اسلیم میاد .تا اونموقع کنسول های فعلی خراب میشه و مجبورید اسلیم بگیرید.سونی عمدا داره اینا رو خراب میزنه
واسه من نه صدا ميده نه داغ ميكنهآره عزیز این مشکلی نداره کلا کال آف روی PS4 یه کوچولو لگ میندازه گاهی اوقات که این طبیعیه واکثرا هم توی مولتی اتفاق می افته
- - -ویرایش - - -
من یه چیزیو متوجه نشدم
چرا کنسول شماها صدا میده و داغ میکنه
ولی واسه من نه صدای فنش در میاد و نه داغ میکنه !!!!
واسم سوال شده به خدا
فنش کار میکنه ولی عادی کار میکنه و از کنار کنسول که یک شیار تقریبا 1 سانتی داره فن ها مثل کولر میمونن خنک هستن
سلامآره عزیز این مشکلی نداره کلا کال آف روی PS4 یه کوچولو لگ میندازه گاهی اوقات که این طبیعیه واکثرا هم توی مولتی اتفاق می افته
- - -ویرایش - - -
من یه چیزیو متوجه نشدم
چرا کنسول شماها صدا میده و داغ میکنه
ولی واسه من نه صدای فنش در میاد و نه داغ میکنه !!!!
واسم سوال شده به خدا
فنش کار میکنه ولی عادی کار میکنه و از کنار کنسول که یک شیار تقریبا 1 سانتی داره فن ها مثل کولر میمونن خنک هستن
از اووون حرفا بود :dسه سال دیگه کدومه سال دیگه همین موقع اسلیم میاد .تا اونموقع کنسول های فعلی خراب میشه و مجبورید اسلیم بگیرید.سونی عمدا داره اینا رو خراب میزنه
دلیل این قضیه تکنولوژی جدید فنشه که به محض بالا رفتن پردازش سرعت فن رو هم زیاد میکنه و اجازه نمیده اصلا گرما به حد بالا نزدیک بشه!
عمر کنسول رو خیلی میبره بالا ولی برعکس شدیدا سر و صدا داره
دقیقا همینطوری هست که دوستمون گفت
من 5 تا بازی رو تجربه کردم و تجربیاتم :d رو بهتون میگم
وقتی فیفا بازی میکنی کنسول کاملا ساکت هست و کوچکترین صدایی نمیشنوی
وقتی بتلفیلد یا کیلزون میری صداش بیشتر میشه مخصوصا کیلزون که نشان از قدرت گرافیکی بالای کیلزون داره
وقتی نیدفوراسپید و NBA میری گاهی صداش زیاد میشه ولی تقریبا 95 درصد مواقع آروم هست
اما نکته جالب اینه که تحت هیچ شرایطی کنسول داغ نمیشه حتی بعد از 19 ساعت که مداوم بازی کنی ( خودم تست کردم :d ) قسمت روی کنسول که کاملا خنک هست و قسمت پشت کنسول ( زیر کنسول نه قسمتی که کابل ها متصل هستند ) هم در حد گرم شدن میشه ولی اصلا داغ نمیشه . اگه یادتون باشه وقتی نیم ساعت با PS2 بازی میکردی دستت رو که میذاشتی روش به قدری داغ بود که دستت تاول ویزد :d
اینا رو گفتم که دوستان با خیال راحت تر بازی کنن
آره داداش امشب دیگه دیسکو قبول نمیکرد قابل تعمییر هستش ؟
برای احتیاط یه vertical stand هم بخر !من همچنان به عمودی بازی کردن ادامه می دم و خنده دار اینه که وقتی عمودی هستش هیچ مشکلی ندارم !:dولی حواستون باشه که پشت خود کنسول رو نگاه کنید من دیدم تقریباً 90 درصد مشکلات مال این شرکت خراب شده hongfujin yantai هستش و ماه sept 2013 پشت کنسول رو نگاه کنید موقع خریدن اگه این بود فرار کنید از مغازه طرف !!!b-)خلاصه این چند تا کلمه رو حفظ کنید !!! :hongfujin yantai sept 2013
PS4 که Multi Voltage هست ! از این چیزا نزن بهش D: داغون میشه دستگاه یهو ! D:من تازه گرفتم ولی اصلا فکر نمی کردم این جور بشه من قبلا 3 تا x box با مادربورد ای launch وfalconوjasperو دو تا ps3 اسلیم و فت داشتم ولی هیچ وقت مشکلی نداشم
Firmware جدید ریختم 300 مگابایت رو درست نشد
از اول ریختم اون 800 مگابایت رو درست نشد
رفتم سراغ هارد اونو برداشتم تو لپتاپ گذاشتم کامل چکش کردم بایت به بایت هارد رو مشکلی نداشت هارد
رفتم جمهوری یه دونه ترانس تبدیل برق 220 به 110 گرفتم که هم برق تبدیل کنه هم جریان برق رو تثبیت کنه ولی بازم فایده ای نداشت کاراضافی بود 50 تومن الکی خرج کردم
خلاصه...فکر می کنم از اداپتوربرقش باشه یواش یواش دارم وسوسه می شم دل و رودشو بریزم بیرون :d