به نت هم وصلم ولی نمیتونم چرا ثبت نمیکنه
خوده داشبورد هم خیلی کند شده و حتی هنگ میکنه
انگار درست میگیدوقتی که تو بازی هستی و دکمه home رو میزنی اینجوری میشه..
فقط هم این دد نیشن اینجوریه
زیرش یه date code هست که مثلا نوشته 3D یعنی سه ماهه چهارم سال 2013 یا مثلا 3C یعنی سه ماهه سوم سال 2013 و ....بچه ها رجین 2 ها زیرش نزده تاریخ رو که کی ساخته شده از کجا میشه فهمید ؟!
در کمال ناباوری
دیشب بتلفیلد رو گرفتم یه کم بازی کردم دستگاه رو خاموش کردم صبح که روشن کردم مشکلی نبود دو ساعت سینگل بازی کردم و دستگاه رو خاموش کردم.
چندساعت پیش خواستم ادامه بازی رو برم که متوجه شدم هیییچ خبری از سیو بازی نیست!!!!!!!!!
من فکر می کنم مشکل از بتلفیلد باشه نه از دستگاه ! بازی رو همون اول اپدیت کردم (۱۳۰۰ مگ ) تو مولتی پلیرم که هی میرم تو زمین
می دونم ربطی به سیو نداره ولی وقتی دستگاه رو روشن کردم صدا نداشت البته با خاموش روشن کردن مشکل حل شد!
امیدوارم دوستان فکر نکنن دارم دروغ میگم )x درصورتی که همچین فکری کردید عکس فاکتور خرید دستگاه+دستگاه+بازی موجوده!
دوست عزیز همش مشکل خود Battlefield هست و هیچ ربطی نه به دستگاه داره نه به دیسک!در کمال ناباوری
دیشب بتلفیلد رو گرفتم یه کم بازی کردم دستگاه رو خاموش کردم صبح که روشن کردم مشکلی نبود دو ساعت سینگل بازی کردم و دستگاه رو خاموش کردم.
چندساعت پیش خواستم ادامه بازی رو برم که متوجه شدم هیییچ خبری از سیو بازی نیست!!!!!!!!!
من فکر می کنم مشکل از بتلفیلد باشه نه از دستگاه ! بازی رو همون اول اپدیت کردم (۱۳۰۰ مگ ) تو مولتی پلیرم که هی میرم تو زمین
می دونم ربطی به سیو نداره ولی وقتی دستگاه رو روشن کردم صدا نداشت البته با خاموش روشن کردن مشکل حل شد!
امیدوارم دوستان فکر نکنن دارم دروغ میگم )x درصورتی که همچین فکری کردید عکس فاکتور خرید دستگاه+دستگاه+بازی موجوده!
زیاد از اون دکمه ها استفاده نکنید چون خیلی کوچک و ظریف هستن و احتمال خراب شدنشون هم هست.اقا من دکمه پاورم نمیگیره بعضی اوقات
عصبی شدم
تاچش خیلی حساس نی
- - -ویرایش - - -
اقا من دکمه پاورم نمیگیره بعضی اوقات
عصبی شدم
تاچش خیلی حساس نی
در کمال ناباوری
درودسلام دوستان
جدیدا دستگاه بعضی مواقع از همون اول که روشن میشه صدا نداره!!!! وقتی مانیتور رو خاموش روشن میکنم یا از منوی مانیتور ورودی رو عوض میکنم (میرم رو HDMI2دوباره میام رو HDMI1 )صدا بر میگرد و مشکلی نداره!؟
به نظرتون مشکل از مانیتور هست؟ قبلا هم گفته بودم بعضی وقتا موقع روشن شدن کنسول ارم PS یک ثانیه میره بر میگرده!
اینجا کسی با مانیتور M2394A LG بازی میکنه؟ شما این مشکل رو دارید؟