ahmad ps4 online
کاربر سایت
فته کنسولت؟سلام داداش این مشکل کنسول شما حل شد؟
اگر حل شد از چی بود و به چه شکل حل کردید؟
چون منم الان مشکل مشابه دارم
سری 1001
فته کنسولت؟سلام داداش این مشکل کنسول شما حل شد؟
اگر حل شد از چی بود و به چه شکل حل کردید؟
چون منم الان مشکل مشابه دارم
شما کنسولتون کپی خوره ؟ این مشکلات عجیب رو اورجینال بوجود نمیادنه اسلیمه
ربطی به کپی خور یا اکانتی نداره مشکل هم اینطور که من تحقیق کردم گویا خیلی فراگیر هست و دلیلش هم سرویس نکردن به موقع دستگاه و خمیر سیلیکون هست که باعث میشه APU ارتباطش درست برقرار نشه و باید ریبال بشهشما کنسولتون کپی خوره ؟ این مشکلات عجیب رو اورجینال بوجود نمیاد
کابل لوازم برقی در صورت میسوزه که دستگاه مثلا ۱۱۰ ولت باشه شما ۲۲۰ بزنی یا کابل اتصالی داشته باشه اگه دستگاه روشن میشه که بعید میدونم روشن بشه نه مشکلی پیدا نکرده کابل با کیفیت استفاده کنسلام من ps4 pro دارم روشن کردم کابلش سوخت امکان داره ps4 خراب شده باشه ؟
داداش یه سر به این جا بزن :سلام دوستان کنسولم فتِ
به محضِ این که دیسک رو وارد دستگاه میکنم دستگاه خارجش میکنه
چند بارم امتحان کردم دیسکو تمیز کردم ( در صورتی که تمیز بود ) بازم فایده نداشت
داداش به صورت فیزیکیداداش یه سر به این جا بزن :
فقط این که دکمه ایجکت دستگاه شما به صورت لمسی هستش یا فیزیکی ؟توجه:
1. پیچهای پشت را فقط با torx tool T9 باز کنین (از چاقو، کلید و ... هرگز استفاده نکنین، زیرا این پیچها بسیار حساس هستند و در صورت خراب شدن باز کردن آن تقریبا غیر ممکن میشود)
2.فقط قاب پایین که 3 تا پیچ داره و دکمه eject به آن متصل است را باز کنین (زمان باز کردن شاید کمی زور بخواد)
3. بروی میله eject یه چسب برق بچسبونید تا با صفحه طلایی رنگ تماس نداشته باشد
4.با این کار دکمه eject دیگر کار نمیکند و خیالتان راحت میشود
مهم1: گارانتی دستگاه از بین میرود
مهم2: تو سایتهای خارجی مخصوصا playstation forum از این روش چیزی نمیگن، چون...
- ehsannz
- auto eject fix ps4
- انجمن: PlayStation 4
آخه من هم یه کنسول فت دارم ولی دکمه ایجکتش لمسی هست و این مشکل واسش پیش میاد البته همیشه نیست و بگیر نگیر داره .داداش به صورت فیزیکی
چطور؟
سلام و درود, دوستان وقتی L3 رو فشار میدم L2 هم باهاش کار میکنه و نمیشه تو بازی دویید و ایم میگیره, همه جاشو تمیز کردم ولی مشکل هنوز هستش, میشه راهنمایی کنید.ممنون
خط های اتصال مشکی که روی نوار ریبون دسته و همچنین برد دسته رو کامل و با دقت با الکل تمیز کن و زیر اون قسمت خط های اتصال مشکی چسب دوطرفه بزار اتصال به خوبی با برد برقرار باشه احتمال زیاد درست بشهسلام و درود, دوستان وقتی L3 رو فشار میدم L2 هم باهاش کار میکنه و نمیشه تو بازی دویید و ایم میگیره, همه جاشو تمیز کردم ولی مشکل هنوز هستش, میشه راهنمایی کنید.ممنون