سلام و درود, دوستان وقتی L3 رو فشار میدم L2 هم باهاش کار میکنه و نمیشه تو بازی دویید و ایم میگیره, همه جاشو تمیز کردم ولی مشکل هنوز هستش, میشه راهنمایی کنید.ممنون
سلام و درود, دوستان وقتی L3 رو فشار میدم L2 هم باهاش کار میکنه و نمیشه تو بازی دویید و ایم میگیره, همه جاشو تمیز کردم ولی مشکل هنوز هستش, میشه راهنمایی کنید.ممنون
خط های اتصال مشکی که روی نوار ریبون دسته و همچنین برد دسته رو کامل و با دقت با الکل تمیز کن و زیر اون قسمت خط های اتصال مشکی چسب دوطرفه بزار اتصال به خوبی با برد برقرار باشه احتمال زیاد درست بشهسلام و درود, دوستان وقتی L3 رو فشار میدم L2 هم باهاش کار میکنه و نمیشه تو بازی دویید و ایم میگیره, همه جاشو تمیز کردم ولی مشکل هنوز هستش, میشه راهنمایی کنید.ممنون
درود منم همین مشکل رو دارم میشه بگید خط های اتصال مشکی کدومان ؟خط های اتصال مشکی که روی نوار ریبون دسته و همچنین برد دسته رو کامل و با دقت با الکل تمیز کن و زیر اون قسمت خط های اتصال مشکی چسب دوطرفه بزار اتصال به خوبی با برد برقرار باشه احتمال زیاد درست بشه
خط اتصال یه تعداد خط اتصال عمودی و موازی هم هست که رابط اتصال تلق دکمه ها با برد هستدرود منم همین مشکل رو دارم میشه بگید خط های اتصال مشکی کدومان ؟
و اینکه الکل و چسب خاصی منظورته یا نه فرقی نمیکنه
اگر توی باز و بسته کردن دسته مشکلی ندارید ( کار سختی نیست ولی دقت میخواد ) پست اول همین صفحه رو ببینید .سلام R2 دسته من خودش خودکار کار میکنه (یعنی مثلا دستم روش نیست تیر میزنه یا گاز میده )
اگر توی باز و بسته کردن دسته مشکلی ندارید ( کار سختی نیست ولی دقت میخواد ) پست اول همین صفحه رو ببینید .
ارادت فقط یه سوال باز کنم اشکالش معلومه؟اگر توی باز و بسته کردن دسته مشکلی ندارید ( کار سختی نیست ولی دقت میخواد ) پست اول همین صفحه رو ببینید .
سلام فکر کنم باید بدید تعمیر. چون شاید برد اشکال داشته باشهسلام دوستان حدودا بعد یه دو سه سالی ps4 فتم رو ، از تو جعبه دراوردم دیدم کنترلرش به مشکل خورده . به این شکل که ، دکمه مربع و فکر کنم مثلثش ، به همراه کلید جهت چپ و راست ، از کار افتاده ولی بقیه کلید ها سالمن ، در حالی که چندسال پیش، موقع گذاشتن توی جعبه کلا سالم بود! به نظرتون مشکل از کجاست ؟
و اگر آدرس یه تعمیر کار معتبر رو بهم پیام بدید ممنون میشم
تهران ؟سلام دوستان حدودا بعد یه دو سه سالی ps4 فتم رو ، از تو جعبه دراوردم دیدم کنترلرش به مشکل خورده . به این شکل که ، دکمه مربع و فکر کنم مثلثش ، به همراه کلید جهت چپ و راست ، از کار افتاده ولی بقیه کلید ها سالمن ، در حالی که چندسال پیش، موقع گذاشتن توی جعبه کلا سالم بود! به نظرتون مشکل از کجاست ؟
و اگر آدرس یه تعمیر کار معتبر رو بهم پیام بدید ممنون میشم
سلام فکر کنم باید بدید تعمیر. چون شاید برد اشکال داشته باشه
تهران ؟
مرکز تعمیرات تخصصی سونی پلی استیشنبله تهران .
مرکز تعمیرات تخصصی سونی پلی استیشن
خیابان میرداماد، جنب مترو میرداماد، برج تجاری رز، طبقه دوم پلاک ۱۶
مجوز رسمی از اتحادیه تعمیرکاران الکترونیک تهران داره به نظرم خوبه برای تعمیر قیمتش هم بد نیست
برا منم دسته اش بعد دو سه سال خراب شد و به نظرم میتونستن رو کیفیت دسته هاشون بیشتر کار کنن.۷ سال تمام با ps4 ام بازی کردم بدون مشکل ، همیشه هم با دستمال مناسب ، دسته رو تمیز میکردم برام حیرت انگیز بود که همون زمانی که دسته در حالت استراحت مطلق تو جعبه بود ، به مشکل خورد .
در هر صورت با سپاس فراوان از شما لطف کردید