سلام و درود, دوستان وقتی L3 رو فشار میدم L2 هم باهاش کار میکنه و نمیشه تو بازی دویید و ایم میگیره, همه جاشو تمیز کردم ولی مشکل هنوز هستش, میشه راهنمایی کنید.ممنون
سلام و درود, دوستان وقتی L3 رو فشار میدم L2 هم باهاش کار میکنه و نمیشه تو بازی دویید و ایم میگیره, همه جاشو تمیز کردم ولی مشکل هنوز هستش, میشه راهنمایی کنید.ممنون
خط های اتصال مشکی که روی نوار ریبون دسته و همچنین برد دسته رو کامل و با دقت با الکل تمیز کن و زیر اون قسمت خط های اتصال مشکی چسب دوطرفه بزار اتصال به خوبی با برد برقرار باشه احتمال زیاد درست بشه
ددستگاه ps4 اسلیم رو باز کردم تا فنش رو تمیز کنیم با دستمال نیمه نم اینکارو کردم و و و بعدش بستم وصل کردم خیلی خوب کار میکرد بعد ۳۰ دقیقه اینا دیدم هر ۲۰ثانیه یبار یه صدای تق میده یا ۱۵ ثانیه و همینطوری پیش میره و قطع نمیشه مگر اینکه خاموش کنم کلا مشکلش چیه به نظرتون؟ و چطور رفع میشه؟
سلام دوستان
دستگاه ps4 رو باز کردم تا فنش رو تمیز کنم اینکارو با وسایل مختلف و دستمال نم دار انجام دادم وصلش کردم به خوبی کار کرد بعد دیسک رو واردش کردم و کار پیش اومد همینطوری روشن گذاشتم موند و رفتم ۴۵ دقیقه دیگه اومدم دیدم هر ۱۵ یا ۲۰ ثانیه یه صدای تق یا تیک میده و قطع نمیشه مگر اینکه خاموش کنم دستگاه رو به نظرتون مشکلش چیه؟ و چطور رفع میشه؟
با درود
دستگاه PS4 من باتری مادربردش منقصی شده بود و تاریخ دستگاه به 1970 برمیگشت و بنده دستگاه رو باز کردم و ضمن سرویس کردن باتری رو تعویض کردم . اما باز هم وقتی که دستگاه رو از برق خارج میکنم تاریخ به 1970 برمیگرده . یعنی باتری نو رو که گرفتم خراب بوده ؟؟؟
چون دستگاه جیلبریک هستش نمیتونم تاریخ رو از طریق اینترنت بروزرسانی کنم . حالا سوالم اینجاست که بعد از تعویض باتری نیازی به اینترنت هستش یا نه ؟؟ ( چون توی آموزش های مربوطه دیدم که بعد از تعویض باتری دستگاه از طریق اینترنت بروزرسانی میکردن ) .
لطفا راهنمایی کنید چون واسه تعویض باتری باید دستگاه رو دوباره باز کنم و خمیر سلیکون بزنم و دردسرهای خودشو داره . ممنون میشم اگر کسی تجربه ای در خصوص تعویض باتری مادربرد داشت کمکم کنه . مممنون .
خط های اتصال مشکی که روی نوار ریبون دسته و همچنین برد دسته رو کامل و با دقت با الکل تمیز کن و زیر اون قسمت خط های اتصال مشکی چسب دوطرفه بزار اتصال به خوبی با برد برقرار باشه احتمال زیاد درست بشه