blak
کاربر سایت
اگه میخوای صدای هواپیما نده درب بالای دستگاه دربیار خیلی تاثیر داره امتحان کنمن پرو دارم روی بعصی بازیها صدای هواپیما میده.... اون صدا عادیه
اگه میخوای صدای هواپیما نده درب بالای دستگاه دربیار خیلی تاثیر داره امتحان کنمن پرو دارم روی بعصی بازیها صدای هواپیما میده.... اون صدا عادیه
یه بار تنظیمات دستگاهو ریسیت کننه
نه آخرین سری فت هست، دکمه هاش لمسی نیست فقط موندم چرا آنلاین بازی میکنم خاموش نمیشه ولی هنگام دانلود خاموش میشه م همون موارد که گفتم
طبیعی نیستدوستان من کنسول پرو دارم به تلویزیون ۴کی وصل کردم یه مدته ، تنظیمات هم همرو اتوماتیک گذاشتم وقتی وارد بازی میشم یکبار تصویر سیاه میشه بعد از ۲ ثانیه میاد و دیگه این اتفاق نمیوفته تا دوباره خاموش روشن کنم و وارد بازی بشم کلا یکبار این اتفاق میوفته میخوام بدونم کنسول مشکل داره یا طبیعیه ؟؟؟
طبیعیه.دوستان من کنسول پرو دارم به تلویزیون ۴کی وصل کردم یه مدته ، تنظیمات هم همرو اتوماتیک گذاشتم وقتی وارد بازی میشم یکبار تصویر سیاه میشه بعد از ۲ ثانیه میاد و دیگه این اتفاق نمیوفته تا دوباره خاموش روشن کنم و وارد بازی بشم کلا یکبار این اتفاق میوفته میخوام بدونم کنسول مشکل داره یا طبیعیه ؟؟؟
تلویزیون با تلویزیون فرق داره...این مشکل نیست..این حالت برای اینه که بازی رو رو حالت 4k تنظیم بشه .اقا شما که میگید طبیعیه چطور برای من اتفاق نمیفته
واقعا هم چقدر کیفیت ۴کی تو بازیها خوبه خدایی پلی استیشن پرو بهترین کنسول نسل ۸ البته مدل کپی خورشتلویزیون با تلویزیون فرق داره...این مشکل نیست..این حالت برای اینه که بازی رو رو حالت 4k تنظیم بشه .
اگر بازی HDR ساپورت هست تو این بازیا اول رو حالت sdr هست بعد سوییچ میکنه رو hdr. اگر الجی هست تلویزیونت اون بالا سمت راست وقتی اینجور میشه hdr رو نشون میدهطبیعی نیست
رو ۱۰۸۰ تست کن
کابل تصویرو عوض کن
اگه تونستی رو تلویزیون 4k دیگه تست کن
رو ۱۰۸۰ مشکلی نداره روی ۴کی اینجوری میشه نمیدونم داستانش چیهطبیعی نیست
رو ۱۰۸۰ تست کن
کابل تصویرو عوض کن
اگه تونستی رو تلویزیون 4k دیگه تست کن
قاعدتا اینجوری نباید بشه رو تلویزیون دیگه تونستی چک کن شاید مربوط به تلویزیون بشهرو ۱۰۸۰ مشکلی نداره روی ۴کی اینجوری میشه نمیدونم داستانش چیه
طبیعیه.دوستان من کنسول پرو دارم به تلویزیون ۴کی وصل کردم یه مدته ، تنظیمات هم همرو اتوماتیک گذاشتم وقتی وارد بازی میشم یکبار تصویر سیاه میشه بعد از ۲ ثانیه میاد و دیگه این اتفاق نمیوفته تا دوباره خاموش روشن کنم و وارد بازی بشم کلا یکبار این اتفاق میوفته میخوام بدونم کنسول مشکل داره یا طبیعیه ؟؟؟
کابل اچ دی ام ای ات چیه؟رو ۱۰۸۰ مشکلی نداره روی ۴کی اینجوری میشه نمیدونم داستانش چیه