Dr.gogorio
کاربر سایت
مخابراتی؟View attachment 200469
سلام این ارور توی عکس رو چطوری میتونم فیکسش کنم؟
دانلود میتونم بکنم ولی playstation network وصل نمیشه dns هم زدم و با چند تا نت امتحان کردم بازم نشد
su-35642-0هم سرچ میکنم نتیجه ای نداره
شما یه دیتا بیس از دستگاه بزن اینشالا درست بشه نشد ریشت تنطیمات و نشد فکتوری بزن بازم نشد دیگه از هارده چاره ایی جز عوَض کردن نیستبا سلام خدمت دوستان .
چند ماه پیش 6 تا بازی هکی ریختم تو کنسول همشونو یه دور تموم کردم . حالا که میخوام دوباره بازیشون کنم چند تاشون خیلی کند اجرا میشن و بعضی مواقع از بازی میندازه بیرون . خودم احتمال میدم هارد بدسکتوری داره و فایل بازیها بعد چند مدت خراب شده . راهی برای از بین بردن بدسکتوری هارد وجود داره ؟
خیلی ممنون دوست عزیز . فقط اینکه اگه ممکنه نحوه انجام این کارها رو هم یه توضیح مختصر بدید ممنون میشم . ضمنا اگه این کارها رو انجام بدم بازیها پاک میشن ؟شما یه دیتا بیس از دستگاه بزن اینشالا درست بشه نشد ریشت تنطیمات و نشد فکتوری بزن بازم نشد دیگه از هارده چاره ایی جز عوَض کردن نیست
ببینید دیتا بیس و تنطیمات اولیه نه پاک نمی شن ولی ریست فکتوری چرا الان دسترسی ندارم شب حتما دقیق بهت می گم با عکس از کجا این کار کنیخیلی ممنون دوست عزیز . فقط اینکه اگه ممکنه نحوه انجام این کارها رو هم یه توضیح مختصر بدید ممنون میشم . ضمنا اگه این کارها رو انجام بدم بازیها پاک میشن ؟
داداش زحمت نکش . فریمور کلا پرید . فکر کنم هارد مشکل داره .ببینید دیتا بیس و تنطیمات اولیه نه پاک نمی شن ولی ریست فکتوری چرا الان دسترسی ندارم شب حتما دقیق بهت می گم با عکس از کجا این کار کنی
ای بابا ناراحت شدم اینشالا درست می شه جوش نزن خلاصه کاری بود اگه در توانمه در خدمتمداداش زحمت نکش . فریمور کلا پرید . فکر کنم هارد مشکل داره .
بردم یه جا دیگه بهش درمورد پتانسیومتر اینام گفتم گفت میدونم. به اصطلاح درست کرد و باز همون بود!دیروز دسته رو بردم یه جای دیگه که تعریفشو شنیده بودم
تو نرم افزار تست کرد گفت سالمه و خراب به حساب نمیاد (نمیدونم چراتو بازی تست نمیکنن!!) به هر حال با اصرار من گفت یه سرویس میکنم دریفتش حل شه امروز زنگ زد گفت سالمه اصلا و بیا و ببر!
کسی به مشکل مشابه من خورده؟ که تو بازیهای سوم شخص یکم راه بره مخصوصا بدوئه کاراکتر به چپ یا راست بپیچه بایسته؟ و تعمیرکارا نتونن درست کنن؟
اگه راه حلی داره، به منم بگید!
View attachment 200469
دانلود میتونم بکنم ولی playstation network وصل نمیشه dns هم زدم و با چند تا نت امتحان کردم بازم نشد
برای منم دیروز اینطوری شد انقدر ور رفتم اکانتم لاک شد و با بدبختی از لاک درش آوردمView attachment 200469
ایشالا ps5 گرفتم همین که جعبه رو باز کردم دستگاه و دسته اینا رو دراوردم دسته رو میذارم دیوار میفروشم یه دسته nacon یا چیز خوب دیگه میخرم جاش. چون جنسش عین همینه میگن.بردم یه جا دیگه بهش درمورد پتانسیومتر اینام گفتم گفت میدونم. به اصطلاح درست کرد و باز همون بود!
یه دور astro با ps5 بازی کنی و با دوئل سنس و مکانیزم دسته اشنا بشی صد سال سیاه این کار رو نمیکنی.ایشالا ps5 گرفتم همین که جعبه رو باز کردم دستگاه و دسته اینا رو دراوردم دسته رو میذارم دیوار میفروشم یه دسته nacon یا چیز خوب دیگه میخرم جاش. چون جنسش عین همینه میگن.
این ps4 فعلیم چهارمین دستگاهم تو این نسل بود و بیشتر اوقات داشت خاک میخورد چون وقت بازی نداشتم. نوی نو هم خریده بودم پیارسال. حالا دسته ش اینطوری اصلا درست نمیشه