hamid.lsg
عضو جدید
مشکل از هارد بود.ینی وقتی روی گزینه ها میزنی اتفاقی نمی افته یا ارور میده؟
هارد رو عوض کردم سیستم عامل رو دوباره نصب کردم درست شد.
مشکل از هارد بود.ینی وقتی روی گزینه ها میزنی اتفاقی نمی افته یا ارور میده؟
مشکل از هارد بود.
هارد رو عوض کردم سیستم عامل رو دوباره نصب کردم درست شد.
ایشالا تا وقتی ما بخریم این آپشنم اصافه میکنه و ثرد پارتیها دسته میزنن براشداداش بازی های مخصوص ps5 رو فقط باید با دسته خودش بازی کنی، اجازه نمیده با دسته ps4 یا چیز دیگه ای بازی کنی
فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk
یا دسته خوب بسته نشده یا این که ریبون دسته رو برد خوب مچ نشده..دسته باید کاملا مچ شده بسته بشه..کوچکترین مشکل در بستن دسته مثل جا نیفتادن برد روی استخونی ، شل شدن پیچ ها و....این مشکلات رو پدیدار میاره..اگر دسته خوب و درست بسته بشه ریبون هم دقیقا رو برد میخوابه...و یا ممکنه اون پلاستیک نرمه که اتصالات ریبون میخوابه روش مقداری پُفش از بین رفته باشه و صاف شده باشه که این هم میتونه علتی بر این موضوع باشه.سلام دوستان من به مشکلی خوردم
دسته ی ps4 باز کردم که داخلش تمیز کنم داخلش کثیف بود و خوب کار نمیکرد دسته رو باز کرده بودم که کنسول روشن شد منم دسته رو تمیز کردم و بستم
الان مشکلی که دارم اینه که داخل بازی دکمه ها عمل نمیکنه ولی داخل منو کاملا تمام دکمه ها کار میکنه یبار از برق کشیدم و با یه یوزر دیگه امتحان کردم ولی درست نشد
یعنی امکان داره علتش بد بسته شدن دسته باشه ؟یا دسته خوب بسته نشده یا این که ریبون دسته رو برد خوب مچ نشده..دسته باید کاملا مچ شده بسته بشه..کوچکترین مشکل در بستن دسته مثل جا نیفتادن برد روی استخونی ، شل شدن پیچ ها و....این مشکلات رو پدیدار میاره..اگر دسته خوب و درست بسته بشه ریبون هم دقیقا رو برد میخوابه...و یا ممکنه اون پلاستیک نرمه که اتصالات ریبون میخوابه روش مقداری پُفش از بین رفته باشه و صاف شده باشه که این هم میتونه علتی بر این موضوع باشه.
بله..مشکل همون بود که گفتم..کلا سیستم دستهای پلی استیشن همینجوریه...تو منوها مشکلی نیست اما به محض ورد به بازی از کار می افتن.یعنی امکان داره علتش بد بسته شدن دسته باشه ؟
اخه توی منو دسته کاملا کار میکنه ولی وارد بازی که میشی دکمه هاش عمل نمیکنه
دم شما گرمبله..مشکل همون بود که گفتم..کلا سیستم دستهای پلی استیشن همینجوریه...تو منوها مشکلی نیست اما به محض ورد به بازی از کار می افتن.
اینم باز 90% مواقع بر می گرده به همون ریبون دسته و یا خوب جا نیفتادن برد روی ریبون...اون پلاستیکی که پُف کرده و روی ریبون قرار گرفته تا برد بی افته روش..اون احتمالا مقداری تخت شده...برای حل این مشکل باید یه چسب دو طرفه بگیری اون پلاستیکرو در بیاری و جاش چسب دو طرفرو بزنی که کامل ریبون روش بخوابهدم شما گرم
دوباره باز و بسته کردم درست شد فقط یه مشکلی داشت که r2 زیاد میزنه یهو خود به خود میزنه
این جور افت فریم ها کاملا عادیه و این بر می گرده به بهینگی بازی و سخت افزار ضعیفسلام دوستان ببخشی من گاهن میبینی تو جی تی ای هنگام رانندگی یه ۴ثانیه ای افت فریم دارم اونم گاهیی اوقات آیا طبیعیه؟