Ali nik
کاربر سایت
آره فکر کنمفکر کنم مشکل سیاه شدن چند ثانیهای تصویر در رزولیشن 4k، فقط در تلوزیونهای سامسونگ اتفاق میافته!
آره فکر کنمفکر کنم مشکل سیاه شدن چند ثانیهای تصویر در رزولیشن 4k، فقط در تلوزیونهای سامسونگ اتفاق میافته!
نه من الجی دارم و این مشکل هستفکر کنم مشکل سیاه شدن چند ثانیهای تصویر در رزولیشن 4k، فقط در تلوزیونهای سامسونگ اتفاق میافته!
برای من تصویر تلوزیون فقط یک بار در اوایل روشن کردن کنسول، بمدت ۴ ثانیه تاریک میشه در حالی که صدا هست، بعدش مشکلی نیست. تلوزیون سامسونگ و کابل HDMI هم فابریک کنسول پرو هست.نه من الجی دارم و این مشکل هست
نه ، کامل نیست ، تا نصف میاد تقریبا ، عین عکسی که گذاشتی، وسط که میرسه کم رنگ میشهدوستان یک سوالی،
من امروز مامانم خونه رو داشته تمیز میکرده کنسول اومد جابه جا کنه از دستش افتاد
الان روشنش کردم! حس کردم این نور روی کنسول تا نصفه است تمام اون پنل نیست دقیقا عین این عکس View attachment 120971
حالا من یادم نیست این قبلا تمام پنل بود یا نه! همینطوری کسی میدونه بقیه رنگ هاش هم همینقده هم سفید هم ابی!
فکر کنم مشکل سیاه شدن چند ثانیهای تصویر در رزولیشن 4k، فقط در تلوزیونهای سامسونگ اتفاق میافته!
ا خب پس مشکلی ندارهنه ، کامل نیست ، تا نصف میاد تقریبا ، عین عکسی که گذاشتی، وسط که میرسه کم رنگ میشه
نترس با توکل بر خدا دستگاه روشن کن خودش مداوا میکنهدوستان من الان داشتم با پلی استیشن کار میکردم که برقا رفت , الان مشکل خاصی به وجود میاد ؟ برقا اومد باید کار خاصی انجام بدم ؟ پلی استیشن با محافظ به برق وصله , نمیدونم کافیه یا نه ؟
اون قطع صدا و تصویر اگه فقط برای موق اجرای بازیه بخاطر فعال شدن hdr هستسلام دوستان من ps4 یه ضربه بهش خورده
اوایل اجرای بازی یهو صدا و تصویر گیر میکنه بعد درست میشه
چیکار کنم مشکل سخت افزاری؟
جاهای شلوغ بازیم هی گیر داره اعصابم خورد شده که چرا این ps4 pro های جدید اینقدر ضعیفو مسخرن
نه این تصویر گیر میکنه تصویر سوئیچ نمیشهاون قطع صدا و تصویر اگه فقط برای موق اجرای بازیه بخاطر فعال شدن hdr هست
افت فریمم تو اکثر بازیا هست رو همه کنسولا یه چیز عادیه
قبل اینکه ضربه بخوره ازین گیر ها نداشتاون قطع صدا و تصویر اگه فقط برای موق اجرای بازیه بخاطر فعال شدن hdr هست
افت فریمم تو اکثر بازیا هست رو همه کنسولا یه چیز عادیه
طبیعیه
چیزی نیست که اسمشو بزاری مشکل
به نظر خودم دلیل اصلیش سرعت پایین نته تو ایران بعضی وقتا این لگ به وجود میاد
بعیده مشکل از ps4 باشه چون یادمه از همون اول تا الان این مشکل وجود داره و اگه چیزی بود که واسه همه بودش حتما با اپدیت حلش میکردن