مشکلات و خرابی های PS4/PS4 Pro

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان یک سوالی،
من امروز مامانم خونه رو داشته تمیز میکرده کنسول اومد جابه جا کنه از دستش افتاد :(
الان روشنش کردم! حس کردم این نور روی کنسول تا نصفه است تمام اون پنل نیست دقیقا عین این عکس IMG_0472.jpg

حالا من یادم نیست این قبلا تمام پنل بود یا نه! همینطوری کسی میدونه بقیه رنگ هاش هم همینقده هم سفید هم ابی!

دوستان یک سوالی،
من امروز مامانم خونه رو داشته تمیز میکرده کنسول اومد جابه جا کنه از دستش افتاد :(
الان روشنش کردم! حس کردم این نور روی کنسول تا نصفه است تمام اون پنل نیست دقیقا عین این عکس View attachment 120971

حالا من یادم نیست این قبلا تمام پنل بود یا نه! همینطوری کسی میدونه بقیه رنگ هاش هم همینقده هم سفید هم ابی!
نه ، کامل نیست ، تا نصف میاد تقریبا ، عین عکسی که گذاشتی، وسط که میرسه کم رنگ میشه

فکر کنم مشکل سیاه شدن چند ثانیه‌ای تصویر در رزولیشن 4k، فقط در تلوزیون‌های سامسونگ اتفاق می‌افته!

وقتی دردسرساز میشه تو یه گیم باشی که نمیشه pause کنی! بارها پیش اومده تو بلادبورن یا دارک سولز فقط به این امید که سالم در رم دسته رو به یه جهت حرکت دادم!
قبلن سامسونگ FHD داشتم این مساله رو نداشت با tv 4k این اتفاق میوفته

• Like
Reactions: alex1680
دوستان من الان داشتم با پلی استیشن کار میکردم که برقا رفت , الان مشکل خاصی به وجود میاد ؟ برقا اومد باید کار خاصی انجام بدم ؟ پلی استیشن با محافظ به برق وصله , نمیدونم کافیه یا نه ؟

دوستان من الان داشتم با پلی استیشن کار میکردم که برقا رفت , الان مشکل خاصی به وجود میاد ؟ برقا اومد باید کار خاصی انجام بدم ؟ پلی استیشن با محافظ به برق وصله , نمیدونم کافیه یا نه ؟
نترس با توکل بر خدا دستگاه روشن کن خودش مداوا میکنه :p

• Like
Reactions: gr.s
سلام دوستان من ps4 یه ضربه بهش خورده
اوایل اجرای بازی یهو صدا و تصویر گیر میکنه بعد درست میشه
چیکار کنم مشکل سخت افزاری؟
جاهای شلوغ بازیم هی گیر داره اعصابم خورد شده که چرا این ps4 pro های جدید اینقدر ضعیفو مسخرن

سلام دوستان من ps4 یه ضربه بهش خورده
اوایل اجرای بازی یهو صدا و تصویر گیر میکنه بعد درست میشه
چیکار کنم مشکل سخت افزاری؟
جاهای شلوغ بازیم هی گیر داره اعصابم خورد شده که چرا این ps4 pro های جدید اینقدر ضعیفو مسخرن
اون قطع صدا و تصویر اگه فقط برای موق اجرای بازیه بخاطر فعال شدن hdr هست
افت فریمم تو اکثر بازیا هست رو همه کنسولا یه چیز عادیه

سلام
کنسول من چند وقتی هست که هر بار می خوام روشنش کنم تا 10 15 دقیقه فقط رو چراغ آبی میمونه و بعد میره به قسمت checking system storage status
و تا 23 درصد دیگه جلو تر نمیره و بعد ارور can't start the PS4 رو میده تا حالا چند بار با فایل 1 گیکی ریکاوری از سیف مد سیستم عامل رو نصب کردم ولی فقط 30 دقیقه خوب کار می کنه و تا می خوام برن تو بازی رو صفحه لودینگ بازی گیر می کنه و بعد چند دقیقه خاموش میشه وقتی که دوباره روشنش میکنم دوباره همون آش و همون کاسه .
مشکل از هارد هست یا از خود کنسول؟

طبیعیه
چیزی نیست که اسمشو بزاری مشکل
به نظر خودم دلیل اصلیش سرعت پایین نته تو ایران بعضی وقتا این لگ به وجود میاد
بعیده مشکل از ps4 باشه چون یادمه از همون اول تا الان این مشکل وجود داره و اگه چیزی بود که واسه همه بودش حتما با اپدیت حلش میکردن

در هر حالتی وجود داره جدیدا
هاردشو با یه ssd تعویض کنم چاره نیست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or