از تو تنظیمات قسمت خروجی رو دوباره تنظیم کن احتمال زیاد بشه.من از کابل دیگه هم استفاده کردم ولی بازم این اتفاق افتاد
از تو تنظیمات قسمت خروجی رو دوباره تنظیم کن احتمال زیاد بشه.من از کابل دیگه هم استفاده کردم ولی بازم این اتفاق افتاد
توی چه رزولیشنی؟ دستی رزولیشن رو کم کن ببین اگر حل شد مشکل از کابله. کابل hdmi خوب بخر ورژن 2.0 باشهسلام دوستان من چند وقتیه ps4 pro خریدم
یه مشکلی برام پیش اومده
یهو وسط بازی تصویر در حد چند ثانیه سیاه میشه بعد دوباره بر میگرده
مشکل از چی می تونه باشه؟
این پست کاملا تایید میشه...اما اگر مدام این اتفاق می افته مشکل وجود داره.اگه سیاه شدن تصویر در اوایل روشن کردن کنسول و در حد ۳ ۴ ثانیه و فقط یکبار باشه، مشکلی نیست، معمولا در حالت ۴k این اتفاق میافته و بنظرم این سیاهی بخاطر سینک شدن کنسول و تی وی اتفاق میافته.
تو یه tv دیگه رزولوشن 1080 اجرا کردم هیچ مشکلی پیش نیومدتوی چه رزولیشنی؟ دستی رزولیشن رو کم کن ببین اگر حل شد مشکل از کابله. کابل hdmi خوب بخر ورژن 2.0 باشه
همون اولش که این سیاهی پیش میاد فکر می کنم طبیعیه ولی این اتفاق بین بازی مکرر پیش میاداگه سیاه شدن تصویر در اوایل روشن کردن کنسول و در حد ۳ ۴ ثانیه و فقط یکبار باشه، مشکلی نیست، معمولا در حالت ۴k این اتفاق میافته و بنظرم این سیاهی بخاطر سینک شدن کنسول و تی وی اتفاق میافته.
احتمالا مشکل از کابلته منم اولش می ترسیدم ولی کابلمو درست کردم درست شدسلام من یه ps4 دارم ازش میترسم
سلام منم این مشکلو دارم.تلویزیونت چیه؟سلام دوستان من چند وقتیه ps4 pro خریدم
یه مشکلی برام پیش اومده
یهو وسط بازی تصویر در حد چند ثانیه سیاه میشه بعد دوباره بر میگرده
مشکل از چی می تونه باشه؟
پس مطمئن باش مشکل از کابله. منم یه مدت کابل اصلی دستگاهم که خراب شد( توی جا به جایی) با یه کابل عادی بازی میکردم که کشش 4kکه هیچی روی 1080p هم جواب نمیداد. فقط وقتی رزولیشن رو دستی روی 1080i و یا 720p میذاشتم درست میشد. که اونم مشکل از کیفیت پایین کابله که توانایی انتقال وپهنای باند اون دیتا رو نداره. یه کابل خوب گرفتم و الان روی 4k هیچ مشکلی ندارم. دقت کنید hdmi 2.0 ساپورت داشته باشه.تو یه tv دیگه رزولوشن 1080 اجرا کردم هیچ مشکلی پیش نیومد
ولی تو رزولیشن 4k این اتفاق میوفته
فکر کردم تاپیکی که گذاشتی فانه منم فان جواب دادمبه کابل چیکار دارم یهو دسته ۳۰ ریشتر می لرزه بعدش آهنگ میده
من قبل این یه ps4 fat داشتم 5 سال استفاده کردم ازین مشکلات براش نیومدپس مطمئن باش مشکل از کابله. منم یه مدت کابل اصلی دستگاهم که خراب شد( توی جا به جایی) با یه کابل عادی بازی میکردم که کشش 4kکه هیچی روی 1080p هم جواب نمیداد. فقط وقتی رزولیشن رو دستی روی 1080i و یا 720p میذاشتم درست میشد. که اونم مشکل از کیفیت پایین کابله که توانایی انتقال وپهنای باند اون دیتا رو نداره. یه کابل خوب گرفتم و الان روی 4k هیچ مشکلی ندارم. دقت کنید hdmi 2.0 ساپورت داشته باشه.