Optimus Prime
کاربر سایت
برادر بزرگوار بیا ترجمه کن بیزحمت. اون چیزایی که آریا گفت اینجا کدوما هستن ؟
بعدش هم هیچ کدوم این مطالب رو رو کارتون تو برچسبی چیزی هم نوشتن یا نه ؟
آخه میگن دستگاه رو میخوای ؟ بعدا بازش میکنن.
سپاس
داداش ترجمه نمیخواد عکسه اخر باز کن اخرین خط اول اسم کارخانه رو نوشته بعد ماه و سالش.از من طبق گفته دوستان از بدترین کنسولاس هم کارخانش همونه همم ماهش اما خب منیکه روز اول میرم میخرم باید پیه همه چیو به تنم بمالم دیگه اون از ۳۶۰لانچ اینم از این۴ البته ۳۶۰لانچم خراب نشد اینم شاید اینجوری بشه یا شانس یا اقبالبرادر بزرگوار بیا ترجمه کن بیزحمت. اون چیزایی که آریا گفت اینجا کدوما هستن ؟بعدش هم هیچ کدوم این مطالب رو رو کارتون تو برچسبی چیزی هم نوشتن یا نه ؟آخه میگن دستگاه رو میخوای ؟ بعدا بازش میکنن.سپاس
يك كمى بالا و فقط قسمت ماتش و زيرش مقابل قسمت مات ولرمه .
دور تا دورش سرد هست.
و از پشتش هم بالطبع باد گرم مياد همين.
دوست عزیز اون جایی که شما ps4 رو گذاشتید به چه صورت هستش دورش باز هست و یا بسته؟دمای محیط به چه صورت هستش.شما بعد چه مدت بازی کردن این تست حرارت رو انجام دادید؟
مشکل حرارت نداره خیالت راحت فنها عملکردشون عالیه نمیدونم انگار هوشمنده اخه من دستگاه تو سه جا تست کردم یه جایه خیلی خیلی سرد یه مکان خیلی گرم و یه مکان متعادل صدایه فن تو هرسه جا فرق میکرد.بعید میدونم علت بلو پلاز مشکل حرارتی باشه.از کناره ها باد سرد میکشه از پشت هم تمامه گرما ایجاد شده داخل به بیرون میفرسته .دوستان من مشکوک شدم به کیفیت این کارخونه چینی چرا این میگم.اولین دلیلم دسته فابریک نمیدونم دسته هایه کنسول هم که تو جعبس ماله این کارخونه هست یا نه.اخه دسته فابریک خود دستگاه انالوگ سمت چپش داغون شده اما دسته دوم که جدا خریدم سالمه دسته فابریکش به اندازه مجموع شاید ۱۰ساعت بیشتر بازی شده باشه از این لحاظ میگم که دسته دوم هم ازش حسابی کار کشیده شده.دلیل دومم صداهایه ترق تروق بعد خاموش شدن که دستگاه داره سرد میشه البته اصلا حساس نبودم اما خب وقتی امشب اینارو خوندم یک مقدار بهش دقت کردم و اصلیترین دلیلم پورت hdmi دستگاه این کاری که میگم بکنید ببینید دستگاه شماهم این شکلیه!وقتی دستگاه استند بای میکنید به تصویر تیوی نگاه کنید وقتی دستگاه صدایه تیکی کرد تصویر یه پرش میزنه بعد ارتباطش با تیوی قطع میشه میگه تصویر موجود نیست این همیشه اتفاق نمیافته بعضی وقتها کابل در میارم وصل میکنم وقتی استند بای میکنم دیگه تصویر اخرین لحظه پرش نمیکنه.دوستان این مسئله رو ببینن بیان اینجا بگن مخصوصا کساییکه ماه ساخت و کارخونشون مثله ماله من از اون خطریاسممنون از دوستمون که بالا در مورد حرارت دستگاهشون توضیح دادن دوستان دیگه هم که ps4 دارن لطفا بیان و در مورد حرارت ps4 توضیح بدن.ممنون.
ممنون از دوستمون که بالا در مورد حرارت دستگاهشون توضیح دادن دوستان دیگه هم که ps4 دارن لطفا بیان و در مورد حرارت ps4 توضیح بدن.
ممنون.
مشکل حرارت نداره خیالت راحت فنها عملکردشون عالیه نمیدونم انگار هوشمنده اخه من دستگاه تو سه جا تست کردم یه جایه خیلی خیلی سرد یه مکان خیلی گرم و یه مکان متعادل صدایه فن تو هرسه جا فرق میکرد.بعید میدونم علت بلو پلاز مشکل حرارتی باشه.از کناره ها باد سرد میکشه از پشت هم تمامه گرما ایجاد شده داخل به بیرون میفرسته .دوستان من مشکوک شدم به کیفیت این کارخونه چینی چرا این میگم.اولین دلیلم دسته فابریک نمیدونم دسته هایه کنسول هم که تو جعبس ماله این کارخونه هست یا نه.اخه دسته فابریک خود دستگاه انالوگ سمت چپش داغون شده اما دسته دوم که جدا خریدم سالمه دسته فابریکش به اندازه مجموع شاید ۱۰ساعت بیشتر بازی شده باشه از این لحاظ میگم که دسته دوم هم ازش حسابی کار کشیده شده.دلیل دومم صداهایه ترق تروق بعد خاموش شدن که دستگاه داره سرد میشه البته اصلا حساس نبودم اما خب وقتی امشب اینارو خوندم یک مقدار بهش دقت کردم و اصلیترین دلیلم پورت hdmi دستگاه این کاری که میگم بکنید ببینید دستگاه شماهم این شکلیه!وقتی دستگاه استند بای میکنید به تصویر تیوی نگاه کنید وقتی دستگاه صدایه تیکی کرد تصویر یه پرش میزنه بعد ارتباطش با تیوی قطع میشه میگه تصویر موجود نیست این همیشه اتفاق نمیافته بعضی وقتها کابل در میارم وصل میکنم وقتی استند بای میکنم دیگه تصویر اخرین لحظه پرش نمیکنه.دوستان این مسئله رو ببینن بیان اینجا بگن مخصوصا کساییکه ماه ساخت و کارخونشون مثله ماله من از اون خطریاس