اشكان جان اخه اين كابل ها با بعضيtv ها اينطور ميشه مثلا براي من بايه tv درست بود با يكي ديگه اينطوري ميشددستگاه من رجین ۲ و کابلشم مشکلی نداره
یک تعدادی مشکل کابل HDMI داشتن که با تعویض آن مشکل برطرف شد. من تعجب میکنم اگر از کفیت بد کابل باشه پس چرا همه این اشکال برایشان پیش نیامده و یا این اشکال فقط برای رجین ۱ است !؟
سلام ها بچه من یه هدفون خریدم 2 تا فیش داره یکیش میکروفون و یکیش صدا حالا مشکل اینجاس میخوام وصلش کنم به ps4 ولی ps4 دستش یه دونه فیش میخوره من هم میخوام از میکروفون و هم از صداش استفاده کنم ایا تبدیلی چیزی داره من این 2 تا فیش رو به یکیتبدیل کنم و وصلش کنم به ps4 و از میکروفونشم استفاده کنم ؟
دادا اسمش چیه ایا واقعا بخرم کار میکنه ؟
اینطور که به نظر میرسه این مسعله ناسازگاری هست تا خرابی . چون من یکی از دوستام یک LCD نسبتا قدیمی داره ( ماله 2-3 سال پیش ) که بازی میکنه و مشکلی هم نداره اما میبینیم بعضیا روی TV های خاصی مشکل دارن. منم مشکلی ندارم ...چه با کابل خودش چه با کابله دیگه ...اشكان جان اخه اين كابل ها با بعضيtv ها اينطور ميشه مثلا براي من بايه tv درست بود با يكي ديگه اينطوري ميشد
خب اگه ناسازگاری هم باشه با کابله نه کنسول که مجبور میشی یه کابل خوب بخریبا پلاسما های سامسونگ سازگاری داره ؟ نکنه نداشته باشه !؟ بلاخره حرف چند میلیون پوله !
داداش كابل درجه يك كه ميگي قيمت چند ؟؟؟ يه ماركي؟؟سلام؛
روزی که کنسول رو گرفتم، مثل بقیه ی دوستان وقتی وصلش کردم به TV همین مشکل برفک رو داشتم. TV خونه LED 47 سامسونگ هست. (سری 6) ولی رفتم یه کابل درجه یک خریدم و مشکلم به طور کامل حل شد.
نمیخوام بگم مشکل فقط و فقط از کابل هست. مال بعضیا ممکنه از کنسولشون باشه ولی 90 % مشکل از کابل هست و باید کابلی رو پیدا کنید که با TV ــتون سازگاری کامل داشته باشه.
90 هزار تومن. مارک سامسونگ.داداش كابل درجه يك كه ميگي قيمت چند ؟؟؟ يه ماركي؟؟
من وقتی کنسولم بیشتر از 2 ساعت (حدودا) روشن میمونه فن کنسول حدود 20 دقیقه بالا میره و بعدش دوباره میاد پایین. طبیعیه بهرحال. البته دمای محیط هم خیلی مهمه! اگه دمای محیط خیلی گرم باشه ممکنه بد از حتی 20 دقیقه دور فن بالا بره!دوستانی که کنسول دارن ایا دور فن دستگاهشون بالا میره یا نه؟
٩٠ توماااااااااااااااان !! :-o:-o آقا يه كابل دارم ماركشم سوني هست خيليم عاليه تازه تو جعبه ps4 پيداش كردم هر كي هم بگه مشكل داره با من طرفه b-)b-)90 هزار تومن. مارک سامسونگ.
من وقتی کنسولم بیشتر از 2 ساعت (حدودا) روشن میمونه فن کنسول حدود 20 دقیقه بالا میره و بعدش دوباره میاد پایین. طبیعیه بهرحال. البته دمای محیط هم خیلی مهمه! اگه دمای محیط خیلی گرم باشه ممکنه بد از حتی 20 دقیقه دور فن بالا بره!
دوست عزیز کابلش زیاد خوب نیست:d یه بار وسط بازی صفحه برای چند ثانیه هیچی نشون نمیداد یه بارم برفکی شد، کابل رو عوض کردم درست شد٩٠ توماااااااااااااااان !! :-o:-o آقا يه كابل دارم ماركشم سوني هست خيليم عاليه تازه تو جعبه ps4 پيداش كردم هر كي هم بگه مشكل داره با من طرفه b-)b-)