Morteza-1992
کاربر سایت
براي من تا حالا حتي ١ تيك اضافي يا كوچكترين مشكلي نداشته من كه راضيم D:دوست عزیز کابلش زیاد خوب نیست:d یه بار وسط بازی صفحه برای چند ثانیه هیچی نشون نمیداد یه بارم برفکی شد، کابل رو عوض کردم درست شد
براي من تا حالا حتي ١ تيك اضافي يا كوچكترين مشكلي نداشته من كه راضيم D:دوست عزیز کابلش زیاد خوب نیست:d یه بار وسط بازی صفحه برای چند ثانیه هیچی نشون نمیداد یه بارم برفکی شد، کابل رو عوض کردم درست شد
All units assembled in the HONGFUJIN YANTAI (Northern China) factory, during the month of August (and rarely September) aren't WORKING!
As Tyanyuyym said (thanks!) the factory used underage and college students to assemble the remaining units during the two months (Look up) and those units are BROKEN, MALFUNCTIONAL and UNRELIABLE!
The most common problem is the HDMI port one, but it doesn't fix anything!
If your unit was manufactured in Hongfujin Yantai, REPLACE IT! Especially if near the manufacturer's name there is the "August/September 2013" date!
All remaining units are perfectly working, because they were assembled in other places all across Asia!
The units from Hongfujin Yantai are the 50% of the ones that were shipped to AMAZON.Com!
اکثرا ریجن 1 بودن اما این کارخانه کلا دستگاهای ریجنهای مختلفی رو تولید میکرده و اصلا اهمیتی نداره که ریجن چی باشه مهم اینه که تولیدات این کارخونه با Date No. اگوست و سپتامبر اکثرا مشکل داشتن.الان سوال مهمی ایجاد میشه اینه کنسولهای این کارخانه و امازون ریجن چند بودن؟
آگوست بیشتر خطریه! بعیده دستگاه شما چیزیش شهبرای من زده نوامبر ۲۰۱۳ اینا مشکل دارن یا نه هنوز؟ زده fox
سپتامبر و اکتبر خطریه! بعیده دستگاه شما چیزیش شه
پشت دستگاه من این چیزارو ننوشته
از کجا باید بفهم(نکنه دستگاهم تقلبی باشه:-o)
دستگاهم ریجن 3 هست
پشت دستگاه من این چیزارو ننوشته
از کجا باید بفهم(نکنه دستگاهم تقلبی باشه:-o)
دستگاهم ریجن 3 هست