m6788
کاربر سایت
؟؟؟بچه ها یه مشکل عجیب دارم
هر موقع هندزفری خود کنسول یا هر هندفری دیگه ای رو به دسته کنسول وصل میکنم دسته بازی دیر و کند عمل میکنه بنظرتون مشکل از دستس یا کنسول؟
؟؟؟بچه ها یه مشکل عجیب دارم
هر موقع هندزفری خود کنسول یا هر هندفری دیگه ای رو به دسته کنسول وصل میکنم دسته بازی دیر و کند عمل میکنه بنظرتون مشکل از دستس یا کنسول؟
دوست عزیز به شما و همه دوستان پیشنهاد میکنم وقتی دسته این جور مشکلات رو پیدا میکنه از همون اول ببرید پیش یک تعمیر کار کاربلد نهایت 10 تا 15 تومن ازتون میگیره ولی خیالتون راحته مشکل کوچک تر به مشکل بزرگتر تبدیل نمیشهآقا ما امروز دسترو زدیم زمین
l2/r2 واسه خودش ایم میگرفت تیر میزد
دسترو باز کردیم از تو یوتیوب فیکسش کردم بعد L2 کار نمیکرد + نوار آبی دسته
دوباره درستش کردم الان L2 کار میکنه ولی LIGHT BAR نه
از اونور هم اگه به دسته فشار وارد کنم بدون این که R2 رو بگیرم خودش شلیک میکنه اتومات
الان چطوری لایت بار رو فیکس کنم ؟
مشکل از هارد دستگاه بوده که خوب قطعا ایراد فنی نمیتونه باشه اما برای یک لحظه نتونسته از اطلاعات هارد دستگاه برای اجرای بازی کمک بگیره و بازی به مشکل خورده و شما مجور شدی به خاموش کردن سیستم . نگران کننده نیست اما اگه بارها تکرار شده ببر تا هارد رو چک کننchecking system storage statues
این پیغام بعد از اینکه وسط بازی دارک سایدرز یهو سیستم خاموش شد و بعد از اینکه اجبارا با دکمه روی کنسول سیستم رو روشن کردم اومد
بازی رو پاک کردم و دوباره نصبیدم
میخواستم بدونم مشکل از بازی بوده یا کنسول مشکل دار شده؟
XBOX وان همزمان 3 تا هارد اکسترنال خودم بهش وصل کردم و به راحتی اجازه انتقال اطلاعات رو میده ولی PS4 نمیده بعدشم که با هزار بد بختی جا به جا میکنی ممکنه اینطوری بشه
دوست عزیز من خوبه آدم بگه فلان قابلیت خوبه و قبول کنهاینهمه نوشتی همینو بگی
خب از اول میگفتی xbox داری ps4 اله بله جیم بله
دوستان سلام خواهشمندم خواهشمندم اگه کسی در ضمینه این دو سوالی که میپرسم اطلاعات داره بگه من ps4رو خریدم سالم سالم بود و بازیام به صورت دیجیتالی بود بعد یه مدت یعنی تقریبا شیش ماه از دوستانم سی دی هاشونو قرض کردم ولی دقیق نفهمیدم از کی اینطور شد توی بازی ها مثلا قسمت فیلم های بازیا یا تیزر های تبلیغاتی اول بازیا فیلم و یا بازی با تیک های ریز یا بهتر بگم با گیر های ریز حرکت میکنه یا مثلا وقتی شخصیت بازی وایساده برا چند ثانیه بعد یهو میخوام حرکت کنم گیر خیلی ریز خیلی ریز میکنه مثلا طوری نیست که که بازی وایسه ولی باعث نگرانی منه و خلاصه روان حرکت نمیکنه این توی منو هم هست یعنی میخوام با سرعت از سر منو تا ته منو برم یه کله روان حرکت نمیکنه از پر بودن هاردمم نبود هم توی بازیای دیجیتالی هم فیزیکیم این مشکل هست خواهشا اگه اطلاعات دارید بگید از چیه تلویزیون یا هارد دستگاه یاcpu ویا...؟؟ خواهشا اگه میدونید بگید