یهو میگه کپ خاموش میشه یا نه چراغ چشمک زن میشه بعدش خاموش میشه؟دوستان الان داشتم بازی میکردم کنسول یه دفعه خاموش شد . تا روشنش میکنم میرم تو بازی بعد دو دقیقه دوباره خاموش میشه . ممنون میشم راهنمایی کنید
تو نت یکم سرچ کردم نوشته بودن هاردو در بیار روشن خاموشش کن بزار سر جاش درست میشه . انجام دادم ولی بازم همونجوریه
پریز برق یا ۳راهی برقتو چک کن منم این مشکل رو داشتم فهمیدم محافظ برقم مشکل داشت ...دوستان الان داشتم بازی میکردم کنسول یه دفعه خاموش شد . تا روشنش میکنم میرم تو بازی بعد دو دقیقه دوباره خاموش میشه . ممنون میشم راهنمایی کنید
تو نت یکم سرچ کردم نوشته بودن هاردو در بیار روشن خاموشش کن بزار سر جاش درست میشه . انجام دادم ولی بازم همونجوریه
یهو خاموش میشهیهو میگه کپ خاموش میشه یا نه چراغ چشمک زن میشه بعدش خاموش میشه؟
email عوض شده ؟؟ مگه به این راحتیه ؟بچه ها کمک کنید به من لطفا دیروز تا به حال اکانت من ساین اوت شده داخل نمیره ارور میده که ایمیل عوض شده احتمالا اکانتم رو هک کردن لطفا بگید کجا برم اعتراض بنویسم تو قسمت ساپورت سونی من پیدا نکردم دیگه تروفی هام همه چیم پریده............ اگر میشه لینک بزارید یه دنیا ممنون
ایمیل عوض نشده پسوردتو عوض کردن . که اگه ایمیل ریکاوری یا فون داده باشی راحت بربچه ها کمک کنید به من لطفا دیروز تا به حال اکانت من ساین اوت شده داخل نمیره ارور میده که ایمیل عوض شده احتمالا اکانتم رو هک کردن لطفا بگید کجا برم اعتراض بنویسم تو قسمت ساپورت سونی من پیدا نکردم دیگه تروفی هام همه چیم پریده............ اگر میشه لینک بزارید یه دنیا ممنون
قربونت دستت اره درست شد حالا ایمیل ریکاوری و فون رو کجا بدم که دوباره این مشکل پیش نیاد میشه ادرسشو توی سیستم بگی و اینکه شماره موبایل ایران رو قبول میکنن؟ایمیل عوض نشده پسوردتو عوض کردن . که اگه ایمیل ریکاوری یا فون داده باشی راحت بر
میگرده
اره شماره ایرانو قبول میکنه فقط یه شماره بده که مال خودت باشهقربونت دستت اره درست شد حالا ایمیل ریکاوری و فون رو کجا بدم که دوباره این مشکل پیش نیاد میشه ادرسشو توی سیستم بگی و اینکه شماره موبایل ایران رو قبول میکنن؟
كلا دسته هاي پي اس خصوصا دسته هاي سري فت همينن بعد از يه مدت R2 شون خراب ميشه خيليا توي همينجا اين مشكلو داشتندوستان من همون اوايل بازي واچ داگز 2 بودم كه بنا به دلايلي يه چند دقيقه از كنار بازي بلند شدم و بعدش كه دوباره برگشتم بازي كنم در كمال تعجب دكمه R2 دسته مشكل پيدا كرده و درست و حسابي كار نميكنه.
مثلا نه ميتونم با شخصيت بازي بدويم و نه موقع رانندگي سرعت بگيرم. سرعت ماشين شده عينهو حلزون. تو بقيه بازي ها هم همين وضع پيش اومده
راه حلي براي اين مشكل مسخره نيست؟ اگه دوستان راهنمايي كنن ممنون ميشم