مشکلات و خرابی های PS4/PS4 Pro

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام من ps4 slim دارم تازه گرفتم وقتی دیسک داخل دستگاه میزارم صدای تِق تِق میده تا چند دقیقه و بعدش ساکت میشه میخواستم ببینم طبیعیه یا مشکل داه اگه داره از کجاشه آخه تازه گرفتم قاعدتا نباید مشکل خاصی داشته باشه
خواهش میکنم جواب بدید ممنون

دوستان الان داشتم بازی میکردم کنسول یه دفعه خاموش شد . تا روشنش میکنم میرم تو بازی بعد دو دقیقه دوباره خاموش میشه . ممنون میشم راهنمایی کنید
تو نت یکم سرچ کردم نوشته بودن هاردو در بیار روشن خاموشش کن بزار سر جاش درست میشه . انجام دادم ولی بازم همونجوریه

دوستان الان داشتم بازی میکردم کنسول یه دفعه خاموش شد . تا روشنش میکنم میرم تو بازی بعد دو دقیقه دوباره خاموش میشه . ممنون میشم راهنمایی کنید
تو نت یکم سرچ کردم نوشته بودن هاردو در بیار روشن خاموشش کن بزار سر جاش درست میشه . انجام دادم ولی بازم همونجوریه
یهو میگه کپ خاموش میشه یا نه چراغ چشمک زن میشه بعدش خاموش میشه؟

پریز برق یا ۳راهی برقتو چک کن منم این مشکل رو داشتم فهمیدم محافظ برقم مشکل داشت ...

بچه ها کمک کنید به من لطفا دیروز تا به حال اکانت من ساین اوت شده داخل نمیره ارور میده که ایمیل عوض شده احتمالا اکانتم رو هک کردن لطفا بگید کجا برم اعتراض بنویسم تو قسمت ساپورت سونی من پیدا نکردم دیگه تروفی هام همه چیم پریده............ اگر میشه لینک بزارید یه دنیا ممنون

مشکل خاموش شدن کنسولمو پیدا کردم دقیق مشکل از بازی metro redux هست وقتی ادامه بازی رو میزنم همینکه میخوام بازی کنم کنسولو خاموش میکنه
این ویدیو رو ببینید این بدبختم مشکل منو داره
ی و ت ی و ب
مشکل فکر کنم فقط برای کنسولهای اسلیم هست

آخرین ویرایش:
بچه ها کمک کنید به من لطفا دیروز تا به حال اکانت من ساین اوت شده داخل نمیره ارور میده که ایمیل عوض شده احتمالا اکانتم رو هک کردن لطفا بگید کجا برم اعتراض بنویسم تو قسمت ساپورت سونی من پیدا نکردم دیگه تروفی هام همه چیم پریده............ اگر میشه لینک بزارید یه دنیا ممنون
email عوض شده ؟؟ مگه به این راحتیه ؟‌:|

ایمیل عوض نشده پسوردتو عوض کردن . که اگه ایمیل ریکاوری یا فون داده باشی راحت بر
میگرده

• Like
Reactions: meysam1980
ایمیل عوض نشده پسوردتو عوض کردن . که اگه ایمیل ریکاوری یا فون داده باشی راحت بر
میگرده
قربونت دستت اره درست شد حالا ایمیل ریکاوری و فون رو کجا بدم که دوباره این مشکل پیش نیاد میشه ادرسشو توی سیستم بگی و اینکه شماره موبایل ایران رو قبول میکنن؟

قربونت دستت اره درست شد حالا ایمیل ریکاوری و فون رو کجا بدم که دوباره این مشکل پیش نیاد میشه ادرسشو توی سیستم بگی و اینکه شماره موبایل ایران رو قبول میکنن؟
اره شماره ایرانو قبول میکنه فقط یه شماره بده که مال خودت باشه
بیا داداش اینم لینک
playstation

• Like
Reactions: meysam1980
بچه ها یه مشکل عجیب دارم
هر موقع هندزفری خود کنسول یا هر هندفری دیگه ای رو به دسته کنسول وصل میکنم دسته بازی دیر و کند عمل میکنه بنظرتون مشکل از دستس یا کنسول؟

دوستان من همون اوايل بازي واچ داگز 2 بودم كه بنا به دلايلي يه چند دقيقه از كنار بازي بلند شدم و بعدش كه دوباره برگشتم بازي كنم در كمال تعجب دكمه R2 دسته مشكل پيدا كرده و درست و حسابي كار نميكنه.

مثلا نه ميتونم با شخصيت بازي بدويم و نه موقع رانندگي سرعت بگيرم. سرعت ماشين شده عينهو حلزون. تو بقيه بازي ها هم همين وضع پيش اومده

راه حلي براي اين مشكل مسخره نيست؟ اگه دوستان راهنمايي كنن ممنون ميشم

دوستان من همون اوايل بازي واچ داگز 2 بودم كه بنا به دلايلي يه چند دقيقه از كنار بازي بلند شدم و بعدش كه دوباره برگشتم بازي كنم در كمال تعجب دكمه R2 دسته مشكل پيدا كرده و درست و حسابي كار نميكنه.

مثلا نه ميتونم با شخصيت بازي بدويم و نه موقع رانندگي سرعت بگيرم. سرعت ماشين شده عينهو حلزون. تو بقيه بازي ها هم همين وضع پيش اومده

راه حلي براي اين مشكل مسخره نيست؟ اگه دوستان راهنمايي كنن ممنون ميشم
كلا دسته هاي پي اس خصوصا دسته هاي سري فت همينن بعد از يه مدت R2 شون خراب ميشه خيليا توي همينجا اين مشكلو داشتن
ميتونيد ببريد پيش تعمير كار شايد بتونه براتون درست كنه
اگه نشد بايد يه دسته ديگه بگيريد و اينجور كه دوستان گفتن اين مشكل تو دسته هاي سري اسليم بهبود پيدا كرده

سلام دوستان
من امروز به یه مشکلی برخوردم وقتی دستگاهو روشن میکنم صدای منو رو میشنوم ولی تصویر ندارم (دستگاه به مانیتور وصل هستش ) با تلوزیون امتحان کردم تصویر داشتم مشکلی نبود ولی وقتی با مانیتور امتحان میکنم تصویر ندارم کابل تعویض کردم ولی فایده نداشت
راه حلی داره ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or