Grand Theft
کاربر سایت
داداش اگر کنسولتون اسلیمه طبیعیه من رو دو سه تا اسلیم امتحان کردم همش همینجورهاخه من قبل بازی کیلزون هیچ تق تقی نمی کرد تازه من لست اف اس بدون هیچ افت فریم بازی می کردم من الان دارم Ghost Recon بازی می کنم میرم جاهای پر ساختمون و ادم بازی کند میشه اگه بازی دیجیتالی استفاده کنم مشکل حل میشه ?
اگه بخام تعمیر کنم چند باید بدم
سلام نه داداش Fat واسم ممکن به CDramدستگاه اتفاقی افتاده باشه اخه وقتی بازی رو لود میکنم صدای تق تق میده من دستگام از اول صدا نمیداد اولا راحت بازی بدون افت فریم بازی میکردم مثل Uncharted4 Last Of us Gtaولی الان Ghost Recon بازی می کنم تو روز افت فریم زیادی دارهداداش اگر کنسولتون اسلیمه طبیعیه من رو دو سه تا اسلیم امتحان کردم همش همینجوره
یه لرزش خفیفی داره تصویر و کند میشه به اصطلاح لگ
بیشتر هم برای کنسول یک ترابایت این اتفاق میوفته
فکر کنم قبل از اپدیت یه بار برای من هم این اتفاق افتاد. هم کنسول هم بازی رو اپدیت کنید.دوستان سلام من چند روزی هست PS4 PRO گرفتم تا حالا دو بار موقع بازی Uncharted 4 یه دفعه بازی فریز کرده. الان دقیقا مشکل کنسوله یا بازی اگر کنسول مشکل داره ببرم عوضش کنم![]()
در حالت خاموش کردن اگر در حد یکی دو دقیقه چراغ چشمک میزنه طبیعیه. در ضمن دقت کنید در حالت رست مود چراغ چشمک زن روشن میمونه و نباید در این حالت کنسول رو از برق کشید.دوستان منps4 رو خواموش میکنم چراغش چشمک زن سفید رنگ میمونه مشکل چیه
اره باو طبیعیه و مشکل از بازی هستشرفقا این طبیعیه؟
به تعمير کار نشونش بده احتمالا مشکل سخت افزارى پيدا کرده باشهسلام
من امروز داشتم با ps4 بازی میکردم یه دفعه کنسول خاموش شد الان وقتی دکمه پاور رو میزنم چه از روی دسته چه از روی کنسول دستگاه روشن میشه بدون اینکه تصویر بده بعد از 5 ثانیه خاموش میشه
کنسول مدل 2016 اسلیم هست
اولش احتمال دادم از چند راهی باشه ولی از اون نبود بعد احتمال دادم از کابلش باشه رفتم یه کابل دیگه خریدم ولی مشکل پابرجاست
الان چی کار کنم
دستگاه اينجىر مشكلات زياد دارهسلام
دوستان بنده 3،4 روزی میشه ps4 slim گرفتم
داشتم داخل استور گشت میزدم و دمو بازیها رو میدیدم که دستگاه هنگ کرد و در نهایت مجبور شدم که دکمه ی پاور رو نگه دارم تا دستگاه خاموش بشه و دوباره روشنش کنم
یه صفحه ای اومد که فکر کنم برای هاردش بود لود شد و دوباره ریست شد
بعد یه پیغامی اومد که وقتی دستگاه روشنه برقشو قطع نکنید در حالی که من اینکارو نکردم فقط دستگاه هنگ کرد خود به خود
میخواستم ببینم عادیه این هنگی و پیغام؟
دستگاه هم به سه راهی زدم و سه راهی هم به برق اما تا حال مشکل خاموشی خود به خودی دستگاه رو نداشتم
بازيو به اخرين نسخه اپديت كنيد مشكلاتش تا حد زيادي بهبود پيدا ميكنه ولي همچنان تو جاهاي شلوغ يا انفجار ها افت فريم فوق العاده شديد دارهسلام دوستان من Ghoat Recon بازی می کنم کلا بازیش افت فریم داره و وقتی هوا تاریکی بعد روشن میشه لگش بیشتر میشه و ۱ثانیه هم بعضی موقع ها صداش قطع میشه و تصویرهم ثابت می مانداین مشکلات طبیعی یا سی دی و دستگاه مشکل داره خواهش می کنم هر کسی میدونه مشکل چیه سی دی هم هیچ مشکلی از لحاظ خط خش نداره
ارور مربوط به كرش كردنهسلام دوستان من توی انچارتد ۴ تو قسمت بیست وقتی چند تا از سربازای دشمنو میکشم بازی ارور میده و میپره بیرون.کسی میدونه این ارور واسه چیه؟