amirali_nd
کاربر سایت
شايدممکنه از محافظ ویا سه راهی که دو شاخه ها رو بهش،وصل میکنی باشه
Sent from my iPhone using Tapatalk
شايدممکنه از محافظ ویا سه راهی که دو شاخه ها رو بهش،وصل میکنی باشه
دوشاخه رو از برق خارج نکنید. یک محافظ تهیه کنید و بعد از استفاده بزارید توی برق باشه! به توصیه ی دوستان میگم چون بودند کسانی که کنسولشون آسیب دیده به دلیل همین کار!درود بی پایان،
دوستان من یه مشکلی با سیستمم دارم،
وقتی که دو شاخه رو از برق در میارم،و بعد از چند ساعت به کنسول وصل میکنم،کنسول روشن نمیشه مجبورم چند ثانیه دکمه ی پاور رو نگه دارم،علت چیه دوستان؟
به خاطر سرعت پايينه اينترنتهسلام و درود.دوستان جدیدا وقتی مولتی تسک میکنم موقع جابجایی از اینور که بازیم در حال اجراست به اونور منو یه مقدار عکس های ایکون هام دیر لود میشن,کسی هست که اینطور باشه یا فقط کنسول من اینطوره؟؟با تشکر
سطح زير كنسول بايد صاف و تميز باشه. تا حدي صداها طبيعيهدوستان من یه مشکلی با دیسک بازی ها دارم. وقتس دیسک رو میزارم توی کنسول موقع اجرا از این قسمتی که توی عکس مشخص کردم یه صدایی میاد شبیه اینکه یه چیزی گیر کرده به دیسک، صداش زیاد نیست یه صدای خفیفه ولی شنیده میشه از صدای خود کنسول بیشتره... وقتی یکم زیرشو صاف و کج میکنم صدا تقریبن برطرف میشه ولی اگه گوشمو بزارم روی کنسول هنوز شنیده میشه کنسول رو عمودی هم گذاشتم باز اتفاقی نیوفتاد... وقتی صدا میاد دستمو که یه مقدار روی اون آرم پلیاستیشن که بالای جای هارد کنسول هست فشار میدم باز صدا تقریبا برطرف میشه... مشکل چیه؟![]()
خاموش شد واسه من دوباره وسط بازيالان چند ساعت فيفا بازي كردم ولي خاموش نشد. نميدونم چيه داستان
روی اون قسمت مشخص شده وقتی دستمو میزارم یه مقدار خیلی خیلی کمی لرزش اضافی هم هستش اونم طبیعیه؟ و اینم بگم که این صدا توی همهی بازی ها نیست مثلا توی کیلزون و کالاف بلک 3 هست ولی توی فیفا 16 یا بتل 1 نیست...سطح زير كنسول بايد صاف و تميز باشه. تا حدي صداها طبيعيه
ديسك كه كار ميكنه هم لرزش داره هم صدا. مشكلي ندارهروی اون قسمت مشخص شده وقتی دستمو میزارم یه مقدار خیلی خیلی کمی لرزش اضافی هم هستش اونم طبیعیه؟ و اینم بگم که این صدا توی همهی بازی ها نیست مثلا توی کیلزون و کالاف بلک 3 هست ولی توی فیفا 16 یا بتل 1 نیست...
به خاطر سرعت پايينه اينترنته
داداش من آفلاین رو میگم,منظورم یدونه یدونه ک جابجا میکنم اوکیه وقتی سریع اسکرول میکنم اینطور میشه!
دستگاه سونی توی خودش یه محافظ داره که اگر نوسنات برق شد یوهو دستگاه خاموش و روشن نشه..در واقع وقتی خاموش میشه دستگاه یوهویی معمولا 1 2 دقیقه طول میکشه تا دوباره روشن بشه...چیزه خاصی نیست طبیعیه...ولی نوسنات برق برای دستگاه بسیار مخربه.دوستان سلامی دوباره
داشتم بتلفیلد4 مولتی پلیر بازی میکردم یدفه کنسول خاموش شد و چراغ محافظ برق قرمز شد بعد چند ثانیه دوباره سبز شد فقط کنسول خاموش شده بود تلویزیون روشن بود بعدش کنسولو روشن کردم یه ارور بود چن تا چراغ رنگی توش بود گفته بود دستگاهو از برق نکشین و از منو خاموش کنین منم اوکی زدم رفتش قسمتی که دیتا رو ریکاوری میکنه هیچی بعدش کنسول بالا اومد یه 40 دقیقه بازی کردم خاموشش کردم بنظر شما مشکل از چی بوده؟
دوست عزیز مدل تبدیلت چیه؟ من 3-4 نوع پیدا کردم تو نت یکی 17 تومن یکی 25 یکی 65 یکی 95 ؟ کدومش جواب میده رو مانیتور؟بچه ها مشكل خاموش شدن ناگهاني ps4 من فعلا برطرف شد. من با مانيتور بازي ميكنم. با استفاده از تبديل. اين تبديله خيلي داغ مي شد. از ٢ روز قبل چند ساعت با تلويزيون بازي كردم بعدش هم اين تبديله رو از برق جدا كردم وقتي خاموشه كه الكي داغ نكنه. مشكل فعلا حل شده