amirali_nd
کاربر سایت
من 65 تومنيشو خريدم. مارك ZICO. راضيمدوست عزیز مدل تبدیلت چیه؟ من 3-4 نوع پیدا کردم تو نت یکی 17 تومن یکی 25 یکی 65 یکی 95 ؟ کدومش جواب میده رو مانیتور؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
من 65 تومنيشو خريدم. مارك ZICO. راضيمدوست عزیز مدل تبدیلت چیه؟ من 3-4 نوع پیدا کردم تو نت یکی 17 تومن یکی 25 یکی 65 یکی 95 ؟ کدومش جواب میده رو مانیتور؟
سلام بر داداش گلم.تا جایی ک میدونم یبار rebuild database بزن,اگه باز درست نشد ریست کلی بزن انشالله که درست میشه.اگه نشد مشکل سخت افزاریه,دستگاه رو ببر پیش یه تعمیرکار نشون بده ولی این دوکار رو حتما انجام بده انشالله اوکی میشهسلام دوستان
بچه ها من یه مشکل خیلی عجیب دارم با ps4 . از 2 هفته پیش که بازی fifa 17 رو گرفتم هر وقت میخوام بازی کنم وسط بازی افت فریم دارم قشنگم تو ذوق میزنه . بازی بردم عوض کنم ولی اونجا امتحان کرد اصلا افت فریم نداشت .پرسیدم که مشکل از دستگاهه گفتن نه افت فریم ربطی به دستگاه نداره . همه آپدیت های بازی و دستگاهم دانلود کردم ولی بازم همونطوری
الانم نمیدونم قضیه چیه ! خواهشا اگه کسی میدونه مشکل چیه بهم بگه برم درستش کنم
فکر میکنم که دسته باید حدود هفت ساعت جواب بده ینی من اینطور خوندم دستهی خودمم همینقدراس باتری یدکی اگه تونستید از مغازه ای نمایندگی ای جایی پیدا کنید تعویض کنید تعویضش خیلی سخت نیستدوستان من یک ps4 خریدم ولی دستش چرا نمیدونم اینقدر زود شارژ خالی میکنه ینی اگه فول باشه یک و نیم ساعته شارژش تموم میشه مشکل از دستست؟ اگه یه دسته رو عوض کنم درست میشه؟
فرستاده شده از HUAWEI G750-U10ِ من با Tapatalk
فامیل من مثلا داره بازی میکنه . سیدی از دستگاه خارج میشه . مشکل از سیدی هم نیست .
یک هفته خوبه . چند روز بده .
میشه بگید جریانش چیه ؟
لنزش مشکل داره باید چیکار کنه .
چون من فکر کنم لنزش خراب شده بود رفت عوض کرد .
کلا میشه در این مورد راهنمایی کنید؟
منظور از درایور چی است ؟ هارد دیسک یا بلوری درایور ؟کنسول مشکل رفع خوانش درایو پیدا کرده، از این حالتا که صدای قرچ قرچ روی بعضی بازیا میاد ... و روی ی تک بازی مثلا برای من روی Dishonored 2 مشکل ایجاد کرده و حتی روی سیو بازی هم مشکل ایجاد کرده و اخرین سیو لوود نمیشه.
حالا میخواستم ببینم همچین مشکلی امکان رفع یا تعمیر داره ؟ مثلا راهی برای پاک شدن هد درایو هس یا باید خود درایو رو تعمیر یا تعویض کرد .
ممنون.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
واسه منم اين صدا رو ميده. دليلش چيه؟کنسول مشکل رفع خوانش درایو پیدا کرده، از این حالتا که صدای قرچ قرچ روی بعضی بازیا میاد ... و روی ی تک بازی مثلا برای من روی Dishonored 2 مشکل ایجاد کرده و حتی روی سیو بازی هم مشکل ایجاد کرده و اخرین سیو لوود نمیشه.
حالا میخواستم ببینم همچین مشکلی امکان رفع یا تعمیر داره ؟ مثلا راهی برای پاک شدن هد درایو هس یا باید خود درایو رو تعمیر یا تعویض کرد .
ممنون.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk