مدل پی اس من مال سال ۲۰۱۳ است و همنطوری است .
این ویدیو را نگاه کن
PlayStation 4 - How to fix The Wobble
این ویدیو را نگاه کن
PlayStation 4 - How to fix The Wobble
اها مرسي داداشم.راستي ي سوال دارم ازت,تو حالت عادی ک تو بازی نیستم همه چی عادیه فقط وقتی میرم تو بازی مولتی تسک میکنم مثلا ازاینور منو میخام (سریع) اسکرول کنم اونور برنامه و بازی هایی ك ازونور صفحه ميخام ببينم ايكونشون در حد نيم ثانیه ک میخان واسم بیان عکسشون دیر میاد البته (بدون لگ) میخاستم ببینم طبیعیه یا من زیادی حساسم.ممنونم ازتسلام داداش.
براي منم اين پر شدن خود به خود هارد خيلي پيش مياد. فقط هم بعضي وقتا كه آنلاين ميشي اين اتفاق ميفته.
ولي مشكل خاصي نيست چون فضاي هارد را دوباره برميگردونه.
چند وقته دسته را داریدوستان دسته من اون آنالوگی که باهاش شخصیت هارو میشه حرکت داد مشکل پیدا کرده
برای مثال dishonored یا tomb raider بازی میکردم شخصیت بازی خودش آروم آروم میرفت عقب تا اینکه آنالوگو به جلو حرکت میدادم
میخواستم بدونم چه کنم؟ببرم نمایندگی یا گارانتی داره؟
البته فیفا17 که بازی میکنم مشکلی نداره
یه دسته دیگم هم دارم که سالم ولی توش مثل اینکه یه چیز کوچیک خورد شده دسته رو تکون میدم صدا میده کخ اونم نمیدونم چیه
اینم بگم که من خیلی خوب از دسته ها نگهداری میکنم نمیدونم چرا اینجوری شده
دکمه اجکت رو بزنید تا مطمئن شید خالیهسلام خسته نباشید کنسولم به مشکل خورده دیسک رو که میخوام بزارم توش اصلا نمیکشتش داخل هیچ عکس العملی هم نشون نمیده دیسکم ی مقداری سخت میره تو البته اینم بگم که مطمعنم دیسک داخلش نیست چون من دوتا دیسک بیشتر ندارم اونا هم هر دو بیرونن
ممنون میشم کمکم کنید
زدم برادرخالیهدکمه اجکت رو بزنید تا مطمئن شید خالیه
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
اها مرسي داداشم.راستي ي سوال دارم ازت,تو حالت عادی ک تو بازی نیستم همه چی عادیه فقط وقتی میرم تو بازی مولتی تسک میکنم مثلا ازاینور منو میخام (سریع) اسکرول کنم اونور برنامه و بازی هایی ك ازونور صفحه ميخام ببينم ايكونشون در حد نيم ثانیه ک میخان واسم بیان عکسشون دیر میاد البته (بدون لگ) میخاستم ببینم طبیعیه یا من زیادی حساسم.ممنونم ازت
مرسی عزیزه دل خیلی گلی. در ضمن mhtx1999 این ای دی پی اس انمه خوشحال میشم اد کنی داداش.سلامي دوباره بر داداش خودمون
نه اين چيزا كاملا عاديه و بيشتر وقت ها هم به سرعت نت بستگي داره كه همه چي سريع تر لود بشه. مثلا براي خودم بعضي وقتا كه سرعت نت بده كلا تو منوي پلي استيشن هنگ ميكنه
در كل كنسولت هيچ مشكلي نداره و حالشو ببر
چند وقته دسته را داری
ممکن است کثیف شده برای من راه رفتنش کند شده بود با اسپری WD-40 تمیزش کردم و درست شد.
دسته دوم اگر کار میکنه که هیچ با آن بازی کن .
اگه رو همه ی بازیها اینطوریه مشکلت سخت افزاریه و باید بره تعمیراین سایت بازیسنتر عالیه تاپیک میزنه بعد هیچ ککس پاسخگو نیست ایول واس همینه هیچوقت این سایت به گیمفا و پردیس گیم نمیرسه
مشکل دیگه ای من ندیدمم تهویشم تست نکردم حالا اگه جایی واسه تعمیر سراغ داری بگی ممنون میشماگه رو همه ی بازیها اینطوریه مشکلت سخت افزاریه و باید بره تعمیر
دستگاهت محیط اطرافش ازاده؟تهویه اش خوب انجام میشه؟