مشکلات و خرابی های PS4/PS4 Pro

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اینم شانس من دستگاه هنوز دو ساعت ایتفاده نکردم این مشکلات رو داره اصلا هر کاری کردم جواب نمیده.این کار نکردن دسته یکطرف مشکل برفکی شدن و رفتن تصویر هم یکطرف دیگه کسی راهی نمیدونه بشه این مشکلات رو حل کرد خدایی خیلی ظلم هست دستگاه نو بخری این مکافاتها هم داشته باشه

کنسولت ریجن چنده؟ و اینکه بجای X، دکمه های دیگه رو امتحان کن
میگم داخل منوی بازی، Led Bar دسته روشنه دیگه؟

ریجن 2 هست تمام دکمه ها رو هم امتحان کردم هیچ کدوم کار نمیکنه بجز دکمه ps وسط و دکمه share .واسه برفکی شدن تصویر کسی راهکاری نداره هر 2 دقیقه باید مانیتور رو خاموش روشن کنم تا تصویر درست بشه

اینم شانس من دستگاه هنوز دو ساعت ایتفاده نکردم این مشکلات رو داره اصلا هر کاری کردم جواب نمیده.این کار نکردن دسته یکطرف مشکل برفکی شدن و رفتن تصویر هم یکطرف دیگه کسی راهی نمیدونه بشه این مشکلات رو حل کرد خدایی خیلی ظلم هست دستگاه نو بخری این مکافاتها هم داشته باشه

شما اگه دسترسی داری یه تست هم با یه کابل hdmi با یه tv دیگه به جای تبدیل بزن ببین چی میشه.حداقل مشکل برفکی شدن باید حل بشه بنظرم.

ریجن 2 هست تمام دکمه ها رو هم امتحان کردم هیچ کدوم کار نمیکنه بجز دکمه ps وسط و دکمه share .واسه برفکی شدن تصویر کسی راهکاری نداره هر 2 دقیقه باید مانیتور رو خاموش روشن کنم تا تصویر درست بشه

اقا چه کاریه از کی خریدی مگه برات تست نکردن اونجا
ببر بزن تو سرش

ONLY PC

179fe9e44073d79f76001b69f124eee9.jpg

بچه ها این اینجوری شد چیکار کنم

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

اقا چه کاریه از کی خریدی مگه برات تست نکردن اونجا
ببر بزن تو سرش

ONLY PC

دقیقا همین کارو کردم مشکل از دسته بود باورتون میشه دسته رو دستگاه من جواب نمیداد ولی رو دستگاههای دیگه عالی کار میکرد خلاصه دستگاه رو عوض کردم همه چی حل شد با تشکر از دوستانی که کمک کردن

دوستان وسط نصب اولیه GTA V رو 60% بود کنسول خود بخود خاموش شد از نو روشن کردم نصب اولیه از اول شروع شد ولی این دفعه دیگه نصب تا انتها رفت.مشکل چی بوده برا کسی این حالت پیش اومده؟

دوستان وسط نصب اولیه GTA V رو 60% بود کنسول خود بخود خاموش شد از نو روشن کردم نصب اولیه از اول شروع شد ولی این دفعه دیگه نصب تا انتها رفت.مشکل چی بوده برا کسی این حالت پیش اومده؟
یادم نمیاد کسی این مشکل رو داشته باشه
1. اول کابلها رو از کنسول بکش برایه 15 دقیقه
2. یه بار rebuild database آنجام بده
ببین مشکل حل میشه یا نه

سلام.جدیدا وقتی دکمه ضربدر یا مربع رو میزنم بهصورت صدم ثانیه تو دسته گیر میکنه.
از پیشم هم نیوفتاده
لاستیکاشو عوض کن(لاستیکا زیر دکمه ها دسته،اسمشو یادم رفت :D ) درست میشه،تو بازار هست یکم دردسر داره پیدا کردنشون...

سلام دوستان من تازه یه هدست pulse elite گرفتم بعد 1 هفته دیدم wireless adaptor usb ش کار نمیکنه و دیگه روشن نشد! هیمینه که تو عکسه به کنسول بود برق هم نرفته بود نمیدونم چش شد یوهو ریستشم میزنم کار نمیکنه دیگه اون چراغش روشن نمیشه یعنی سوخته؟!!! جایی هست تعمیرش کنم؟ اونی که ازش خریدم گفت تکی اینا اصلا تو ایران نیست خود هدست کاملا سالمه فقط این فلشش از کار افتاده هر تستی هم کردم روشن نشد دیگه و اینکه به صورت وایرلس دیگه نمیتونم از هدستم استفاده کنم ماله گلد بهش میخوره؟ یا هست تکیش تو بازار ؟ راهی داره درستش کنم؟
71yBB4thAqL._SL1267_.jpg

با سلام
دوستان بنده تازه PS4 خریداری کردم بعد از وصل کردن کابل HDMI ب تلوزیون متوجه شدم ک تصویر هست اما صدا نیست . توی فروم های خارجی و ایرانی هم خیلی گشتم اما راه حلی پیدا نکردم قابل ذکر ک کنسول رو ب تلوزیون دیگه وصل کردم با همون کابل هیچ مشکلی نبوده با این حال بنده کابل رو هم عوض کردم مشکل همچنان باقی هست و البته ناگفته نمونه روی همین ای سی دی قبلا با 360 هیچ مشکلی نداشتم . ممنون میشم اگر کسی راهنمایی کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or