مشکلات و خرابی های PS4/PS4 Pro

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من داشتم کلید R2 پوسده بود و شکسته بود!!!(بعد همش1 سال عجیبه) بازکردم چسبوندمش درست شد . نترس بازش کن فقط مراقب فنر R2 L2 باش

پين داخلش شكسته كاره من نبود...دادم به همون جايي كه خريده بودم درست كنه....من موندم چطور دوستان ميگن باز و بسته كردنش راحته
همه چي بهم وصله يه فشار زيادي بياري يه جاش ميشكنه

Sent from my iPhone using Tapatalk

ps4

دوستان نمیدونم به این تاپیک ربط داره ولی یه ps4 با چهار تا بازی که 400 پولشه دارم میخرم 1450 ریجن 2 اروپا هم هستش مغازه داره ؟ نکته ای چیزی ندارید بهم بگید خیلی شک دارم بهش راهنمایی کنید

دوستان نمیدونم به این تاپیک ربط داره ولی یه ps4 با چهار تا بازی که 400 پولشه دارم میخرم 1450 ریجن 2 اروپا هم هستش مغازه داره ؟ نکته ای چیزی ندارید بهم بگید خیلی شک دارم بهش راهنمایی کنید
مهلت تست بگیر توی اون بازه کنسولو بزن اب بندی کن حسابی ولی بنظر من دست دوم نگیر

من کنسولم بعضی اوقات موقع تست کانکشن گرفتن خود به خود خاموش می کنه
همون اول کار و کنسولم داع نشده
چرا؟
فقط موقع تست گرفتن connection ؟
عجیب ×_× به نظر میاد باگ نرم افزاری باشه که باعث کرش و منجر به خاموش شدن میشه
بد نیست یه دور rebuild database رو امتحان کنی.
اگر توی همه حالت این مشکل پیش میاد که بحث میتونه عوض بشه.

فقط موقع تست گرفتن connection ؟
عجیب ×_× به نظر میاد باگ نرم افزاری باشه که باعث کرش و منجر به خاموش شدن میشه
بد نیست یه دور rebuild database رو امتحان کنی.
اگر توی همه حالت این مشکل پیش میاد که بحث میتونه عوض بشه.
بیشتر اوقات توی تست گرفتن بوده البته همه ی تست گرفتنا منجر نمیشه به خاموش کردن کنسول
بعضی اوقاتم تو سرچ کردن مودم هنگ می کنه یا خاموش میشه
چند باریم تو منوی کنسول بودم کنسولنم با محافظ به برق وصله لپتاپمو که می اوردم به همون محافظ وصل کنم کنسول خاموش میکرد

Ps4 تعمیریم وجود داره ؟ تو ایران تعمیر شده ؟

دستگاه برا دسامبر 2013 هستش ؟ میگه سالمه الان اگه یه روز مهلت تست بگیرم حله ؟

نمیدونم خریدی یا نه ....اما اگه نخریدی بهتره نخریش .....دسامبر 2013 یعنی همون موقع لانچ که برای بعضی ها خرابی داشته سه ماهه دوم 2014 به بعد گیر اوردی بخر

دوستان من کنسولم سفید سری ساخت 1115A هست و هیچ مشکلی نداره تا امروز یکی از بچه ها اساسین یونیتی و فارکرای رو برام آورد روش گزاشتم نصبش میکرد میرفتم توی بازی ارور میداد نمیتونه اجرا کنه بعد اومدم بیرون دیسک رو هم نمیتونستم در بیارم و حتی دیتا بازی هم حذف نمیشد و فریز میکرد و تنها راه خاموش کردن ناگهانی PS4 بود و من ترسیده بودم که نکنه بلوری دستگاه مشکل پیدا کرده بعد به قسمت ریکاوری رفتم گزینه Rebulid Database رو زدم بعد تست کردم دیگه مشکلی نداشت.
سوال من اینه که چرا همچین مشکلی نرم افزاریه و اینکه چرا بیشتر مشکلات با همین استفاده از Rebulid Database حل میشه؟
خیلی ترسیده بودم که دستگاه چیزیش شده که خداروشکر درست شد الانم دارم فارکرای میزنم ولی میخواستم دلیلش رو بدونم؟

دوستان من کنسولم سفید سری ساخت 1115A هست و هیچ مشکلی نداره تا امروز یکی از بچه ها اساسین یونیتی و فارکرای رو برام آورد روش گزاشتم نصبش میکرد میرفتم توی بازی ارور میداد نمیتونه اجرا کنه بعد اومدم بیرون دیسک رو هم نمیتونستم در بیارم و حتی دیتا بازی هم حذف نمیشد و فریز میکرد و تنها راه خاموش کردن ناگهانی PS4 بود و من ترسیده بودم که نکنه بلوری دستگاه مشکل پیدا کرده بعد به قسمت ریکاوری رفتم گزینه Rebulid Database رو زدم بعد تست کردم دیگه مشکلی نداشت.
سوال من اینه که چرا همچین مشکلی نرم افزاریه و اینکه چرا بیشتر مشکلات با همین استفاده از Rebulid Database حل میشه؟
خیلی ترسیده بودم که دستگاه چیزیش شده که خداروشکر درست شد الانم دارم فارکرای میزنم ولی میخواستم دلیلش رو بدونم؟
آین مشکل رو خیلی موقه ها میشه با خاموش روشن کردن و در اوردن کابلها به مدت 3 دقیقه ( توصیه رسمی خوده سونی ) حل کرد.
rebuild database لزوما ممکنه حل نکنه اما اگر باگه نرم افزاری باشه چون سیستم عامل بر حسب databse کار میکنه بازسازی این database به صورت پیش فرض میتونه کمک کنه تا بعضی مشکلات کنسول برطرف بشه .
اینکه چرا این مشکل نرم افزاری پیش میاد جوابه دقیقی نداره D:
اما چیزه ترسناکی نیست ....
موفق باشید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or