KaQaZ_S
کاربر سایت
سلام.دوستان پشت PS4 (جعبه نه دستگاه) یکی از دوستام هیچ تاریخ ساختی برای دستگاه نوشته نشده است! باید از کجا تاریخ ساخت رو تشخیص داد؟ (رجین 3)
در ریجین 3 و ریجن2 دو ژاپن تاریخ ساخت هیج جای کنسول و جعبه نوشته نشده
سلام.دوستان پشت PS4 (جعبه نه دستگاه) یکی از دوستام هیچ تاریخ ساختی برای دستگاه نوشته نشده است! باید از کجا تاریخ ساخت رو تشخیص داد؟ (رجین 3)
توی منو دکمه تایید دایره هست روی جعبه هم ژاپنی نوشته یه قسمتهاییشسلام ببخشید اگه سوالم جاش اینجا نیست. من میخوام کنسول ریجن2 ژاپن بگیرم. چون انگار خرابیش کمتره. عزیزان از کجا بفهمم ریجنم 2 ژاپنه. این دوستمون میگفت که هیچ جای کنسول و جعبه ننوشته.
اگه میشه راجب کنسول 2 ژاپن هم بگید عزیزان
این موارد نه توی نت دیدم نه میدونم قضیه به چی صورت میشه که اینطوری میشه! بد نیست عکسی چیزی توی اون حالت بگیری D:دیشب کنسول رو روشن کردم و بعد روشن شدن دوتا بوق ممتد زد بعد رفتم دیابلو رو زدم بازی کنم گرافیک کاهش پیدا کرده بود و افت فریم زیاد داشت همراه با لگ.
امروز روشن کردم هیچ کدوم از اون اتفاقها نیوفتاد و درست کار کرد گرافیک عالی انگار کابوس بوده.
اشکال از چی بوده رفقا؟
دوستان دستم خراب شده دوجاش...دکمه r2 از جاش کمی شل شده(به نسبتL2) دکمه L3 هم بگیر نه گیر داره...چی کار کنم؟ ببرم تعمیر گاه (کجا) یا خودم میتونم درست کنم؟
در مورده مشکله L3 اطمینان ندارم ولی مشکله R2 با بازکردن احتمالا میشه حل کرد.
از کجا بفهمم ماله 3ماه اول یا وسط یا اخره ساله؟اون داداشی که کنسول ژاپن داشت میدونی بهم بگو. من فقط دنبال ژاپنیشم
باز و بسته کردنش خیلی راحت و بدون درده سر هست اتفاقاكسي تا حالا همچين مشكلي با كنترولر ها نداشته راهنمايي كنه؟ ميترسم بازش كنم درست نتونم ببندم بدتر شه
Sent from my iPhone using Tapatalk
باز و بسته کردنش خیلی راحت و بدون درده سر هست اتفاقا
عجب D:جاي پيچ اش خيلي ريزه...ديروز هر پيچ گوشتي اي رو امتحان كردم باز نكرد
كسي تا حالا همچين مشكلي با كنترولر ها نداشته راهنمايي كنه؟ ميترسم بازش كنم درست نتونم ببندم بدتر شه