مشکلات و خرابی های PS4/PS4 Pro

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام ببخشید اگه سوالم جاش اینجا نیست. من میخوام کنسول ریجن2 ژاپن بگیرم. چون انگار خرابیش کمتره. عزیزان از کجا بفهمم ریجنم 2 ژاپنه. این دوستمون میگفت که هیچ جای کنسول و جعبه ننوشته.
اگه میشه راجب کنسول 2 ژاپن هم بگید عزیزان

سلام
منم ریجن 2 ژاپن دارم واقعا عالیه
تنها راه فهمیدنش اینکه پشت جعبه و خود کنسول یه شماره یا سریال هست ب اسم
Cuh-1000a a01
ک همون ریجن 2 ژاپن هست

سلام ببخشید اگه سوالم جاش اینجا نیست. من میخوام کنسول ریجن2 ژاپن بگیرم. چون انگار خرابیش کمتره. عزیزان از کجا بفهمم ریجنم 2 ژاپنه. این دوستمون میگفت که هیچ جای کنسول و جعبه ننوشته.
اگه میشه راجب کنسول 2 ژاپن هم بگید عزیزان
توی منو دکمه تایید دایره هست روی جعبه هم ژاپنی نوشته یه قسمتهاییش

دیشب کنسول رو روشن کردم و بعد روشن شدن دوتا بوق ممتد زد بعد رفتم دیابلو رو زدم بازی کنم گرافیک کاهش پیدا کرده بود و افت فریم زیاد داشت همراه با لگ.
امروز روشن کردم هیچ کدوم از اون اتفاقها نیوفتاد و درست کار کرد گرافیک عالی انگار کابوس بوده.
اشکال از چی بوده رفقا؟

دیشب کنسول رو روشن کردم و بعد روشن شدن دوتا بوق ممتد زد بعد رفتم دیابلو رو زدم بازی کنم گرافیک کاهش پیدا کرده بود و افت فریم زیاد داشت همراه با لگ.
امروز روشن کردم هیچ کدوم از اون اتفاقها نیوفتاد و درست کار کرد گرافیک عالی انگار کابوس بوده.
اشکال از چی بوده رفقا؟
این موارد نه توی نت دیدم نه میدونم قضیه به چی صورت میشه که اینطوری میشه! بد نیست عکسی چیزی توی اون حالت بگیری D:
به هر حال میتونه از باگها نرم افزاری باشه ...

دوستان دستم خراب شده دوجاش...دکمه r2 از جاش کمی شل شده(به نسبتL2) دکمه L3 هم بگیر نه گیر داره...چی کار کنم؟:-s ببرم تعمیر گاه (کجا) یا خودم میتونم درست کنم؟

دوستان دستم خراب شده دوجاش...دکمه r2 از جاش کمی شل شده(به نسبتL2) دکمه L3 هم بگیر نه گیر داره...چی کار کنم؟:-s ببرم تعمیر گاه (کجا) یا خودم میتونم درست کنم؟

در مورده مشکله L3 اطمینان ندارم ولی مشکله R2 با بازکردن احتمالا میشه حل کرد.

از کجا بفهمم ماله 3ماه اول یا وسط یا اخره ساله؟اون داداشی که کنسول ژاپن داشت میدونی بهم بگو. من فقط دنبال ژاپنیشم

سلام
ببین ریجن 2 ژاپن پشت کنسول چیزی ننوشته فقط سریال و شماره کنسول نوشته و سال ساخت نیز پشت کنسول درج نشده و فقط روی جعبه ی کنسول و همچنین دفترچه ذکر شده ولی مطمعن باش تمام کنسول ها دیگه سال ساختشون 2014 هست و نگران نباش و شماره cuh_1000a a01 رو یادت باشه و همچنین دکمه ok دایره و کنسل ضربدر میباشد

جاي پيچ اش خيلي ريزه...ديروز هر پيچ گوشتي اي رو امتحان كردم باز نكرد :|

Sent from my iPhone using Tapatalk
عجب D:
توی همه ستها چیزی که به اون بخوره پیدا میشه !
ولی کلا اینکه دوتای بالا رو باز میکنی و دوتای پایین بعد از قسمت پایین باید بکشی بیرون که جدا بشه. اولش یه صدای تقی مثل شکستن میده ولی همونطوری هست کلا. بعدم باز میشه.

كسي تا حالا همچين مشكلي با كنترولر ها نداشته راهنمايي كنه؟ ميترسم بازش كنم درست نتونم ببندم بدتر شه

Sent from my iPhone using Tapatalk

من داشتم کلید R2 پوسده بود و شکسته بود!!!(بعد همش1 سال عجیبه) بازکردم چسبوندمش درست شد . نترس بازش کن فقط مراقب فنر R2 L2 باش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or