مشکلات و خرابی های PS4/PS4 Pro

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
احتمال داره دستگاه مشکل پیدا کرده باشه...
1.
کابلها رو بکش بزار کلا یه 15 دقیقه خاموش باشه بدون کابلها بعد بزن امتحان کن
اگر نشد
2.
دستت رو 7 ثانیه روی power نگه دار و بعد از دو بیپ بردار و دوباره بزار ببین از safe mode بالا میاد یا نه .
اگر اومد میتونی دستگاه رو initialize کن ( البته همه چیز پاک میشه ) اگر بالا اومد که هیچی اگر نیومد
3.
ممکنه مشکل از هارد باشه ... هارد رو در بیار ببین دستگاه بالا میاد یا نه . در صورت امکان هارد جدید تست کن ( باید اپدیت 800 مگی بریزی
4.
اگر نشد باید دستگاه رو بدی بیرون تعمییر کار قابل اطمینان ممکنه مشکل سخت افزاری پیدا کرده باشه.

ممنون از راهنمائیتون اما قبلا همه این کارهارو انجام داده بودم اما متاسفانه مشکلم حل نشد فقط دو راه مونده اونم این که یا بدم گارانتی یا بدم دست تعمیرکار که تعمیر کارم گفته پنحاه پنجاست شاید درست شه شایدم نشه اونم گفته ایراد سخت افزاری پیدا کرده بچه ها کسی رو نمیشناسید که این پی اس مارو ببره اونور تعویض کنه بیاره ثواب دارها

ممنون از راهنمائیتون اما قبلا همه این کارهارو انجام داده بودم اما متاسفانه مشکلم حل نشد فقط دو راه مونده اونم این که یا بدم گارانتی یا بدم دست تعمیرکار که تعمیر کارم گفته پنحاه پنجاست شاید درست شه شایدم نشه اونم گفته ایراد سخت افزاری پیدا کرده بچه ها کسی رو نمیشناسید که این پی اس مارو ببره اونور تعویض کنه بیاره ثواب دارها
بده گارانتی

سلام من کنسولم رو که روشن میکنم بلافاصله خاموش میشه کسی میدونه علتش چیه سونی چیزی در این باره نگفته؟

منم مشکل شما رو داشتم. آخر ازش نا امید شدم همینجوری خراب فروختمش رفت.
امیدوارم مشکلتون حل بشه و مثل من نشین ...

دوستان از من به شما نصيحت
هر چه كنسول رو ديرتر بگيريد ضرر كرديد اين بهم ثابت شده كه بهتون ميگم الان هم هر جوري شده كنسول رو بگيريد و منتظر كاهش قيمت نباشيد
در ضمن زياد هم روي كنسولتون حساس نباشيد بطور كلي اين كنسول صدا داره خصوصا حين خوندن ديسك ولي مشكلي نداره

اگر کسی قابل اطمینان بود بده
اگر تونستی بقرستیش اونور که چه بهتر
امیدوارم مشکلت حل بشه

مشگل auto eject

سلام .
کنسول خاموشه یهو صدایه بوق زدن میاد اگر هم توش دیسک باهش کنسول روشن میشه و دیسک رو میده بیرون .
من اون پلاستیک eject رو در بارم مشگل حل میشه ؟ ( اگه درست نمی کنه بگید الکی به اون دست نزنم . اصلن اون برای چیه ؟)

سلام .
کنسول خاموشه یهو صدایه بوق زدن میاد اگر هم توش دیسک باهش کنسول روشن میشه و دیسک رو میده بیرون .
من اون پلاستیک eject رو در بارم مشگل حل میشه ؟ ( اگه درست نمی کنه بگید الکی به اون دست نزنم . اصلن اون برای چیه ؟)
اول به اندازه 3 دقیقه کابلها رو بکش و بزار دستگاه خاموش باشه بدون اتصال به کابلی بعد روشن کن ببین حل میشه یا نه . این توصیه خوده سونی هست
اون هم نمیدونم چقدر جواب داد
برای یه سری روشن کردن دستگاه رو حالت ایستاده هم جواب داده
اگر مشکل ادامه داره بایستی کارهای دیگه انجام بدی D:
تاپیکش رو سرچ کنی میاد در مورده حل کردن مشکل auto eject.

سلام .
توارو دربیار ردیفه:دی

سلام .

من این شمکل زمانی برام پیش میومد که کنسول رو جابجا میکردم.این مشکل رو داشتم تا آپدیت 2 منتشر شد.این آپدیت رو نصب کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه ( نوار پلاستیکی رو در نیوردم )

سلام دوستان ps4 من خیلی کرش میکنه و از بازی میندازه بیرون تو کال اف اینطوری بود ولی توی فارکرای مشکلی نداشت الان دوباره تو gta این مشکل رو داره ۲ بار هم دستگاه رو فورمت کردم ولی باز حل نشد لطفا کمک کنید

سلام .

سلام دوست عزیز منم این مشکل داشتم که با این روش حل شده

شاید یه کم روشش عجیب باشه ولی برا من جواب داده و دیگه از اون موقع تا حالا این مشکل ندارم.

اون پلاستیک زیر دکمه ایجکت یه کم به سمت خارج ببر و همینجور نگه دار بعد از همونجا که پلاستیک به سمت خارج اوردی داخلش چند بار محکم فوت کن بعد به ارامی پلاستیک بزار سر جاش {خیلی فشار نده پلاستیک به سمت داخل}

حتما قبل این کار باید کنسول رو خاموش کنید و از پریز بکشید کابل برقشو

موفق باشید.

سلام دوستان. یک مشکلی جدیدا برای کنترلر پیش اومده :d ( لعنت به راکستار با این دویدن کرکتر تو بازیاش :d ) دکمه × نسبت به بقیه دکمه ها یمقدار فشار میدم داخل میمونه و کلا انگار ته مونده ! با بقیه دکمه ها خیلی فرق کرده. از نظرتون بازش کنم دکمه هارو دوباره بزارم سر جاشون یا ردش کنم بره یدونه نو بخرم ؟
____
در ضمن کنسول من بعضی اوقات ایکون هاش میره رو لودینگ همشون مشکل از کجاست ؟

سلام دوستان. یک مشکلی جدیدا برای کنترلر پیش اومده :d ( لعنت به راکستار با این دویدن کرکتر تو بازیاش :d ) دکمه × نسبت به بقیه دکمه ها یمقدار فشار میدم داخل میمونه و کلا انگار ته مونده ! با بقیه دکمه ها خیلی فرق کرده. از نظرتون بازش کنم دکمه هارو دوباره بزارم سر جاشون یا ردش کنم بره یدونه نو بخرم ؟
____
در ضمن کنسول من بعضی اوقات ایکون هاش میره رو لودینگ همشون مشکل از کجاست ؟
میتونی باز کنی تمیز کنی ..... کاره ساده ای هست ! ویدیوهاش توی utub پره لول ...

---

اون یه باگ هست که از قدیم بوده ... توی reddit خونده بودم وقتی میرم توی friend request ها یا friend و کامل Load نمیشه بیرون که میان همه چی روی Load میمونه ! نمیدونم ماله شما اینطوری هست یا نه . اما بخشیش ظاهرا مربوط به نت هم بوده اما اکثریت میگن بعد از اپدیت 2 دیگه حل شد ...
ولی چیزه خاصی نیست !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or