مشکلات و خرابی های PS4/PS4 Pro

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
افسوس نخور مرد مومن مال دنیا ارزش حرس خوردن نداره
اگه زیاد با ps4 بازی نمیکنی الان که قیمتا الکی بالاست بفروش چند وقت دیگه که قیمتا مثل ثابق شد دوباره بخر اینجوری شاید اصلا ضرر نکنی یا اگرم بکنی خیلی کمه

منم مثل شما با کلی مشکلات کنسول مورد علاقمو خریدم خدای ادم زورش می یاد این جوری چرا معیوبی کنسولهای سونی و ایکس باکس زیاده

ای بابا

تجربه نشون نداده رو هر چی حساسیت بیشتر به خرج بدی زودتر با مشکل مواجه میشی کنسول خریدم ریجن 1 دست دوم مثل خر ازش کار میکشم اه نگفته انواع اقسام صدا میده برام مهم نیست:d همین که کار میکنه خودش خیلیه من بیشتر سعی میکنم ازش لذت ببرم تا گوش دادن به صدا و....
واقعاً نسبت به 3 افت محسوسی داشته کیفیتش

تجربه نشون نداده رو هر چی حساسیت بیشتر به خرج بدی زودتر با مشکل مواجه میشی کنسول خریدم ریجن 1 دست دوم مثل خر ازش کار میکشم اه نگفته انواع اقسام صدا میده برام مهم نیست:d همین که کار میکنه خودش خیلیه من بیشتر سعی میکنم ازش لذت ببرم تا گوش دادن به صدا و....
واقعاً نسبت به 3 افت محسوسی داشته کیفیتش

کنسولت فردا نپوکه صلوات =))

سلام
دوستان این مشکل اتو اجکت بین بازیا اعصاب برا من نزاشته چی کار کنم؟ اون لاستیک زیرودراوردم و هر بار که خراب میشه دستگاه رو کامل از برق میکشم و سر پا میزارمشو دیسکو میندازم روش و بعد از نیم ساعت یا یه ساعت دوباره از اول دیسک میزنه بیرون و تکرار مشکل..

دیگه سرسام گرفتم اه
حالا میفهمم چرا ریجن 2 از 1 گرون تر بود .....
دسگاه رو ایستاده بزار و ارتفاعشو زیاد کن از زمین

دوستان من تازه خریدم و الان بعد یک هفته دکمه های دسته به قیژقیژ افتاد و نگاه کردم این تاپیک رو و عطر زدم درست شد ، فقط برام سواله چی میشه که قیژ میکنه و چرا عطر میزنی درست میشه؟دلیل منطقی و علمی داره؟
----------------
من رجین 3 خریدم نیمه دوم 2014 ، ممکنه اتواجکت بشه؟تعداد کنسولهای رجین یک که اتو اجکت شدن بیشتر از بقیه بوده؟سخت افزاری اجکت نکنم یعنی چی لطفا توضیح بدید؟

دوستان من تازه خریدم و الان بعد یک هفته دکمه های دسته به قیژقیژ افتاد و نگاه کردم این تاپیک رو و عطر زدم درست شد ، فقط برام سواله چی میشه که قیژ میکنه و چرا عطر میزنی درست میشه؟دلیل منطقی و علمی داره؟
----------------
من رجین 3 خریدم نیمه دوم 2014 ، ممکنه اتواجکت بشه؟تعداد کنسولهای رجین یک که اتو اجکت شدن بیشتر از بقیه بوده؟سخت افزاری اجکت نکنم یعنی چی لطفا توضیح بدید؟

مبارک باشه طبیعی هست

دکمه ها ،یک حالت چربی و نرمی برای حرکت راحتتر میده

احتمالش کمه این مشکل پیش بیاد،

یعنی با خود دستگاه به صورت فیزیکی با دکمش انجام نده و با دسته روی گیم با انتخاب گزینه خارج کردن بازی مجازی بزن در بیاد تا خیالت راحت باشه :)

یکی از مشکلات ps4 قیمت بالاش هست که متاسفانه ما نمیتونیم کنسول رو با قیمت واقعیش خریداری کنیم
کسی نمیدونه قیمتها تا آخر سال 93 همینجوری هستش یا ممکنه بیاد پایین؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :-/

یکی از مشکلات ps4 قیمت بالاش هست که متاسفانه ما نمیتونیم کنسول رو با قیمت واقعیش خریداری کنیم
کسی نمیدونه قیمتها تا آخر سال 93 همینجوری هستش یا ممکنه بیاد پایین؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :-/
با این وضع دلار ، بالاتر رفتن نرخ گمرک و ارزش افزوده در سال آینده اصلا انتظار کاهش قیمت نداشته باشید.
+
هرچی از عمر کنسول بگذره بازیهای بیشتری واسش میاد و طبیعتا قیمتش بالاتر میره شما ببین پارسال موقع عرضه فقط یه Knack بود و یه TLOU و یه BF4که کششی برای خریدش نبود و کسی سمتش نمیرفت و کسایی که PS4 آورده بودند یه جورایی التماس هم میکردن که بخری تا اینکه تنوع بازی زیاد شد و مردم بهش رو آوردند.همیشه اول کنسولها همینه.
+
کنسول PS4 تو ایران با اقبال خوبی رو به رو شده و تقاضا واسش زیاده پس قیمتشم میره بالاتر و بالاتر ولی XBOXONE قیمتش عادلانه تر و نزدیک به قیمت جهانی هستش.

من خودم 1.200 بود دوستم هی گفت بیا یه رجین ژاپن بهت میدم 1.100 و نخریدم و الان به زور و التماس خودم رجین 3 رو بهم 1.450 داد.
اگر پول بازی هم نداری از من میشنوی فعلا کنسول رو بخر ضرر نمیکنی.

در ضمن جای سوالت اینجا بود:
http://forum.bazicenter.com/thread74854/

سلام من کنسولم رو که روشن میکنم بلافاصله خاموش میشه کسی میدونه علتش چیه سونی چیزی در این باره نگفته؟
احتمال داره دستگاه مشکل پیدا کرده باشه...
1.
کابلها رو بکش بزار کلا یه 15 دقیقه خاموش باشه بدون کابلها بعد بزن امتحان کن
اگر نشد
2.
دستت رو 7 ثانیه روی power نگه دار و بعد از دو بیپ بردار و دوباره بزار ببین از safe mode بالا میاد یا نه .
اگر اومد میتونی دستگاه رو initialize کن ( البته همه چیز پاک میشه ) اگر بالا اومد که هیچی اگر نیومد
3.
ممکنه مشکل از هارد باشه ... هارد رو در بیار ببین دستگاه بالا میاد یا نه . در صورت امکان هارد جدید تست کن ( باید اپدیت 800 مگی بریزی
4.
اگر نشد باید دستگاه رو بدی بیرون تعمییر کار قابل اطمینان ممکنه مشکل سخت افزاری پیدا کرده باشه.

آرمان جان من فکر میکنم اشکال از محافظ باشه. خواهشا دستگاهو از هرگونه محافظ جدا کنید و به برق بزنید حتی سه راهی هم نه مستقیم به برق

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or