ارتفاع کنسول رو یکم از محل قرار گیریش زیاد کنیدبا سلام
دوستان کنسول من هر یکی دو روز یه بار یه بار وسط بازی دیسک رو بیرون میزنه و من باید حتما چند دقیقه ای کنسول رو خاموش کنم و سرپاش کنم و بعد روشنش کنم تا دوباره برا مدت کوتاهی درست بشه،
خواستم بدونم چی کار کنم که به صورت دائمی این مشکل حل بشه ؟ حتی اون تیکه پلاستیک زیر دکمه اجکت هم کندم اما بازم بعد از چند روز دیسک رو زد بیرون و همون آش و همون کاسه.
راهی داره یا مشکل محصوب میشه ؟
من خودم چندین بار با این مشکل مواجه شدمسلام
دوستان امروز که اومدم کنسولو روشن کنم، موقعی که منوش بالا اومد دیدم منوش اصلا صدا نداره، تصویرشم دون دونه!!!!
یکدور کنسولو روشن خاموش کردم درست شد، تنها تغییری که روز قبل تو منو دادم اینکه rgb رو روی full گذاشتم
فقط موقعی که مشکل پیش اومد به ذهنم نرسید که تلویزیون رو روشن خاموش کنم شاید درست بشه، و سریع کنسولو روشن خاموش کردم!
کابل hdmi رو هم کمی تکان دادم دیدم سالمه، تصویر تغییری نکرد،
حالا سوالم اینکه این مشکل بی صدایی و دوندون شدن چه زمانی پیش میاد؟؟؟ ایا بخاطر این بوده که من rgb رو فول کردم؟؟؟؟
مشکل از تلویزیون بوده که نتونسته خودشو هماهنگ کنه یا کنسول؟؟؟
ممنون میشم جواب بدید
ارتفاع کنسول رو یکم از محل قرار گیریش زیاد کنید
مشکل اتواجکت داره کنسولت؟ احتمالا واسه همونه دیگه!سلام . جدیدن واسم یه مشگلی پیش اومده . کنسول خود به خود روشن میشه و سیدی رو میده بیرون چیکار باید بکنم ؟؟؟
سیدی هم تو نمی ره دیگه مگر این که از برق بکشی و یخورده دیگه امتحان کنی . لطفا جواب بدید .
این مشکل نیست که.کنسول من همچنان برخی اوقات به طور خودکار به حالت standby میره ...
کسی همچین مشکلی داشته ؟!
ریجن 2 ژاپن ساخت دسامبر 2013
کنسولتو کلا ایستاده بزار ولی با پایه بدون پایه ایستاده بزاری جلو هوا رسانیشو میگیره ردیف میشهبه اندازه چند سانت من زیرش پایه گذاشتم بازم باید بلند ترش کنم ؟
اون لاستیکم زدم سر جاش ...
این مشکل نیست که.
برید به بخش ستینگ یه چیزی باید باشه به اسم Automatic standby که دو حالت گیم و منو داره. هر دو تا رو Off کنید
انقدر حساس نباش هیچ مشکلی نداره اپ کنآقا این مشکلات مربوط به این آپدیت 1.76 نی؟
من هنوز روی 1.75 هستم میترسم آپ کنم
شما سیم دستگاهو داری یا رادیو؟OFF کردم عزیز مشکل از جای دیگه ای باید باشه احتمال میدم سخت افزاریه ...