Medusa
کاربر سایت
این تاپیک ۱۳۵ صفحه جلو رفته ولی اگر پستارو نگاه کنی میبینی اکثرا حساسیت بی مورده !تنها ۰.۴کنسول ها تا به حال خراب بودن.
این تاپیک ۱۳۵ صفحه جلو رفته ولی اگر پستارو نگاه کنی میبینی اکثرا حساسیت بی مورده !تنها ۰.۴کنسول ها تا به حال خراب بودن.
حساسیت بی مورد که به دلیل عدم وجود گارانتی بیش از حد هست ولی واقعا کیفیت ساخت و متریال 2 تا کنسول رو چه از لحاظ کیفیت کابلا و هدست داخل پک چه سیستم کولینگ بی صدا و خنک مقایسه میکنی انصافا کیفیت ساخت کلی One یک مقدار بیشتر ه و مشکلات Auto Eject و خاموش شدن ها و روشن نشدن های Ps4 خیلی ها رو نگران کرده که این مسایل رو Xbox خیلی کمتره . ولی در کل با چند روز مهلت تست و تحت فشار گذاشتن کنسول تقریبا 90 % مشکلات خودش رو نشون میده و با خرید کنسول های 2014 کمتر کسی و دیدم مشکل داشته باشه. به هر حال درصد خرابی هیچ دستگاهی 0 نیست و ریسکش رو باید قبول کرد..این تاپیک ۱۳۵ صفحه جلو رفته ولی اگر پستارو نگاه کنی میبینی اکثرا حساسیت بی مورده !
وان هم مشکلات خاص خودشو داره ، نمونش همون ماده سفید یا از کار افتادن درایو و....... هر وسیله برقی ای که تولید میشه بی نقص نیس ! حالا چون کمتر کسی وان داره تاپیک مشکلاتش انقد جلو نرفته و دلیل بر بهتر بودن کیفیت ساخش نیست !حساسیت بی مورد که به دلیل عدم وجود گارانتی بیش از حد هست ولی واقعا کیفیت ساخت و متریال 2 تا کنسول رو چه از لحاظ کیفیت کابلا و هدست داخل پک چه سیستم کولینگ بی صدا و خنک مقایسه میکنی انصافا کیفیت ساخت کلی One یک مقدار بیشتر ه و مشکلات Auto Eject و خاموش شدن ها و روشن نشدن های Ps4 خیلی ها رو نگران کرده که این مسایل رو Xbox خیلی کمتره . ولی در کل با چند روز مهلت تست و تحت فشار گذاشتن کنسول تقریبا 90 % مشکلات خودش رو نشون میده و با خرید کنسول های 2014 کمتر کسی و دیدم مشکل داشته باشه. به هر حال درصد خرابی هیچ دستگاهی 0 نیست و ریسکش رو باید قبول کرد..
شما یک بار دیگه پست من رو بخونید دقیق سو تفاهمتون حل میشه .. در هر صورت نظر من چیزی بود که گفتم و اون مو ارد خرابی وان هم تا الان برخورد نداشتم با اینکه اطرافیان اکثرا وان داشتن . تجربه فروشندگان هم همینو میگه.وان هم مشکلات خاص خودشو داره ، نمونش همون ماده سفید یا از کار افتادن درایو و....... هر وسیله برقی ای که تولید میشه بی نقص نیس ! حالا چون کمتر کسی وان داره تاپیک مشکلاتش انقد جلو نرفته و دلیل بر بهتر بودن کیفیت ساخش نیست !
مربوط به بخش sec وایرلس مودمت میشه رو حالت wpa2 بزار یا مودشو عوض کن بعد ببین پیدا میکنه یا
اولا یه مورد ر بگم که کیفیت بد هدست به دلیل گرون تر بودن سخت افزار و قوی تر بودنش هست صدای فن ها 4 ر فقط در صورتی میتونی بشنوی که گوشت ر نزدیکش بزاریحساسیت بی مورد که به دلیل عدم وجود گارانتی بیش از حد هست ولی واقعا کیفیت ساخت و متریال 2 تا کنسول رو چه از لحاظ کیفیت کابلا و هدست داخل پک چه سیستم کولینگ بی صدا و خنک مقایسه میکنی انصافا کیفیت ساخت کلی One یک مقدار بیشتر ه و مشکلات Auto Eject و خاموش شدن ها و روشن نشدن های Ps4 خیلی ها رو نگران کرده که این مسایل رو Xbox خیلی کمتره . ولی در کل با چند روز مهلت تست و تحت فشار گذاشتن کنسول تقریبا 90 % مشکلات خودش رو نشون میده و با خرید کنسول های 2014 کمتر کسی و دیدم مشکل داشته باشه. به هر حال درصد خرابی هیچ دستگاهی 0 نیست و ریسکش رو باید قبول کرد..
نظر شماست و محترم گرچه کاملا مخالفم. در راستای تاپیک صحبت شه بهتره.. هیچ کسم دستگاش خراب نیست ... خیر پیش..اولا یه مورد ر بگم که کیفیت بد هدست به دلیل گرون تر بودن سخت افزار و قوی تر بودنش هست صدای فن ها 4 ر فقط در صورتی میتونی بشنوی که گوشت ر نزدیکش بزاری
این خیلی های ر که گفتی میشه بگی ما هم بدونیم کین تنها .04 درصد کنسول ها اون هم موقع لانچ که ریجن 1 بود مشکل داشتن که دیگه فکر نمیکنم برا کسی اینطوری بشه و سونی گفت که یک بخشیش مربوط به آپدیت نرم افزاری بوده دوما هر مشکلی باشه خودش ر تو 24 ساعت نشو میده که اکثرا ای مهلت تست ر میدن
تا حالا کسیو ندیدم که کنسولش از Dec 2013 به بعد باشه و کنسولش به مشکل بخوره !ای خدا بگم چیکارتون کنه دل شوره انداختین به جونمون:d
من کنسول سفارش دادم از تهران قراره پست بشه ریجن 1 ولی اینقدر به ریجن 1 بد و بیراه گفتین
یا گفتین ریجن 2 فقط بخرین ریجن 1 خرابی داره ترسیدم و پشیمون شدم
با اینکه من به فروشنده تلفنی گفتم ریجن 1 سری 2014 باشه باز میترسم کنسول 2013 رو بهم غالب کنه و بفرسته واسم
بچه من میخام ps4 بخرم ریجن چند بخرم واسه مشکلات و خرابی هاش میگم و گرنه میدونم تو هیچ چیزی فرقی ندارن
بعد ازکجا بفهمم کنسولم ماله سری دوم هستش یا همون سری 2014
cuh-1101A سری دوم یا 2014 ریجن us
cuh-1104A سری دوم یا 2014 ریجن اروپا
میگن اگه با cuh-10xxxx شروع به ماله 2013 آیا درسته ؟؟؟؟