مشکلات و خرابی های PS4/PS4 Pro

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
به چیزهای ندیده و نشنیده صدای دود ......

صدای دود چی هست این جمله که گفتید لطفا تعریف کنید.

یک سری ها یه چیز هایی میگند که دست میزنم به سرم ببینم شاخ دارم ندارم

تموم کنید وقتی کنسولی که به راحتی کار می کند و مشکلی ندارد برای خودتان خیال بافی نکنیدلطفا
خوب عزیز ممکنه درایو کنسول خدایی نکرده مشکلی داشته باشه ! ولی راس میگی ! سوالم چرت بود :D
اتاق ساکت بود حساس شدم به صداش

واقعا منم معتقدم به دوستمون بهتره تا زمانی که کنسول کارمیکنه حساسیت نشون ندیم . من کنسول خودم یک هفته خریدم وقتی روشن میکنم یک صدای تق غیر عادی میده. دیسکو میزارم 5 ساعتم بازی کردم پشت سرهم ولی بازم ندیدم کنسول کارنکنه یا غیر عادی باشه دیگه بیخیال شدم .

واقعا منم معتقدم به دوستمون بهتره تا زمانی که کنسول کارمیکنه حساسیت نشون ندیم . من کنسول خودم یک هفته خریدم وقتی روشن میکنم یک صدای تق غیر عادی میده. دیسکو میزارم 5 ساعتم بازی کردم پشت سرهم ولی بازم ندیدم کنسول کارنکنه یا غیر عادی باشه دیگه بیخیال شدم .
کل جملاتت یک کلمه جواب داره:
والا!

کل جملاتت یک کلمه جواب داره:
والا!
دوستان وقتی سی دی که کلا دو دستگاه نمیره تازه بعضی وقتا که میره یه صدای بلند عجیب از دیسک کنسول میاد،اصلا بازی رو اجرا نمی کنه،کلا من 5 ساعت با کنسول بازی نکردم.به سونی گفتم خودش تایید کرد ،گفت کلا 10 درصد از ps4 ها این مشکل رو داشتن ،از شانس بد من ،جرء این 10 درصد بودم،سونی گفت کنسول رو بفرست ،یکی دیگه بهت می دم،منم راستش یکی رو پیدا کردم بهش کنسول رو دادم ببر تعویض کنه.دوستان من حساس نیستم ،خب کنسول درست کار نمی کرد.

دوستان وقتی سی دی که کلا دو دستگاه نمیره تازه بعضی وقتا که میره یه صدای بلند عجیب از دیسک کنسول میاد،اصلا بازی رو اجرا نمی کنه،کلا من 5 ساعت با کنسول بازی نکردم.به سونی گفتم خودش تایید کرد ،گفت کلا 10 درصد از ps4 ها این مشکل رو داشتن ،از شانس بد من ،جرء این 10 درصد بودم،سونی گفت کنسول رو بفرست ،یکی دیگه بهت می دم،منم راستش یکی رو پیدا کردم بهش کنسول رو دادم ببر تعویض کنه.دوستان من حساس نیستم ،خب کنسول درست کار نمی کرد.
آقا جون ما شما رو نمیگیم. اون دوستی رو میگیم که میگفت کنسول بیب بیب میکنه.مشکلات شما که مشکلت جدیه.
خوشحالم بالاخره تونستی تعویض کنی. امیدوارم دومی به سلامت به دستت برسه. ریجن و تاریخ کنسولت چی بود؟ ریجن ۱ سال ۲۰۱۳ نگرفتی که؟

آقا جون ما شما رو نمیگیم. اون دوستی رو میگیم که میگفت کنسول بیب بیب میکنه.مشکلات شما که مشکلت جدیه.
خوشحالم بالاخره تونستی تعویض کنی. امیدوارم دومی به سلامت به دستت برسه. ریجن و تاریخ کنسولت چی بود؟ ریجن ۱ سال ۲۰۱۳ نگرفتی که؟
راستش این جدید بود برای 2014 بود،موقع لانچ دستینی گرفتم روش دستینی رو مجانی دادن به علاوه یه پایه خود ps4 ،باندلش جالب بود که مشکی بود.کلا برام 1300 در اومد.که واقعا با یک پایه و بازی دستینی عالی بود.کاشکی ایران هم چنین امکاناتی میداد.فقط الان آوردنش برام مشکله،چون کسی نیست که بگم برام بیاره،پست dhl هم هزینه بالاست و هم فکر کنم توی گمرک بازش می کنن.نه؟

راستش این جدید بود برای 2014 بود،موقع لانچ دستینی گرفتم روش دستینی رو مجانی دادن به علاوه یه پایه خود ps4 ،باندلش جالب بود که مشکی بود.کلا برام 1300 در اومد.که واقعا با یک پایه و بازی دستینی عالی بود.کاشکی ایران هم چنین امکاناتی میداد.فقط الان آوردنش برام مشکله،چون کسی نیست که بگم برام بیاره،پست dhl هم هزینه بالاست و هم فکر کنم توی گمرک بازش می کنن.نه؟
بهتره بازش کنن چون هزینه داره. سونی خودش قراره برات پست کنه؟

دوستان ps4 من وقتی روشن میکنم کیفیت روی 480p یا پائین تر هست باید یه بار خاموش و روشن کنم تا بره رو 1080p این کسی میدونه جریانش چیه ؟
یه بار از روی Hdmi بیا بیرون و دوباره برو تو.

بچه های راجع به مشکلی که یکی از بچه ها داشت و دیسک تو نمیرفت سونی اینا رو گفته:
کاربرانی که این مشکل را تجربه کرده اند در شبکه هایی مثل Reddit عنوان کرده اند که کنسول آن ها دیسک را نمی پذیرد و آن را به بیرون پس می دهد. البته راه حلی برای این مشکل مطرح شده است که به صورت زیر می باشد:
کاربران این کنسول باید دکمه پاور را تا زمانی که دو صدای “بیپ” بدهد نگه دارند سپس ۳۰ ثانیه صبرکنند و به مدت ۳ دقیقه کنسول را کاملا از برق بکشند. احتمالا حالا مشکل حل شده است و می توایند کنسول خود را روشن کنید.

Last edited by a moderator:
دوستان شارژ اولیه دسته ps4 چند ساعت هست ؟

اگه فراموش بشه شارژ اولیه چکار باید کرد ؟

هر شارژ کامل دسته حدودا چند ساعت جواب میده واسه بازی با ویبره روشن ؟

۴ ساعت فک کنم.
هیچی. برای اطمینان چار ساعت میزاری.
یه شارژ کامل یکی دو ساعت طول میکشه و اگه نور دسته رو کم کنی تا ۶\۷ ساعت جواب میده،

شارژ اولیه واسه 5 سال پیش بود ...
الان هیچ دستگاهی احتیاج به شارژ اولیه نداره ...
نه موبایل
نه تبلت
نه لپتاپ
نه دسته PS4

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or