مشکلات و خرابی های PS4/PS4 Pro

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من فکر کنم یه چیزی تو کنسول شکسته که وقتی تکونش میدم صدا می ده،به نظر شما بازش نکنم؟اصلا توجه نکنم؟
یه سوال دیگه من کنسول رو به صورت عمودی گذاشتم ،ولی انگار سی دی رو وقتی می خواد بکشه تو انگار زورش نمی رسه و باید من سی دی رو یکم هول بدم تا بکشدش تو،می خواستم بپرسم که برای شما هم این مشکل هست؟

امکان داره قطعه ی شکسته شده با حرارت کنسول ذوب بشه پس بهتر یه نگاه بهش بندازی
100% احتمال بهت میدن خار درایور کنسول شکسته

بچه ها كمك كنيد تو هيچ پارتي نمي تونم جوين شم همش پيام ميده cant join to party يه روز كامل اينجوريم نتم هم مشكل نداره راه حل چيه يكي كمك كنه :((

من وقتی دفع اول سی دی رو گذاشتم انگار یه صدای تق داد،بعد وقتی کنسول رو تکون می دم انگار مثلا یه پیچ یا یک چیز شکسته داخل کنسول حرکت می کنه.برای شما همین دقیقا همین صدا رو داره؟به نظر شما کنسول رو باز کنم ببینم.

بازش کن البته با احتیاط و اگه به خودت میبینی که این کارو بکنی که یه وقت بدترش نکنی

بچه ها من وقتی بازیو از رو دیسک اجرا میکنم تا زمانی که میخونتش و بلوری کارش قطع میشه هر 15 ثانیه یه صدای دود کوچیک میاد ! طبیعیه؟

به چیزهای ندیده و نشنیده صدای دود ......

صدای دود چی هست این جمله که گفتید لطفا تعریف کنید.

یک سری ها یه چیز هایی میگند که دست میزنم به سرم ببینم شاخ دارم ندارم

تموم کنید وقتی کنسولی که به راحتی کار می کند و مشکلی ندارد برای خودتان خیال بافی نکنیدلطفا

بخاطر بی اطلاعی چند نفر کسی الکی کنسول سالمشو دستکاری نکنه . کسانی هستن در این تاپیک که از من با تجربه ترن از اونها هم کمک بگیرید حرف منو میزنن بهتون

من وقتی دفع اول سی دی رو گذاشتم انگار یه صدای تق داد،بعد وقتی کنسول رو تکون می دم انگار مثلا یه پیچ یا یک چیز شکسته داخل کنسول حرکت می کنه.برای شما همین دقیقا همین صدا رو داره؟به نظر شما کنسول رو باز کنم ببینم.
چه خبره اینجا !! همه ریختن رو هم . تو خیلی از تاپیکا این سوال شد . همه هم گفتن طبیعیه . اما اگه میخوای بدونی الان کنسولمو بخاطر شسما تکون دادم همین صدای پیچو میده . کارشناسیشو میزارم به عهده اساتید

چه خبره اینجا !! همه ریختن رو هم . تو خیلی از تاپیکا این سوال شد . همه هم گفتن طبیعیه . اما اگه میخوای بدونی الان کنسولمو بخاطر شسما تکون دادم همین صدای پیچو میده . کارشناسیشو میزارم به عهده اساتید
دوستان ولی به نظر من که صداش غیر طبیعی هست،ضمنا من از ایران نگرفتم .

دوستان ولی به نظر من که صداش غیر طبیعی هست،ضمنا من از ایران نگرفتم .
آقا اصن پیچ باشه/که نیس/ وقتی کنسولت چیزیش نیست خودت رو لطفا اذیت نکن. الان هم دوستان گفتن مال خودشونم همین صدا رو میده.
بعضی از دوستان هم دارن بیش از حد خودشون صحبت میکنن. لطفا حدود خودشون رو نگه دارن.
یه دوستی میگفت:
مجازی هستیم اما دل هایمان مجازی نیست. ​مواظب تایپ کردنت باش!

آقا اصن پیچ باشه/که نیس/ وقتی کنسولت چیزیش نیست خودت رو لطفا اذیت نکن. الان هم دوستان گفتن مال خودشونم همین صدا رو میده.
بعضی از دوستان هم دارن بیش از حد خودشون صحبت میکنن. لطفا حدود خودشون رو نگه دارن.
یه دوستی میگفت:
مجازی هستیم اما دل هایمان مجازی نیست. ​مواظب تایپ کردنت باش!
دوستان گفتم این صدا غیر طبیعی هستا.الان اومدم سی دی رو درون درایو کنسول بزارم اصلا سی دی وارد کنسول نشد.شانس ندارین ما 12 ساعتم نیست که کنسول رو خریدم.بدبختی اینکه از ایرانم نگرفتم.دوستان خواهشن یه راهنماییم بکنید

دوستان گفتم این صدا غیر طبیعی هستا.الان اومدم سی دی رو درون درایو کنسول بزارم اصلا سی دی وارد کنسول نشد.شانس ندارین ما 12 ساعتم نیست که کنسول رو خریدم.بدبختی اینکه از ایرانم نگرفتم.دوستان خواهشن یه راهنماییم بکنید
مشکل ساده اتو اجکت.
برای رفعش اول نوار های زیر دستگاه رو درار. بعد دستگاه رو به صورت عمودی بزار و پنج دقیقه از برق بکش و دوباره وصل کن.
صد در صد رفع میشه.

مشکل ساده اتو اجکت.
برای رفعش اول نوار های زیر دستگاه رو درار. بعد دستگاه رو به صورت عمودی بزار و پنج دقیقه از برق بکش و دوباره وصل کن.
صد در صد رفع میشه.
با این روش مشکلش حل نشد،سی دی یا نمیره توش یا اگه هم میره بد جور صدا می ده،اصلا کار نمی کنه.دوستان اگه یه تعمییرات ps4 معتبر توی تهران می شناسید بگید.لطفا کمک کنید!

با این روش مشکلش حل نشد،سی دی یا نمیره توش یا اگه هم میره بد جور صدا می ده،اصلا کار نمی کنه.دوستان اگه یه تعمییرات ps4 معتبر توی تهران می شناسید بگید.لطفا کمک کنید!
درایوت مشکل پیدا کرده. مشکل شما جدی تر از اتو اجکته. ریجن و تاریخ ساخت دستگاه چیه؟ سعی کن سریع تعویض کنی. اگه از ایران هم نگرفتی، مطمئنا ببری تعمیر حله. والا من تهران نیستم بهت تعمیر کار بدم اما دوستان دیگه کمک میکنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or