مشکلات و خرابی های PS4/PS4 Pro

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
فکر می کنم منظور این دوستمون اینکه وقتی تو بازی نیستن کمتر این اتفاق می افته!!!!!!!!!!!!!!!!!
مثلا 3 بار تو بازی کرش کرده یک بار تو منوی کنسول .......
پس نتیجه می گیریم کلا 4 بار کرش داشته که تعدادش کمه
الان باید به شما بخندیم دیگه! نه؟
یه بار با دقت بخون:
چطور این برداشت رو کردین؟:d
من هر چی با دقت می خونم گمراه تر میشم!!!!!!

چطور این برداشت رو کردین؟:d
من هر چی با دقت می خونم گمراه تر میشم!!!!!!
پست قبل از پست ایشون رو بخونید فکر می کنم در جواب به اون دوستی که گفته موقع کانکت شدن please wait میده این حرف رو زدن ;)
نمی دونم چطور متوجه نمی شی من برداشتم اینه که کرش کردن کنسول ایشون بیشتر موقع بازی بوده .......

آخرین ویرایش:
دوستان سلام
من بازیه وارفریم(حتما دانلودش کنید)رو دانلود کردم خیلی باهاش دارم حال میکنم
اکانت اولمو بیست دلاری شارژ کردم تاباهاش پلاتینیوم بخرم.چندشب قبل(اخرین بار)کانکت نمیشد با اکانت دومم رفتم از شانس سه تا قدر قدرت خفن تو رنک آپ اینوایتم کردن کلی آیتم های خفن و پول بدست اوردم چطور میتونم این بیست دلار روبه اکانت دومم منتقل کنم راهی هست؟
میتونم پلاتینیو هارو بخرم منتقل کنم به اکانت دومم که الان بهتر از اولی هست
خیلی ممنون

دوستان سلام
من بازیه وارفریم(حتما دانلودش کنید)رو دانلود کردم خیلی باهاش دارم حال میکنم
اکانت اولمو بیست دلاری شارژ کردم تاباهاش پلاتینیوم بخرم.چندشب قبل(اخرین بار)کانکت نمیشد با اکانت دومم رفتم از شانس سه تا قدر قدرت خفن تو رنک آپ اینوایتم کردن کلی آیتم های خفن و پول بدست اوردم چطور میتونم این بیست دلار روبه اکانت دومم منتقل کنم راهی هست؟
میتونم پلاتینیو هارو بخرم منتقل کنم به اکانت دومم که الان بهتر از اولی هست
خیلی ممنون
سلام عزیز
هیج قابلیت ترنسفر و انتقالی بین اکانتها وجود نداره
هر مبلغی مروبطه به همون اکانت هست و هر خریدی هم مربوط به همون اکانت

تنها راه به اشتراک گزاری پس از خرید و فعال کردن اکانت به عنوانه primary هست .

سلام . دوستان امروز یه مشکل خیلی عجیب واسه کنسول پیش اومد .

وارد بازی شدم ( یو اف سی ) و رفتم بخش کریر مثل این چند وقت اخیر ... سیو بازی رو انتخاب کردم و هنگام loadig چهل درصد گیر کرد . دکمه PS رو دسته رو زدم که از بازی خارج بشم تو منو کنسول هم گیر کرد و به کل هنگ کرد همه چیز . هیچ کاری نشد بکنم و فریز بود . حتی دکمه eject رو زدم فقط اون صدای به خصوص رو میداد ولی اتفاقی نمیفتاد . دکمه پاور هم که کلا هیچ کاری نمیکرد و نگه هم داشتم باز هیچی . خلاصه تنها راه کشیدن از برق بود متاسفاه :( بعد دیگه به سختی روشن شد و دستمو رو دکمه پاور نگه داشتم رفت سیف مود 100% شد چک کردنش و به منو رفت دیگه .. واسه اولین بار هم لست او اس رو وارد دستگاه کردم نصب شد و بازی کردم و مشکلی نبود و خاموش کردم دیگه .

به نظرتون مشکل چی بوده ؟! خطری نیست ؟ خیلی ترسیدم حقیقت

سلام . دوستان امروز یه مشکل خیلی عجیب واسه کنسول پیش اومد .

وارد بازی شدم ( یو اف سی ) و رفتم بخش کریر مثل این چند وقت اخیر ... سیو بازی رو انتخاب کردم و هنگام loadig چهل درصد گیر کرد . دکمه PS رو دسته رو زدم که از بازی خارج بشم تو منو کنسول هم گیر کرد و به کل هنگ کرد همه چیز . هیچ کاری نشد بکنم و فریز بود . حتی دکمه eject رو زدم فقط اون صدای به خصوص رو میداد ولی اتفاقی نمیفتاد . دکمه پاور هم که کلا هیچ کاری نمیکرد و نگه هم داشتم باز هیچی . خلاصه تنها راه کشیدن از برق بود متاسفاه :( بعد دیگه به سختی روشن شد و دستمو رو دکمه پاور نگه داشتم رفت سیف مود 100% شد چک کردنش و به منو رفت دیگه .. واسه اولین بار هم لست او اس رو وارد دستگاه کردم نصب شد و بازی کردم و مشکلی نبود و خاموش کردم دیگه .

به نظرتون مشکل چی بوده ؟! خطری نیست ؟ خیلی ترسیدم حقیقت

وقتی کنسول هنگ میکنه همین شکلی میشه طبیعیه . من 2 تا گله حتی توی بلاگ سونی کردم . یکی اینکه چرا دکمه 0 و 1 پاور رو حذف کردن بعد فت . و همینطور دکمه ریست رو بعد PS1 فراموش کردن . 0 و 1 که از واجباته . من که یه سوییچ جدا برای اینکار به محافظ اضافه کردم . زمانی که PS3 رو هک میکردم خیلی به کارم میومد .

پس زیاد نگران کننده نیست . خیلی ترسیدم ؛ گفتم الان دیگه بلو پالس میده یا دیگه بالا نمیاد اگه هم بیاد قاطی میکنه و ... خدا به خیر بگزرونه .
با هزار امید و آرزو tlou خریدم این مشکل به وجود اومد حالم گرفته شد :دی

سلام به همگی
من اسفند سال گدشته کنسول ریجن 1 خریدم و بعد از 2 هفته براش مشکل اتو اجکت به وجود اومد ، تا همین چند وقت پیش کنسولم مشکل اتو اجکت داشت و هر کاری که انجام دادم هم باعث رفع این مشکل نشد تا چند وقت پیش که دیدم تو فروم پلی استیشن یک نفر یه ویدئو آموزشی گذاشته که با باز کردن قسمت زیری کنسول و خراش دادن اون صفحه طلایی نزدیک دکمه اجکت این مشکل رفع میشه
منم اون آموزش رو استفاده کردم و خوشبختانه مشکل به کل رفع شد و از اون روز به بعد تو تمام حالتها کنسولم بدون مشکل کار میکنه .... حتی برای اطمینان کنسول رو تو حالت افقی روی میز قرار دادم تا ببینم که بر اثر حرارت ممکنه اجکت بده که خوشبختانه اینگونه نشد

فقط خواستم بگم که اون آموزش کار ساز بود و اگه کسی هنوز این مشکل رو داره میتونه از اون روش استفاده کنه

سلام به همگی
من اسفند سال گدشته کنسول ریجن 1 خریدم و بعد از 2 هفته براش مشکل اتو اجکت به وجود اومد ، تا همین چند وقت پیش کنسولم مشکل اتو اجکت داشت و هر کاری که انجام دادم هم باعث رفع این مشکل نشد تا چند وقت پیش که دیدم تو فروم پلی استیشن یک نفر یه ویدئو آموزشی گذاشته که با باز کردن قسمت زیری کنسول و خراش دادن اون صفحه طلایی نزدیک دکمه اجکت این مشکل رفع میشه
منم اون آموزش رو استفاده کردم و خوشبختانه مشکل به کل رفع شد و از اون روز به بعد تو تمام حالتها کنسولم بدون مشکل کار میکنه .... حتی برای اطمینان کنسول رو تو حالت افقی روی میز قرار دادم تا ببینم که بر اثر حرارت ممکنه اجکت بده که خوشبختانه اینگونه نشد

فقط خواستم بگم که اون آموزش کار ساز بود و اگه کسی هنوز این مشکل رو داره میتونه از اون روش استفاده کنه

دادا اون کلیپ رو اگه میـتونی آپلود کن تا کسی مشکلی داشت بدونه چیـکار باید کنه .

آخرین ویرایش:
سلام من داشتم با ps4 بازی میکردم بعد 30 دقیقه یهو خاموش شد بعدش از برق کشیدم دوباره روشن شد............میدونید مشکلش چیه؟؟ پریز برقش خیلی داغ بود
من یه بار با کنسول آپدیت کردم فکر میکنید از اونه؟؟

سلام من داشتم با ps4 بازی میکردم بعد 30 دقیقه یهو خاموش شد بعدش از برق کشیدم دوباره روشن شد............میدونید مشکلش چیه؟؟ پریز برقش خیلی داغ بود
من یه بار با کنسول آپدیت کردم فکر میکنید از اونه؟؟
سعی کن به صورت مداوم و حدود 4 یا 5 ساعت بازی کنی. اگه دوباره رخ نداد مسئله ای نیست. شاید برق یه لحظه نوسان کرده باشه.

دوستان دستگاه من هرازگاهی یه بوق سه تایی میزنه ... بعضی موقعا چند دقیقه یه بار ، بعضی وقتا هم یه ربع الی نیم ساعت اصلا نمیزنه ...
کسی میدونه جریان این بوق سه تایی چیه؟ (یعنی سه تا بوق پشت هم سریع میزنه: دید دید دید!)
باعث نگرانیم شده :(

دوستان دستگاه من هرازگاهی یه بوق سه تایی میزنه ... بعضی موقعا چند دقیقه یه بار ، بعضی وقتا هم یه ربع الی نیم ساعت اصلا نمیزنه ...
کسی میدونه جریان این بوق سه تایی چیه؟ (یعنی سه تا بوق پشت هم سریع میزنه: دید دید دید!)
سلام
در حین کارکردن بوقه 3 تایی میزنه یا زمانی که خاموش میکنی ؟
اگر در حینه خاموش کردن میزنه چیزه مهمی نیست
اگر در طوله کار کردن میزنه ممکنه باگ نرم افزاری باشه ....

والا نگرانی نداره که. خطرناک نیست.
جریان و دلیل این ها رو کسی دقیق نمیدونه. فقط در حد اینکه باگ نرم افزاریه.

سلام
در حین کارکردن بوقه 3 تایی میزنه یا زمانی که خاموش میکنی ؟
اگر در حینه خاموش کردن میزنه چیزه مهمی نیست
اگر در طوله کار کردن میزنه ممکنه باگ نرم افزاری باشه ....

آره در طول کار کردن هم میزنه ... البته نه همیشه
پس یعنی مشکلی از لحاظ خرابی و ... نیست؟ خطری نداره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or