مشکلات و خرابی های PS4/PS4 Pro

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
احتمال خیلی زیاد،اشکال از آپدیت بوده. اگه تو آپدیت ۱.۷۲ هم مشکل رو داشتید اشکال از کنسوله
سلام دوستان کنسول وقتی به ۱.۷۴ آپدیت کردم باز هم اون مشکل پیش اومد و یه سری به سایت سونی زدم اونجا نوشته بود که کنسول رو به تنظیمات کارخانه ای بر گردانید منم همین کار رو کردم مشکل کامل حل شد و دیگه اصلا برام پیش نیومد. کنسول رو هم به ۱۰۷۵ آپدیت کردم فیلم gravity رو به صورت سه بعدی نگاه کردم عالیه به طور کلی ورژن ۱۰۷۵ به روز رسانی خیلی خوبیه و کم نقص و دوباره سونی نشون داد از نظر تجربه سه بعدی یه پله از مایکروسافت جلو تره .

سلام دوستان کنسول وقتی به ۱.۷۴ آپدیت کردم باز هم اون مشکل پیش اومد و یه سری به سایت سونی زدم اونجا نوشته بود که کنسول رو به تنظیمات کارخانه ای بر گردانید منم همین کار رو کردم مشکل کامل حل شد و دیگه اصلا برام پیش نیومد. کنسول رو هم به ۱۰۷۵ آپدیت کردم فیلم gravity رو به صورت سه بعدی نگاه کردم عالیه به طور کلی ورژن ۱۰۷۵ به روز رسانی خیلی خوبیه و کم نقص و دوباره سونی نشون داد از نظر تجربه سه بعدی یه پله از مایکروسافت جلو تره .

درود بر تو:d

سلام،من اكانت psn دارم ولى زمانى كه ميخوام ps4ام رو به psn وصل كنم و ايميل و پسوردم رو ميزنم به صفحه مياد كه نوشته please wait ولى هرچى صبر ميكنم نميره،ممنون ميشم اگه پاسخ بدين.

یه پیشنهاد دارم برا این تاپیک

به پست اول یه قسمت اضافه کنیم مشکلات متداول و توش مشکلاتی مثل این Please Wait رو بزاریم و پیشنهاد های بقیه که جواب دادن رو پایینش بنویسیم اینجوری یه سوال 100 بار پرسیده نمیشه

یا اصلا میشه یه تاپیک جدا زد به عنوان مثلا سوالات و جواب های متداول و این حرفا

سلام،من اكانت psn دارم ولى زمانى كه ميخوام ps4ام رو به psn وصل كنم و ايميل و پسوردم رو ميزنم به صفحه مياد كه نوشته please wait ولى هرچى صبر ميكنم نميره،ممنون ميشم اگه پاسخ بدين.
dns ها مختلف امتحان کن
ساعت مختلفه روز امتحان کن

درود
من روی هارد کنسولم 15 16 تا بازی تاپ دارم
بیشتر موقه ها وسط بازی کراش میده و میاد بیرون ! البته خیلی کم این اتفاق رخ میده
بالاخره بیشتر موقع ها یا خیلی کم؟؟؟؟؟:|
بیشتر موقع ها کرش میکنه. ولی خیلی کم اتفاق میفته؟؟؟؟:))

بالاخره بیشتر موقع ها یا خیلی کم؟؟؟؟؟:|
بیشتر موقع ها کرش میکنه. ولی خیلی کم اتفاق میفته؟؟؟؟:))
فکر می کنم منظور این دوستمون اینکه وقتی تو بازی نیستن کمتر این اتفاق می افته!!!!!!!!!!!!!!!!!
مثلا 3 بار تو بازی کرش کرده یک بار تو منوی کنسول .......
پس نتیجه می گیریم کلا 4 بار کرش داشته که تعدادش کمه
الان باید به شما بخندیم دیگه! نه؟
یه بار با دقت بخون:
درود
من روی هارد کنسولم 15 16 تا بازی تاپ دارم
بیشتر موقه ها وسط بازی کراش میده و میاد بیرون ! البته خیلی کم این اتفاق رخ میده

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or