sam2fisher
کاربر سایت
اقا این ارور ce-3399-15 میاد اعصاب واسم نزاشته نمیزاره به نت وصل شم تو قسمت اخر همش صفحه p.r.o.x.y میاد میزنم استفاده نمیکنم باز برمیگرده میپرسه راه حل بدین پیلیز
از طریقه کابله لن تا جالا امتحان کردی ؟اقا این ارور ce-3399-15 میاد اعصاب واسم نزاشته نمیزاره به نت وصل شم تو قسمت اخر همش صفحه p.r.o.x.y میاد میزنم استفاده نمیکنم باز برمیگرده میپرسه راه حل بدین پیلیز
از طریقه کابله لن تا جالا امتحان کردی ؟
همه رو auto بزن .
dns رو دستی بده
8.8.8.8
8.8.4.4
اگر فرقی نمیکنه کلا همه چیز رو manual بزن.
بد نیست از isp هم سوالی کن این مشکلisp هست.
عزیز بخدا از این دستگاه PS4 خرکارتر من ندیدم شما یا دیگران اگه به PSN ساین این نمیشین مقصر PS4 نیست بلکه ISP اینترنت و این نت گند ایرانه.اقا فدات این dns زدم اوکی شد این ps4 چقد سوسوله همش ارور بیخود ps3 خیلی گردن کلفت تر بود
عزیز بخدا از این دستگاه PS4 خرکارتر من ندیدم شما یا دیگران اگه به PSN ساین این نمیشین مقصر PS4 نیست بلکه ISP اینترنت و این نت گند ایرانه.
SONY XPERIA Z2
سلام . عیده شما هم مبارکسلام عیدتون مبارک من جدیدا ps4 من مشکل کندی داره تو بازیم انگار کارت گرافیکش ضعیف هست چی کار کنم با ریبولت درست می شه تو رو خدا جواب بدید ؟ چه جوری ریبولت می کنند؟ با ریبولت دوباره باید اپدیت ps4 رو تو usb ریخت؟
سلام عید شما هم مبارکسلام عیدتون مبارک من جدیدا ps4 من مشکل کندی داره تو بازیم انگار کارت گرافیکش ضعیف هست چی کار کنم با ریبولت درست می شه تو رو خدا جواب بدید ؟ چه جوری ریبولت می کنند؟ با ریبولت دوباره باید اپدیت ps4 رو تو usb ریخت؟
سلام ممنون از جواب شما و جواب اقای ارمین حول شدم اینیزالینگ رو زدم همه سیو بازی ها با اپدیتاشون رفت ولی درست شد ممنون از جوای همهسلام عید شما هم مبارک
کنسول من هم تقریبا مثل شما شده بود نوشته ها بریده بریده شده بودن و افت گرافیک شدیدی تو بازی پیدا کرده بود .... برو به قسمت safe mode و هاردت رو پاک کن درست میشه![]()
Save ها رو میتونستی خیلی راحت backup بگیری .سلام ممنون از جواب شما و جواب اقای ارمین حول شدم اینیزالینگ رو زدم همه سیو بازی ها با اپدیتاشون رفت ولی درست شد ممنون از جوای همه
خب بلد نبودم حیف شدSave ها رو میتونستی خیلی راحت backup بگیری .
قسمت Save management بخشه COPY TO USB داره .خب بلد نبودم حیف شدحجم خریدم دوباره اپدیت ها رو بگیره بک اپ چه جوری می گیرن؟
یعنی الان می تونم برگردونم؟قسمت Save management بخشه COPY TO USB داره .
اگر پلاس هستی که میتونی backup های save ها رو restore کنی.
اگر اکانتت plus هست دستگاه خودش Save ها رو backup میگیره. باید بری توی بخشه Save management و اونجا گزینه plus رو انتخاب کنی و از اونجا میتونی دانلود کنی روی دستگاه .یعنی الان می تونم برگردونم؟