مشکلات و خرابی های PS4/PS4 Pro

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان من یه دستگاه رو برای کسی فرستاده بودم که کاملا" سالم بوده و تست شده بوده
اما حالا که رسیده دستش میگه روشن که میگنه یه لحظه روشن میشه بعد خاموش میشه
توی تن هم گشتم راهی ندیدم !!
ممنون میشم اگه کسی اطلاع داره بهم بگه
با چی فرستادین؟

من بعد ١ ماه روشن كردم و اپديت جديد ريختم مشكل Eject داشت يه سري پلاستيك بود در اوردم حل شد ؟! :d درست شده؟
ارتفاع دستگاهو از محل قرارگیریش زیاد کنید و دستگاهو افقی بزارید.این مشکل به حرارت هم ارتباط داره.ولی فعلا که رفع شده دیگه بعیده برگرده

پست پیشتاز
البته اونطور که میگن جعبه و کنسول کاملا" اوکی به دستشون رسیده و هیچ ضربه ای نخورده دستگاه
شاید از محافظ استفاده میکنه و اون محافظ برقو قطع میکنه.بگید دستگاهو بدون محافظ به چند تا پریز دیگه وصل کنه...

شاید از محافظ استفاده میکنه و اون محافظ برقو قطع میکنه.بگید دستگاهو بدون محافظ به چند تا پریز دیگه وصل کنه...
نمیدونم بهش میگم
والا توی you تیوب هم که من سرچ کردم فقط یک نفر این مشکل براش ایجاد شده بود

- - -ویرایش - - -

بچه من احتمال میدم که برای این 2 شاخش هم باشه چون من هیچ وقت با دوشاخه خودش تست نکردم آخه دوشاخش محافظ داره ( فیوز ) و شاید اون برق رو قطع میکنه این احتمال به نظرم خیلی زیاده

دوست عزیز
دستگاه من هم دقیقا همین مشکلو داشت
توی مغازه تست کردم اکی بود ولی بعد از حدود 3 ساعت بازی یه دفعه اینطوری شد
یه لحظه روشن میشد ولی دوباره خاموش میشد - هر بار که روشن میکردم یک بیب میکرد اما چراغش یک بار در میون فلش میزد
آخرشم همینطوری خراب فروختمش رفت!
دستگاهم ریجن 1 دسامبر 2013 بود

توی انجمن های خود سونی جستجو کردم حدود 20 نفر گفته بودن این مشکلو دارن که سونی براشون تعویض کرده بود همه پیغام ها هم مربوط به سال 2013 بود و کسی در سال 2014 همچین مشکلی رو گزارش نکرده بود
ظاهرا یک تعداد کمی از دستگاه ها مثل مال من یه همچین مشکلی داشتن

من اصلا تو بحث الکترونیک وارد نیستم اما برداشتم اینه که یکی از خازن های اصلی آداپتور داخلی دستگاه مشکل داره. هرچی هست مربوط به پاور دستگاهه. به هر کی هم میگفتم این مورد کاملا براش جدید بود. به نظر میرسه ایراد رایجی نیست.

نمیدونم بهش میگم
والا توی you تیوب هم که من سرچ کردم فقط یک نفر این مشکل براش ایجاد شده بود
بچه من احتمال میدم که برای این 2 شاخش هم باشه چون من هیچ وقت با دوشاخه خودش تست نکردم آخه دوشاخش محافظ داره ( فیوز ) و شاید اون برق رو قطع میکنه این احتمال به نظرم خیلی زیاده
شما فروشنده هستید؟؟؟اگه درست نشد انصاف به خرج بدید و براشون تعویض کنید لطفا;;)

دوست عزیز
دستگاه من هم دقیقا همین مشکلو داشت
توی مغازه تست کردم اکی بود ولی بعد از حدود 3 ساعت بازی یه دفعه اینطوری شد
یه لحظه روشن میشد ولی دوباره خاموش میشد - هر بار که روشن میکردم یک بیب میکرد اما چراغش یک بار در میون فلش میزد
آخرشم همینطوری خراب فروختمش رفت!
دستگاهم ریجن 1 دسامبر 2013 بود

توی انجمن های خود سونی جستجو کردم حدود 20 نفر گفته بودن این مشکلو دارن که سونی براشون تعویض کرده بود همه پیغام ها هم مربوط به سال 2013 بود و کسی در سال 2014 همچین مشکلی رو گزارش نکرده بود
ظاهرا یک تعداد کمی از دستگاه ها مثل مال من یه همچین مشکلی داشتن

من اصلا تو بحث الکترونیک وارد نیستم اما برداشتم اینه که یکی از خازن های اصلی آداپتور داخلی دستگاه مشکل داره. هرچی هست مربوط به پاور دستگاهه. به هر کی هم میگفتم این مورد کاملا براش جدید بود. به نظر میرسه ایراد رایجی نیست.
ممنون دوست عزیز
اینو بگم که دستگاهی که من به ایشون فروختم دست دوم بوده و حدود 5 ماه استفاده شده بوده و زمانی هم که دست خودم بود همیشه تستش میکردم و بازی کرده بودم باهاش و هیچ وقت این مشکل رو نداشت !!
حالا هم که مشخص شد مشکل از همون کابل بوده و توی سایت سونی هم می گفتن گویا برای درست وصل نشدن کابل برق بوده
متاسفانه حالا که وصل کردن روشن شده چراغ آبی داده که به نظرم بخاطر اینه که من قبلش گفتم گفتم هارد رو در بیارن روشن کنن و بزنن جا !!!
شما فروشنده هستید؟؟؟اگه درست نشد انصاف به خرج بدید و براشون تعویض کنید لطفا;;)
من شغلم نیست و 3 تا دستگاه دست دوم برای یکی از دوستان بود که به من دادن که براشون بفروشم اون دو رو فرستادم و این آخرین بود
همون طور که گفتم دستگاه مدت ها کار کرده بود و سالم بوده و حتی لحظه آخر هم تست شد و بعد فرستادم
همون طور که گفتم دلیل اصلی درست اتصال پیدا نکردن پاور بوده
در مورد اینکه اگه مشکل داشته باشه بله دندنم نرم باید پولشون رو پس بدم با اینکه برای من نیست و باید از جیب خودم پولش رو بدم :(
وقتی‌ دستگاه فروشنده خراب از آب در بیاد یعنی‌ ضرر کرده؟
یا میتونه به شرکت بزرگ (عمده فروش) پس بده؟
برای فروشنده های اصلی که عمده با ضمانت بخرن مشکلی نداره و اگه دستگاه مشکل داشت میتونن پس بدن و دستگاه دیگه بگیرن اما برای من که یک مصرف کننده هستم یعنی کلی ضرر

دقیق که نمیدونم چیش مشکل داشت فقط همینقدر مطمئنم که از پاور دستگاه بود و البته از کارخونه مشکل داشتن چون اونایی هم که تو فروم سونی گفته بودن اکثرا اشاره میکردن که دستگاه فقط چند ساعت کار کرده.
خیر در 2014 همچین مشکلی گزارش نشده. بیخودی خودتونو نگران نکنین.

دوست عزیز میشه بگی مشکل دقیقا از چی بوده؟یعنی سخت افزاری بوده یا از سر بی احتیاطی؟
تو سری 2014 ها از این مشکلات نبوده؟
کلا زیاد جای نگرانی نیست
نمیگم خرابی نیست اما میگم درصدش پایین هست
به هر حال همیشه هنگام خرید همین مهلت تست رو بگیرید ok هست. درصده که اینکه دستگاه در اینده به مشکلات بر بخوره خیلی کمه .

کلا زیاد جای نگرانی نیست
نمیگم خرابی نیست اما میگم درصدش پایین هست
به هر حال همیشه هنگام خرید همین مهلت تست رو بگیرید ok هست. درصده که اینکه دستگاه در اینده به مشکلات بر بخوره خیلی کمه .
طرف 5 تا دستگاه 2013 خرید همش خراب بود! دو تا 2014 خرید عین پنکه کار میکرد:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or