طرف چه بد شانس بوده هاطرف 5 تا دستگاه 2013 خرید همش خراب بود! دو تا 2014 خرید عین پنکه کار میکرد
اوه اوه اوه!بهشون باید میگفتی:داداش وایسا من برم پیژاممو بردارم که یه یه هفته ای میخوام تست کنم و از اونجایی که شما نمیدی،شش هفت روزی مهمونتم.قربون دستت جامو بنداز!:dتو مشهد فروشندگان گرامی اصلا مهلت تست نمیدن! میگن تو فروشگاه هر چقد میخای بازی کن ولی ببری بیرون دیگه نمیشه! ما از کجا بفهمیم باهاش چیکار کردی!!
فقط ی جا دیدم که 6 ماه گارانتی و مهلت تست میداد که اونم ریجن 1 رو که همه جا 1450 میدن رو میداد 1850!
اول دستگاهو روشن کن و چند ثانیه صبر کن تا قشنگ بالا بیاد«تو این مدت TV رو روشن نکن.»بعد که چراغ دستگاه سفید شد و دستگاه خوب بالا اومد تی وی رو روشن کن.بچه ها من دستگاه را که روشن میکنم صدا نداره. چرا؟ مال چی میتونه باشه؟ اپیدتم هم 1.71 هست
نه داداش نگران نباش.مساله ی خاصی ندارن کلا ۲۰۱۴ ای ها.کسی میخواد PS4 بخره بیاد تو این تاپیک افسرده میشه
ممنون درست شد. دوستان مال tv بود نه کنسول!:dنه داداش نگران نباش.مساله ی خاصی ندارن کلا ۲۰۱۴ ای ها.
این قضیه دفعه ی ۴۴۷۷۸۲۸۳۷۷۸ بارمه که اینجا مطرح میشه.
«البته من میدونم شما اونقدر تنبل هستید که پستای قبلو نخونید،همونطور که عدد بالا رو نخوندید!:d»
خواهش میکنم.امر دیگه ای بود در خدمتم،ممنون درست شد. دوستان مال tv بود نه کنسول!:d
سلام .با عرض سلام به همه دوستان
من وقتی بازی رو در ps4 قرار می دهم سی دی را به بیرون می دهد ودیگر سی دی وارد دستگاه نمی شود یا وسط بازی سیدی رو بیرون می دهد و دیگر سیدی وارد دستگاه نمی شود یا وقتی دستگاه خاموش است. دستگاه روشن می شود وباز سی دی رو به بیرون می دهد به نظر شما این مشکل برای آپدیت دستگاه است یا دگمه لمسی دستگا مشکل دارد؟؟؟؟؟
كنسولو كامل خاموش كن .نشد ببین وقتی سی دی رو بیرون می ده بعد از کنسول یه صدا می یاد صداش مثل وقتی که کنسول رو روشن می کنیم حالا چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟