مشکلات و خرابی های PS4/PS4 Pro

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
تو مشهد فروشندگان گرامی اصلا مهلت تست نمیدن! میگن تو فروشگاه هر چقد میخای بازی کن ولی ببری بیرون دیگه نمیشه! ما از کجا بفهمیم باهاش چیکار کردی!!
فقط ی جا دیدم که 6 ماه گارانتی و مهلت تست میداد که اونم ریجن 1 رو که همه جا 1450 میدن رو میداد 1850!

تو مشهد فروشندگان گرامی اصلا مهلت تست نمیدن! میگن تو فروشگاه هر چقد میخای بازی کن ولی ببری بیرون دیگه نمیشه! ما از کجا بفهمیم باهاش چیکار کردی!!
فقط ی جا دیدم که 6 ماه گارانتی و مهلت تست میداد که اونم ریجن 1 رو که همه جا 1450 میدن رو میداد 1850!
اوه اوه اوه!بهشون باید‌ میگفتی:داداش وایسا من برم پیژاممو بردارم که یه یه هفته ای میخوام تست کنم و از اونجایی که شما نمیدی،شش هفت روزی مهمونتم.قربون دستت جامو بنداز!:d
...................
ولی دور از شوخی اگه جایی ۴۸ ساعت هم مهلت تست میده،دستگاهش ۲۰۱۴ هست،بهترین چیزیه که میتونی بگیری.به هر حال آدم ۴۰۰ تومن بده کنسولش خراب نشه به صرفه تر بنظر میرسه تا اینکه ارزون تر بخره و عوضش «از اونجایی که ما ایرانیا کلا شانس نداریم»کنسولش خراب در بیاد و بمونه رو دستش.«که احتمالش خیلی کمه ولی کار از محکم کاری نمی عیبه.»

بچه ها من دستگاه را که روشن میکنم صدا نداره. چرا؟ مال چی میتونه باشه؟ اپیدتم هم 1.71 هست
اول دستگاهو روشن کن و چند ثانیه صبر کن تا قشنگ بالا بیاد«تو این مدت TV رو روشن نکن.»بعد که چراغ دستگاه سفید شد و دستگاه خوب بالا اومد تی وی رو روشن کن.

کسی میخواد PS4 بخره بیاد تو این تاپیک افسرده میشه :|
نه داداش نگران نباش.مساله ی خاصی ندارن کلا ۲۰۱۴ ای ها.
این قضیه دفعه ی ۴۴۷۷۸۲۸۳۷۷۸ بارمه که اینجا مطرح میشه.
«البته من میدونم شما اونقدر تنبل هستید که پستای قبلو نخونید،همونطور که عدد بالا رو نخوندید!:d»

نه داداش نگران نباش.مساله ی خاصی ندارن کلا ۲۰۱۴ ای ها.
این قضیه دفعه ی ۴۴۷۷۸۲۸۳۷۷۸ بارمه که اینجا مطرح میشه.
«البته من میدونم شما اونقدر تنبل هستید که پستای قبلو نخونید،همونطور که عدد بالا رو نخوندید!:d»
ممنون درست شد. دوستان مال tv بود نه کنسول!:d

با عرض سلام به همه دوستان
من وقتی بازی رو در ps4 قرار می دهم سی دی را به بیرون می دهد ودیگر سی دی وارد دستگاه نمی شود یا وسط بازی سیدی رو بیرون می دهد و دیگر سیدی وارد دستگاه نمی شود یا وقتی دستگاه خاموش است. دستگاه روشن می شود وباز سی دی رو به بیرون می دهد به نظر شما این مشکل برای آپدیت دستگاه است یا دگمه لمسی دستگا مشکل دارد؟؟؟؟؟

با عرض سلام به همه دوستان
من وقتی بازی رو در ps4 قرار می دهم سی دی را به بیرون می دهد ودیگر سی دی وارد دستگاه نمی شود یا وسط بازی سیدی رو بیرون می دهد و دیگر سیدی وارد دستگاه نمی شود یا وقتی دستگاه خاموش است. دستگاه روشن می شود وباز سی دی رو به بیرون می دهد به نظر شما این مشکل برای آپدیت دستگاه است یا دگمه لمسی دستگا مشکل دارد؟؟؟؟؟
سلام .
يا چهار تا چيز بزار زير كنسول كه از زمين فاصله بگيره
يا كنسولو به صورت عمودى بزار
نگران نباش مشكل حادى نيست با اين روشا ok ميشه .

نشد ببین وقتی سی دی رو بیرون می ده بعد از کنسول یه صدا می یاد صداش مثل وقتی که کنسول رو روشن می کنیم حالا چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
كنسولو كامل خاموش كن .
همه كابلارو ازش جدا كن .
مجدد كابلارو وصل كن .
اون دو تا حالتى كه گفتم تست كنيد نتيجه رو اعلام كنيد .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or