بازیو اپدیت کن ببین درست نمیشهدقيقا هيچ راهي وجود نداره؟!
بازیو اپدیت کن ببین درست نمیشهدقيقا هيچ راهي وجود نداره؟!
واسه من اصلا نميتونم بازي كنم || اصلا هر روزه اين داستان
تنها راه حل اینه دسته رو باز کنی و اون قسمت فنر l2 ,R2 رو کمی چرپ کنی...دوستان اگه کسی راه حلی برای درست کردن صدای دکمه های R2 و L2 داره بهم بگه ممنونش میشم
تنها راه حل اینه دسته رو باز کنی و اون قسمت فنر l2 ,R2 رو کمی چرپ کنی...
خب ویدئویی چیزیی هست که چطوری باز میشه اگه هست که ممنون میشم بهم بدی
یعنی باید کلا دستگاه رو خاموش کنی !؟!
والا اینطوری نمیدونم ولی تو ماه چند بار برام پیش اومده اینطوری شده و اومده بیرونو دوباره رفتیم تو بازی اوکی شده
بازیای دیگه هم همین مشکل رو داری ؟ یه تست بکن یه گیم دیگه رو
بازیو اپدیت کن ببین درست نمیشه
دمت گرم داش من اسپری خشک هم استفاده کردم درست شد صداش افتاددوستان برای مشکل قزقز و خش خش :dدکمه ی R2 وL2 دسته PS4 باید یک اسپری تمیز کننده و چرب بگیرین و خیلی کم به شیار های داخل دکمه ها بزنین من امتحان کردم صداش بدجور تو مخم بود زدم دیگه صدا نمیده حتی لازم نیست دسته رو باز کنید
دوستان برای مشکل قزقز و خش خش :dدکمه ی R2 وL2 دسته PS4 باید یک اسپری تمیز کننده و چرب بگیرین و خیلی کم به شیار های داخل دکمه ها بزنین من امتحان کردم صداش بدجور تو مخم بود زدم دیگه صدا نمیده حتی لازم نیست دسته رو باز کنید
در مورد Auto eject و اینکه وارد دستگاه نمیشه دیسک...با سلام خدمت کاربران عزیز بازی سنتر من بعد از update 1.72 کنسولم به مشکل خورده اینکه بعضی وقت ها کنسولم وقتی که روشنه سی دی وارد کنسول نمیشه یا اینکه وقتی کنسول خاموشه بعضی وقت ها برای خودش سر و صدا میکنه مشکل از کجاست ؟
در مورد Auto eject و اینکه وارد دستگاه نمیشه دیسک...
دستگاهو افقی بزار و ارتفاعش رو سعی کن از محل قرارگیریش با یونولیت یا چیز دیگه ای زیاد کنی و یادت نره که نوار زیر دستگاه رو هم برداری.
درمورد سوال دوم هم اینکه:
شما مطمئنی کنسولو خاموش میکنی و رو استند بای نمیزاری