مشکلات و خرابی های PS4/PS4 Pro

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مرسی این مشکل من خدم حدس میزنم از tvباشه اخه قبلا هم اینطوریا میشد یه جور نویزه انگار رو تلوززیونم نمیدونم !!کابل هم عوض کردم توفیقی نکرد بعضی وقتا هم ب صورت برفک مانند روtvدر حال بازی کردن ظاهر میشه میره و میاد یه جورایی رو اعصابم این قضیه میترسم از کنسول باشه یا کنسول مشکل دار کنه!!!!!!!!!!!دوهفتست خریدمش:-s

این مشکل رو یکی از بچه ها تو صفحات اول مطرح کرد چند روز بعدش فکر میکنم گفت یا تی وی رو اپدیت کرده یا روی یه تی وی دیگه تست کرده مشکلی نداشته.شما هم امتحان کن
1- تی وی رو اپدیت کنید در صورت امکان
2- رو یه تی وی دیگه تست کنید ( مشکلتون حل شد یا نشد مطرح کنید همینجا بقیه استفاده کنن )

این مشکل رو یکی از بچه ها تو صفحات اول مطرح کرد چند روز بعدش فکر میکنم گفت یا تی وی رو اپدیت کرده یا روی یه تی وی دیگه تست کرده مشکلی نداشته.شما هم امتحان کن
1- تی وی رو اپدیت کنید در صورت امکان
2- رو یه تی وی دیگه تست کنید ( مشکلتون حل شد یا نشد مطرح کنید همینجا بقیه استفاده کنن )
tv من 3d display 24 in sony که مال خوده plastation با ps3 هیچ مشکلی باش ندارم ولی وقتی لبتاب برای دیدن سریال وصل میکردم تو فیلم همینطور بعضی وقتا میرفتو میامد حتی صدا هم مشکل دار میشد ps4 هم که دو هفته پیش خریدم دقیقا این مشکلو دارم در ثانی نمیشه آپدیتش کرد تلوزیونو !!!!!!!!!ینی هیچ راهی برای حل این مشکل نیست

tv من 3d display 24 in sony که مال خوده plastation با ps3 هیچ مشکلی باش ندارم ولی وقتی لبتاب برای دیدن سریال وصل میکردم تو فیلم همینطور بعضی وقتا میرفتو میامد حتی صدا هم مشکل دار میشد ps4 هم که دو هفته پیش خریدم دقیقا این مشکلو دارم در ثانی نمیشه آپدیتش کرد تلوزیونو !!!!!!!!!ینی هیچ راهی برای حل این مشکل نیست

همون دیگه فرزین جان ... 3D DISPLAY پادشاه مشکلاته ... بگذریم
شما رو یه تی وی دیگه تست کن که خیالت راحت باشه مشکل از دستگاه نیست ... بعد اگه دیدی اونور مشکل نبود یه مقدار اون پورت اچدی 3D DISPLAY رو تمیز کن از گرد و خاک هم میتونه باشه

همون دیگه فرزین جان ... 3D DISPLAY پادشاه مشکلاته ... بگذریم
شما رو یه تی وی دیگه تست کن که خیالت راحت باشه مشکل از دستگاه نیست ... بعد اگه دیدی اونور مشکل نبود یه مقدار اون پورت اچدی 3D DISPLAY رو تمیز کن از گرد و خاک هم میتونه باشه

از چه لحاظ :-/ . مال منم 3Dه . بخاطر 3D بودن که تلویزیون مشکل دار نمیشه .

از چه لحاظ :-/ . مال منم 3Dه . بخاطر 3D بودن که تلویزیون مشکل دار نمیشه .

کلا یه سری از Sony Playstaion 3D Display همون مشکل رفتن و اومدن تصویر رو داشتن فکر کنم .

دوست عزیز من ۲ ساله که این مانیتور را دارم

از روز اول ۲۰ تا پیکسل سوخته داشت . بعد از ۱ سال تصویر برفکی میشود و بعد درست میشود بعد از ۲ سال تصویر ۵ ثانیه سیاه میشه و بعد دوباره درست میشه این از مشکلاتش

کلا تصویر و صداش خوب است ولی مشکلاتش زیاده .

سلام دوستان ببخشید به خاطر این سوالم اما من دسته ps4م دکمه R2 و L2 از روز اول خرش خرش میکنه اما تو بازی ازشون زیاد استفاده کنی دیگه صدا نمیده اما تا باهاش کار نکنی دوباره صدا میده راهی هست که درست شه خیلی رو مخمه:d

سلام دوستان ببخشید به خاطر این سوالم اما من دسته ps4م دکمه R2 و L2 از روز اول خرش خرش میکنه اما تو بازی ازشون زیاد استفاده کنی دیگه صدا نمیده اما تا باهاش کار نکنی دوباره صدا میده راهی هست که درست شه خیلی رو مخمه:d
مال منم همینطوریه یه چندسالی کیفیت جنسای سونی واقعا افت کرده از tvبگیر تا لبتاب

- - -ویرایش - - -

دوست عزیز من ۲ ساله که این مانیتور را دارم

از روز اول ۲۰ تا پیکسل سوخته داشت . بعد از ۱ سال تصویر برفکی میشود و بعد درست میشود بعد از ۲ سال تصویر ۵ ثانیه سیاه میشه و بعد دوباره درست میشه این از مشکلاتش

کلا تصویر و صداش خوب است ولی مشکلاتش زیاده .
دقیقا منم از روز اول یه خط صاف سفید سمت چپه تصویر بودکه رو مخم بود درسته کیفیتش عالی مخصوصا تصویر ولی صدا چنگی به دل نمیزنه باps3 هیچ مشکلی نداره ولی با لبتاب و ps4 مثل هم یسری مشکلات رو تصویر و مخصوصا بعضی وقتا رو صدا داره تو فروم سونی هم مطرح کردن نوشتن باید پورتشو تمیز کنم!به هر حال ممنون

خرش خرش کجا بود؟ قیژ قیژ می‌کنه :d
کاری هم نمی‌شه کرد، کیفیت DS4 خوب نیست. از استیک‌ها بگیر تا کیفیت مواد به کار رفته در ساخت دسته خیلی با کیفیت نیستن.

دوستان خبری مبنی بر تغییر کیفیت یا بر طرف کردن مشکلات این دسته کنسول نشده؟؟ میشه امید داشت توی تولیدات آینده مشکلشو برطرف کنن؟

آنالوگ دسته که رسما بدون محافظ نابوده :|

امیدوارم تا سال دیگه که من میخوام بخرم یه فرجی بشه در این مورد

دوستان خبری مبنی بر تغییر کیفیت یا بر طرف کردن مشکلات این دسته کنسول نشده؟؟ میشه امید داشت توی تولیدات آینده مشکلشو برطرف کنن؟

خیلی هم اتفاقا کیفیتش خوبه . بخوای فیلم هم میگیرم تا ببینی نه قیج قیج میکنه نه مشکل دیگه ای داره . بعضیا فکر میکنن چون مال خودشون اینجوریه مال تمام دنیا مشکل داره . اگه آنالوگ دسته رو بخواید گاز بگیرید شاید !! ، من با ناخن فشار دادمو روش کشیدم !! ، خواستم ببینم کیفیتش در چه حده ، دیدم نه مرگش نمیزنه . خداتونو شکر کنید فعلا فیک این دسته نیومده . وقتی بیاد همه دنبال این دسته ها میفتن .

فکر کنم دسته های 2013 مشکل آنالوگ داشتن . من یه ماهه دارم fifa و Battlefield میزنم هیچ مشکلی ندارن فقط قژقژ میکنن.
تو فیفا وقتی عقبم به دسته رحم نمیکنم ولی هنوز مشکلی براشون پیش نیومده:d

مشکل انالوگ که با یه روکش حله ! R2 ,L2 متاسفانه برای برخی از جمله من مشکل شل و افتادن و از جا در رفتن داره . من یکماه دارمش که که اینجوری شد ! وقتی میزنمش ۴ ثانیه طول میکشه برگرده سر جاش !
این عکس برای یه خارجیه هست . افرادی بودن تو انجمنا که سه روزه براشون پیش اومده بوده! واقعا از سونی بعید بود
original

کسانی که از پایه ایستاده برای کنسول استفاده میکنند
:exclaim: توجه کنید که هر از چندگاه پایه را از کنسول جدا کنید و گرد و خاکی که در شیارهای پایه و کنسول انباشته شدن را پاک کنید:exclaim:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or