مشکلات و خرابی های PS4/PS4 Pro

• Thread starter Thread starter ashk@n
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من هم یسری مشکلات جدید دارم که یهو صفحه میره و میاد ینی یه لحظه صفحه سیاه میشه الان هم تو bf دوبار رفتو امد کسی میدونه مشکل از کجاست

اول روشن کن فقط توی BF اینجوریه ؟

فکر کنم فقط توی BF همچی مشکلی داری . بازیتو آپدیت کردی ؟ لگ از بازیه . bf باگ زیاد داره اینم به همون نیت بگیر . اگه آپدیت نیست آپدیتش کن .

آخرین ویرایش:
سلام بچه ها

از اون جایی که 100 صفحه رفته جلو نتونستم همه صفحات رو بخونم ببخشید اگه تکراریه

من کنسولم روی pleas wait... موقع ساخت psn گیر میکنه باید چیکارش کنم

اول روشن کن فقط توی BF اینجوریه ؟

فکر کنم فقط توی BF همچی مشکلی داری . بازیتو آپدیت کردی ؟ لگ از بازیه . bf باگ زیاد داره اینم به همون نیت بگیر . اگه آپدیت نیست آپدیتش کن .
خیر تو kzیکی دوبار صفحه قطو وصل شد و دوباره اومد گیج شدم نمیدونم مشکل از جیه

خیر تو kzیکی دوبار صفحه قطو وصل شد و دوباره اومد گیج شدم نمیدونم مشکل از جیه

مشکلیه که نمیشه فقط به سخت افزار محدود کرد ، ممکنه تلویزیون عملیات رفرش تصویرو به دلیل هماهنگ نبودن با کنسول توی انتقال داده HDMI با این خطا بروز بده . اول کابل HD رو عوض کن . اگه به نتیجه نرسیدی همون کابل قبلی رو بزار برو SETTING بعد VIDEO PLAYBACK SETTINGS . قسمت OUTPUT که مربوط به رزولیشین تصویره OFF کن . از طرف دیگه میشه احتمال مشکل خوندن دیسکو داشته باشه . مثل لودینگ کردن . یه جور ریپ زدن دیسکه . اگه کنسولت عمودیه حتما افقی بزار . به هر حال مشکلیه که توی فروم سونی هم بهش اشاره نشده . ولی مشکلت مطمئن باش خرابی نیست .

مشکلیه که نمیشه فقط به سخت افزار محدود کرد ، ممکنه تلویزیون عملیات رفرش تصویرو به دلیل هماهنگ نبودن با کنسول توی انتقال داده HDMI با این خطا بروز بده . اول کابل HD رو عوض کن . اگه به نتیجه نرسیدی همون کابل قبلی رو بزار برو SETTING بعد VIDEO PLAYBACK SETTINGS . قسمت OUTPUT که مربوط به رزولیشین تصویره OFF کن . از طرف دیگه میشه احتمال مشکل خوندن دیسکو داشته باشه . مثل لودینگ کردن . یه جور ریپ زدن دیسکه . اگه کنسولت عمودیه حتما افقی بزار . به هر حال مشکلیه که توی فروم سونی هم بهش اشاره نشده . ولی مشکلت مطمئن باش خرابی نیست .
مرسی این مشکل من خدم حدس میزنم از tvباشه اخه قبلا هم اینطوریا میشد یه جور نویزه انگار رو تلوززیونم نمیدونم !!کابل هم عوض کردم توفیقی نکرد بعضی وقتا هم ب صورت برفک مانند روtvدر حال بازی کردن ظاهر میشه میره و میاد یه جورایی رو اعصابم این قضیه میترسم از کنسول باشه یا کنسول مشکل دار کنه!!!!!!!!!!!دوهفتست خریدمش:-s

مرسی این مشکل من خدم حدس میزنم از tvباشه اخه قبلا هم اینطوریا میشد یه جور نویزه انگار رو تلوززیونم نمیدونم !!کابل هم عوض کردم توفیقی نکرد بعضی وقتا هم ب صورت برفک مانند روtvدر حال بازی کردن ظاهر میشه میره و میاد یه جورایی رو اعصابم این قضیه میترسم از کنسول باشه یا کنسول مشکل دار کنه!!!!!!!!!!!دوهفتست خریدمش:-s

منظورت از قبلا ، قبل PS4 بوده ؟ چون میگی نمیدونم . اگه برفکه شاید تلویزیونت ایراد داره اگه غیر PS4 قبلا هم اینجوری شده روی کنسول قدیمیت ، اما گه فقط روی PS4ه چون یه مشکل جدیده ، نظر منو میخوای داداش برو فروم سونی مشکلتو بگو تا رسیدگی بشه و مطمئن بشی .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or