سلام این مشکل بیشتر تو کنسول های ساخت 2013 وجود داره واگر این اتفاق بیوفته دیگه با نسول نمیشه کاری کردسلامدوستان اين ارور چراغ آبي قضيه ش چي هست؟ ببخشيد سوال مبتدي پرسيدم
هیچی وقتی روشنش میکنید اون چراق آبی گیر میکنه و هیچی تو تلویزیون دیده نمیشهخب مشخصات اين خرابي چي هست؟
من هم یسری مشکلات جدید دارم که یهو صفحه میره و میاد ینی یه لحظه صفحه سیاه میشه الان هم تو bf دوبار رفتو امد کسی میدونه مشکل از کجاست
من هم یسری مشکلات جدید دارم که یهو صفحه میره و میاد ینی یه لحظه صفحه سیاه میشه الان هم تو bf دوبار رفتو امد کسی میدونه مشکل از کجاست
یه چیزی شبیه 3 چراغ 360 , چراغ زرد پلی 3.سلام
دوستان اين ارور چراغ آبي قضيه ش چي هست؟ ببخشيد سوال مبتدي پرسيدم
خیر تو kzیکی دوبار صفحه قطو وصل شد و دوباره اومد گیج شدم نمیدونم مشکل از جیهاول روشن کن فقط توی BF اینجوریه ؟
فکر کنم فقط توی BF همچی مشکلی داری . بازیتو آپدیت کردی ؟ لگ از بازیه . bf باگ زیاد داره اینم به همون نیت بگیر . اگه آپدیت نیست آپدیتش کن .
خیر تو kzیکی دوبار صفحه قطو وصل شد و دوباره اومد گیج شدم نمیدونم مشکل از جیه
مرسی این مشکل من خدم حدس میزنم از tvباشه اخه قبلا هم اینطوریا میشد یه جور نویزه انگار رو تلوززیونم نمیدونم !!کابل هم عوض کردم توفیقی نکرد بعضی وقتا هم ب صورت برفک مانند روtvدر حال بازی کردن ظاهر میشه میره و میاد یه جورایی رو اعصابم این قضیه میترسم از کنسول باشه یا کنسول مشکل دار کنه!!!!!!!!!!!دوهفتست خریدمشمشکلیه که نمیشه فقط به سخت افزار محدود کرد ، ممکنه تلویزیون عملیات رفرش تصویرو به دلیل هماهنگ نبودن با کنسول توی انتقال داده HDMI با این خطا بروز بده . اول کابل HD رو عوض کن . اگه به نتیجه نرسیدی همون کابل قبلی رو بزار برو SETTING بعد VIDEO PLAYBACK SETTINGS . قسمت OUTPUT که مربوط به رزولیشین تصویره OFF کن . از طرف دیگه میشه احتمال مشکل خوندن دیسکو داشته باشه . مثل لودینگ کردن . یه جور ریپ زدن دیسکه . اگه کنسولت عمودیه حتما افقی بزار . به هر حال مشکلیه که توی فروم سونی هم بهش اشاره نشده . ولی مشکلت مطمئن باش خرابی نیست .
مرسی این مشکل من خدم حدس میزنم از tvباشه اخه قبلا هم اینطوریا میشد یه جور نویزه انگار رو تلوززیونم نمیدونم !!کابل هم عوض کردم توفیقی نکرد بعضی وقتا هم ب صورت برفک مانند روtvدر حال بازی کردن ظاهر میشه میره و میاد یه جورایی رو اعصابم این قضیه میترسم از کنسول باشه یا کنسول مشکل دار کنه!!!!!!!!!!!دوهفتست خریدمش