مشکلات و خرابی های PlayStation 5

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلام بر اعضا
این صفحه رو ایجاد کردم در مورد مشکلات PS5 بحث و نظر بدهیم.
اولیش هم خودم میگم.
با وام و پس انداز و کلی امید آرزو برای بچه هفت ساله کنسول خریدم کمتر از یک ماه حالا روشن میکنم پنج دقیقه بازی نکرده ارور داغ شدن میده و اگر دیر بجنبیم خودش خاموش میشه.
تعمیرشم که کسی بلد نیست فقط یه مشت اباطیل میگن و درخواست دو میلیون پول بی زبون میکنن.
یک هفتس دنبال کارشم خسته شدم.
سونی واقعا با این کیفیتش خراب کرده که.
اینم بگم گیمر نیستم و جوانی فقط یه میکرو داشتم برای همین میگم شاید از کم تجربگی من هستش.
دوستان اگر نظری دارند که کمک بکنه.
قبلا مزاحم دانیال کینگ هم شدم.
جافرپور

آقا دارم سکته میکنم برقا رفت پلی هم روشن بود بعد از این که برقا اومد دستگاه رو روشن کردم یک صفحه اومد که از صفر تا صد رفت بعد ارم پلی استیشن اومد بعدش صفحه سیاه میشه و هیچ اتفاقی نمی افته لطفا کمک کنی
ایشالا که به خیر بگذره :
شما یکبار از طریق safe mode دستگاه رو روشن کنید اگر مشکلی بود با یه تلویزیون دیگه تست کنید.
امیدوارم از کنسول نباشه
  1. Turn off your PS5 console by pressing the power button. ...
  2. With the system completely off, press and hold the power button again. ...
  3. Connect the controller with the USB cable and press the PS button on the controller.
  4. Your PS5 has now started in Safe Mode.

• Like
Reactions: delux2
ایشالا که به خیر بگذره :
شما یکبار از طریق safe mode دستگاه رو روشن کنید اگر مشکلی بود با یه تلویزیون دیگه تست کنید.
امیدوارم از کنسول نباشه
  1. Turn off your PS5 console by pressing the power button. ...
  2. With the system completely off, press and hold the power button again. ...
  3. Connect the controller with the USB cable and press the PS button on the controller.
  4. Your PS5 has now started in Safe Mode.
ممنون از راهنمایی همین کارا رو کردم ولی بازم همنطور شد بردمش پیش یه حرفه ایی گفتش باید هاردش رو دربیارم بزنم به سیستمم بهش شوک بدم شاید هارد دوباره کار کنه

• Like
Reactions: jaferpour
ممنون از راهنمایی همین کارا رو کردم ولی بازم همنطور شد بردمش پیش یه حرفه ایی گفتش باید هاردش رو دربیارم بزنم به سیستمم بهش شوک بدم شاید هارد دوباره کار کنه
اون اقای حرفه ای نمیدونه که هاردش در آوردنی نیست؟
مگر بیخیال بازی ها بشی و ریست فکتوری کنی بببنی چی میشه. بازی ها رو میشه مجدد دانلود کرد.

اون طرف حرفش کلاه برداریه :))
SSD به برد کنسول لحیم شده. یکی باید شوک به مغزش بده بلکه دست از کلاه برداری برداره.

اون طرف حرفش کلاه برداریه :))
SSD به برد کنسول لحیم شده. یکی باید شوک به مغزش بده بلکه دست از کلاه برداری برداره.
یعنی اصلا نمیشه هارد رو جدا کرد؟ اگه هارد سوخته باشه چه راه حلی وجود داره؟

اون اقای حرفه ای نمیدونه که هاردش در آوردنی نیست؟
مگر بیخیال بازی ها بشی و ریست فکتوری کنی بببنی چی میشه. بازی ها رو میشه مجدد دانلود کرد.
اگه هارد به فنا رفته باشه باید چی کار کنم؟

یعنی اصلا نمیشه هارد رو جدا کرد؟ اگه هارد سوخته باشه چه راه حلی وجود داره؟

اگه هارد به فنا رفته باشه باید چی کار کنم؟

باید لطف کنید کنسول رو بندازید دور.

این سبز رنگه که می بینی کنترلر SSD هست اون مشکلی ها هم چیپ های حافظش هستن.
PS5-SSD-Custom-Controller.jpg

همه اینا روی برد اصلی کنسول به صورت زیر قرار دارن:
Custom-SSD-PS5-Reverse-Side.jpg

خود سرنی هم نمی تونه اینو وصل کنه به PC اون کلاه بردار که به کنار :))

باید لطف کنید کنسول رو بندازید دور.

این سبز رنگه که می بینی کنترلر SSD هست اون مشکلی ها هم چیپ های حافظش هستن.
View attachment 215657

همه اینا روی برد اصلی کنسول به صورت زیر قرار دارن:
View attachment 215658

خود سرنی هم نمی تونه اینو وصل کنه به PC اون کلاه بردار که به کنار :))
واویلا موندم به کی فحش بدم تنها امیدم به فروشنده هست که گفته بیارش یک کاریش میکنم

واویلا موندم به کی فحش بدم تنها امیدم به فروشنده هست که گفته بیارش یک کاریش میکنم
شما همینجا راهنمایی بگیر اگر بخواد درست بشه با همین کارایی که توی همین تاپیک بهت می گن درست می شه.
فروشنده و تعمیر کار و ... نمی تونن معجزه کنن. چیزی به اسم تعمیرات برای نسل جدید کنسول ها معنی نداره. بر فرض این که کنسولت مشکل سخت افزاری داشته باشه و کسی مهارت و علمش رو هم داشته باشه قطعاتش نیست که بخوان تعمیر کنن.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: delux2
شما همینجا راهنمایی بگیر اگر بخواد درست بشه با همین کارایی که توی همین تاپیک بهت می گن درست می شه.
فروشنده و تعمیر کار و ... نمی تونن معجزه کنن. چیزی به اسم تعمیرات برای نسل جدید کنسول ها معنی نداره. بر فرض این که کنسولت مشکل سخت افزاری داشته باشه و کسی مهارت و علمش رو هم داشته باشه قطعاتش نیست که بخوان تعمیر کنن.
هدفم اینه که شاید بشه خیلی ریلکس گفت درسش میکنم اگه نشد راهکارهای همینجا به کار میبرم

یعنی به گاج رفتم کارت rtx2060 که به فنا رفت حالا هم فقط به خاطر یک برق رفتن کنسول نو در آستانه جنازه شدنه

هدفم اینه که شاید بشه خیلی ریلکس گفت درسش میکنم اگه نشد راهکارهای همینجا به کار میبرم

یعنی به گاج رفتم کارت rtx2060 که به فنا رفت حالا هم فقط به خاطر یک برق رفتن کنسول نو در آستانه جنازه شدنه
بچه ای یا واقعا عین بچه ها اینقدر ساده ای؟ کنسولتو ریست فکتوری کن ۹۹٪ مشکلت حل میشه.

آقا دارم سکته میکنم برقا رفت پلی هم روشن بود بعد از این که برقا اومد دستگاه رو روشن کردم یک صفحه اومد که از صفر تا صد رفت بعد ارم پلی استیشن اومد بعدش صفحه سیاه میشه و هیچ اتفاقی نمی افته لطفا کمک کنی
شما کنسول رو که روشن میکنی فارغ از اینکه تصویر نمیاد صدا هم نداری ؟
ببین یه هندزفری بزن به دسته کنسول رو که روشن کردی بعد از 10 ثانیه یه x بزن ببین از هدست صدا رو داری یا نه
اگه صدا داری کنسول سالمه این مشکل رو من زیاد دیدم برا خودم هم اتفاق میفتاد چند تا راه ساده داره درست میشه

آخرین ویرایش:

در قطع و وصلی برق و شوک و نوسان بیشترین قطعه ای که آسیب میبینه SSD هست
وارد سیف مود اصلا نمیتونی بشی؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or