مشکلات و خرابی های PlayStation 5

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلام بر اعضا
این صفحه رو ایجاد کردم در مورد مشکلات PS5 بحث و نظر بدهیم.
اولیش هم خودم میگم.
با وام و پس انداز و کلی امید آرزو برای بچه هفت ساله کنسول خریدم کمتر از یک ماه حالا روشن میکنم پنج دقیقه بازی نکرده ارور داغ شدن میده و اگر دیر بجنبیم خودش خاموش میشه.
تعمیرشم که کسی بلد نیست فقط یه مشت اباطیل میگن و درخواست دو میلیون پول بی زبون میکنن.
یک هفتس دنبال کارشم خسته شدم.
سونی واقعا با این کیفیتش خراب کرده که.
اینم بگم گیمر نیستم و جوانی فقط یه میکرو داشتم برای همین میگم شاید از کم تجربگی من هستش.
دوستان اگر نظری دارند که کمک بکنه.
قبلا مزاحم دانیال کینگ هم شدم.
جافرپور

قربونت، وسطی آپتیمایز رو بزن، بقیه رو هم پر کن بره، از طریق تنظیمات کنسول دوباره هر کدومشو بخوای می تونی تغییر بدی
شما از محافظ برق واسه پلی استفاده میکنی؟ اگه بگیرم دیگه خیالم بابت قطع برق راحت باشه؟

سه صفحه تاپیک برای یه فکتوری ریست رفته ... :)) :)) :))
حاجی جوش نیار میخواستم راهی پیدا کنم که بازی های رو که با جیگر خونی مث کالاف دانلود کرده بودم نپره وگرنه فلج نبودم که ریست فکتوری نزنم در ضمن این تاپیک واسه همین سوالاته مگه نه؟

بلک اسکرینا اکثرا نرم افزاری و باگ و نهایت کابل hdmi هست و اینکهhdcp رو اف کنی و tv رو خاموش روشن کنی بعد از بلک شدن
اکثرا هم تا جای که من دیدم و تجربه کردم توی تی وی و مانیتور های رده اقتصادی اتفاق افتاده
لذا بخاطر داشته و درصورت برخورد با موارد مشابه با حفظ خونسردی انگشت اتهام را سریعا به سمت ssd روانه نکنید به تعمیرکاران حرفه ای هم معمولا نیاز نیس :p
وقتی ببلک اسکرین میشید با هندزفری گوش کنید صدای کنسول رو دریافت میکنید
تی وی رو خاموش روشن کنید hdcp هم قبلش اف باشه و ترجیحا اگه تی وی FHD هست از کابل ورژن 1.4 استفاده کنید برا من 100% حل شده این مورد با همین کارا.

هر بار برق بره بیاد خود کنسول شروع میکنه برای رفع مشکل دیگه؟؟؟ پس چرا این دوستمون ریست فکتوری کردتهش!؟؟؟

آره خیلی وقته استفاده می کنم و دوستان توی تاپیک پرسشو پاسخ مدل هایی رو پیشنهاد دادن، حالا که این مورد بخیر گذشته به فکر باش
الان محافظ برق مگه فایده ای هم داره برای رفتن برق؟پس چرا ups ؟

حاجی جوش نیار میخواستم راهی پیدا کنم که بازی های رو که با جیگر خونی مث کالاف دانلود کرده بودم نپره وگرنه فلج نبودم که ریست فکتوری نزنم در ضمن این تاپیک واسه همین سوالاته مگه نه؟
نترس این جا کسی جوش نمیاره راحت باش …???

من دقیقا میدونستم اینجوری این اتفاق میوفته، مغازه داران فروشنده حرت از پرت حالیشون نیست دیگه خیلی بخوان پرو باشن برن یوتوب سرچ کنن والا من اینا رو از نزدیک دیدم یه کلمه زبان بلد نیستن فقط دنبال چرب زبونی و چشم چرونی و ناموس مردم رو دید زدن بلدن

خدارو شکر که مشکل این دوستمون حل شد.واقعا واقعا از صمیم قلب براتون دعا میکنم این اتفاق براتون نیوفته با این قیمتها و گرونی واقعا آدم مستاصل میشه و متاسفانه تعمیرکار درست هم که نداریم همش آدم میپیچونن من اون مشکل برام پیش اومده بود یه تعمیرکار تو چاراه ولیعصر گیر داده بود از فن هستش و تعمیرش 1.5 میلیون تومن میشه میگفتم بابا این فنش که درست داره میچرخه.
دوست خوبمون دانیال کینگ امیدوارم هرجا هست خدا کمکش بکنه واقعا کمک کرد برعکس بعضی دوستان که حتی مشکل منو کتمان کردند.
حالا این تجربه ام رو نوشته بودم پاک کردند ولی مینویسم (زکات علم) شاید به درد کسی بخوره:
همون فیلمها و عکسها وراهنمایی های آقا دانیال گفتم احتمالا دستگاه ما هم همین مشکل رو داره
از تعمیرکارهای کنسول که براتون نگم.هرجا میبردم میگفتن بذار بمونه هزینشم دو میلیون تومن میشه سه میلیون تومن میشه برو دو هفته دیگه بیا
بعضیاشونم میخواستن پایه به زور بفروشن بهم مثلا میگفتن بیا این پایه فن دار رو ببر بذار خنک بشه حالا رسانش گرمایی مشکل داره فن کوچولو زیر کنسول بذاری چه تاثیری داره حقیقتا
با راهنمایی دانیال کینگ گرامی من هم اتفاقا مثل ایشون دوست همکارم تعمیرکار موبایل بود من و این تعمیرکار رو کانکت کرد
رفتم پیشش توضیح دادم مشکلو و فیلمی که دانیال کینگ داده بود بهش نشون دادم گفت خودتم بیا وایسا حضوری برات انجام میدم 300 هزار تومن هم میگیرم
گفتم بسم اله دستگاه رو بردم بنده خدا آروم آروم مثل عمل جراحی انجام داد و همون مشکل یکنواخت نبودن فلز مایع روی پردازنده بود که یدستش کرد و بست و خوشبختانه تا الان مشکل نداشته
اینکه چرا اینجوری میشه صد در صد بخاطر حمل و نقل غیر استاندارد هستش که کنسول از موادی قانونی وارد کشور نمیشه و بصورت هندونه خربزه ای قاچاق میشه که این مشکلات رو رقم زده
باز هم از صمیم قلب آرزو میکنم برای کسی این مشکلات پیش نیاد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or