مشکلات و خرابی های PlayStation 5

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلام بر اعضا
این صفحه رو ایجاد کردم در مورد مشکلات PS5 بحث و نظر بدهیم.
اولیش هم خودم میگم.
با وام و پس انداز و کلی امید آرزو برای بچه هفت ساله کنسول خریدم کمتر از یک ماه حالا روشن میکنم پنج دقیقه بازی نکرده ارور داغ شدن میده و اگر دیر بجنبیم خودش خاموش میشه.
تعمیرشم که کسی بلد نیست فقط یه مشت اباطیل میگن و درخواست دو میلیون پول بی زبون میکنن.
یک هفتس دنبال کارشم خسته شدم.
سونی واقعا با این کیفیتش خراب کرده که.
اینم بگم گیمر نیستم و جوانی فقط یه میکرو داشتم برای همین میگم شاید از کم تجربگی من هستش.
دوستان اگر نظری دارند که کمک بکنه.
قبلا مزاحم دانیال کینگ هم شدم.
جافرپور

سلام داداش بازیارو از رو هاردم اجرا میکنم بازم همون پیغام و میده 😢😢😢😢ce-108255-1 بنظرم آیسی کنترل ssd ترکیده...اون گزینه ۷ که گفتی ارور میده انجام نشد😢😢😢
اینا نشون میده مشکل سخت افزاریه
پیشنهاد میکنم عجله نکنی و اول خوب بگردی تعمیرکار معتبر و ماهر پیدا کنی و بعد کنسول رو بدی برای تعمیر
خیلی از تعمیر کارها الان از دستگاه شما به عنوان نمونه تمرینی برای یادگیری تعمیرات استفاده میکنن تهش هم بهت میگن درست نشد شاید حتی یک پولی هم ازت بگیرن !!!
در کل کنسول ها ارزش یکبار تعمیر رو دارن ولی اگر یک مشکل چندین بار تکرار شد و برطرف نشد دیگه ارزش تعمیر نداره

• Like
Reactions: Jack cooper
پیشنهاد میکنم عجله نکنی و اول خوب بگردی تعمیرکار معتبر و ماهر پیدا کنی و بعد کنسول رو بدی برای تعمیر
خیلی از تعمیر کارها الان از دستگاه شما به عنوان نمونه تمرینی برای یادگیری تعمیرات استفاده میکنن تهش هم بهت میگن درست نشد شاید حتی یک پولی هم ازت بگیرن !!!
در کل کنسول ها ارزش یکبار تعمیر رو دارن ولی اگر یک مشکل چندین بار تکرار شد و برطرف نشد دیگه ارزش تعمیر نداره
👍👍👍🌷🌷🌷🌷🌷داداش اگه تعمیر کار خوب سراغ داری بگو بهم...

👍👍👍🌷🌷🌷🌷🌷داداش اگه تعمیر کار خوب سراغ داری بگو بهم...
داداش بنظرت امکانش هست مشگل نرم افزاری باشه و با آپدیت حل بشه؟؟ یه دیسک درایو کلاب دارم تا دیروز اجراش نمیکرد یبار کنسول و فرمت کردم بعدش بازی و گذاشتم آپدیتش کردم دیگه فریز نکرد چند ساعت بازی کردم...

فیفا22 روی همه کنسول ها کلی مشکل ایجاد کرده، از جمله پیغام اورهیت روی ایکس باکس سریز X و فریز روی PS5، بازی رو اگر آپدیت نکردی آپدیت کن، مشکل حل نشد تا آپدیت های بعدی برای بازی صبر کن
3 تا اپدیت منتظر موندم
دادم بیرون برای تعمیر.برم پس بگیریم یعنی؟
۳ تا اپدیت داد ولی اثری نکرد.اگه جای حرفه ای میشناسید معرفی کنید دستگاه ببرم ممنونتون میشم
Ea اصلا توجه نمیکنه به این چیزا

بچه ها من یه دسته خریدم 1ماه پیش الان دکمه x که فشار میدم یه کم بد میره پایین بعد بالا هم میخواد بیاد گیر میکنه احساس میکنم چربی گرفته چیکار کنم؟

بچه ها من یه دسته خریدم 1ماه پیش الان دکمه x که فشار میدم یه کم بد میره پایین بعد بالا هم میخواد بیاد گیر میکنه احساس میکنم چربی گرفته چیکار کنم؟
من دو دسته دارم اینطوری شدن بعد از یه مدتی خودش درست میشه
اول چون x رو بیشتر میزنی اینطوری شده .بقیه هم اینطوری میشن. یه جورایی انگار آب بندی دارن
برای من دسته x360 و ps4 هم اینطوری بود
اما xss اینطوری نشد ولی در عوض دکمه هاش خشکن و صدا میدن

کنترلر در حالت خاموش، الکل رو کمی دور شیار × اسپری کن، دکمه رو به مدت 20 ثانیه مدام بالا پایین کن، بذار نیم ساعت بگذره بعد روشن کن مشکلت به احتمال زیاد حل می شه

• Like
Reactions: Sam_Fisher2
الکل اگه به مدار کنترلر برسه ضرر نداره؟
گفتم کم به اندازه ای که مرطوب بشه و به مدت نیم ساعت کنترل خاموش باشه، الکل بعد از مدت کمی می پره ولی برای اطمینان نیم ساعت صبر کنید، مشکل حل میشه

سلام. آنالوگ سمت چپ DS من ساعتهای ۱و۲ کار نمیکنن،یعنی خیلی سخت کار میکنن.باید ۲ ساعت اون ناحیه بچرخونم تا یه بار کار کنن.تو عکس مشخص کردم کدوم جهت ها منظورمه.بدون باز کردن دسته راهی هست درستش کنم یا مجبورم بازش کنم؟
IMG_20211209_112945.jpg

• Like
Reactions: Am3R
سلام. آنالوگ سمت چپ DS من ساعتهای ۱و۲ کار نمیکنن،یعنی خیلی سخت کار میکنن.باید ۲ ساعت اون ناحیه بچرخونم تا یه بار کار کنن.تو عکس مشخص کردم کدوم جهت ها منظورمه.بدون باز کردن دسته راهی هست درستش کنم یا مجبورم بازش کنم؟
View attachment 235667
خب جواب خودمو خودم میدم :)
دسته رو باز کردم و دورِ پایه آنالوگ(پایه ای که به مدار وصل میشه) یه چندتا مو داشت کشیدم بیرون و چند قطره الکل ریختم داخلش و ۲-۳ دقیقه آنالوگ رو به جهات مختلف گردوندم و دسته رو بستم.الان از اولش هم بهتر کار میکنه 😎

خب جواب خودمو خودم میدم :)
دسته رو باز کردم و دورِ پایه آنالوگ(پایه ای که به مدار وصل میشه) یه چندتا مو داشت کشیدم بیرون و چند قطره الکل ریختم داخلش و ۲-۳ دقیقه آنالوگ رو به جهات مختلف گردوندم و دسته رو بستم.الان از اولش هم بهتر کار میکنه 😎
مالک یادته چند وقت پیش گفتم از منم اینطوری شده بود ؟ الان درست شده،
ولی من بازش نکردم ، کلا میترسم باز کنم چندتا چیز اضافه بیارم :D
ولی این کار رو کردم ، توی همه ی جهات ، L3 رو میزدم ، مثلا جهت رو میکردم راست ، توی همون حالت L3 میزدم و تا الی آخر ،
برعکس هم این کار رو کردم ، یعنی اول L3 رو میزدم بعد جهت میدادم .
فعلا که درست شده.

• Like
Reactions: malek911
مالک یادته چند وقت پیش گفتم از منم اینطوری شده بود ؟ الان درست شده،
ولی من بازش نکردم ، کلا میترسم باز کنم چندتا چیز اضافه بیارم :D
ولی این کار رو کردم ، توی همه ی جهات ، L3 رو میزدم ، مثلا جهت رو میکردم راست ، توی همون حالت L3 میزدم و تا الی آخر ،
برعکس هم این کار رو کردم ، یعنی اول L3 رو میزدم بعد جهت میدادم .
فعلا که درست شده.
منم اولش اینکارایی رو که کردی رو انجام دادم ولی درست نشد،آخرش مجبور شدم دست به آچار شم

• Poker Face
Reactions: AM!R
سلام برا من سر یه بازی این ارور اومد ولی دو تا بازی نصب کردم دو بار تمومش کردم بدون اینکه این ارورا بده،ایا نشون دهنده این هست که کنسول مشکلی نداره

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or