مشکلات و خرابی های PlayStation 5

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلام بر اعضا
این صفحه رو ایجاد کردم در مورد مشکلات PS5 بحث و نظر بدهیم.
اولیش هم خودم میگم.
با وام و پس انداز و کلی امید آرزو برای بچه هفت ساله کنسول خریدم کمتر از یک ماه حالا روشن میکنم پنج دقیقه بازی نکرده ارور داغ شدن میده و اگر دیر بجنبیم خودش خاموش میشه.
تعمیرشم که کسی بلد نیست فقط یه مشت اباطیل میگن و درخواست دو میلیون پول بی زبون میکنن.
یک هفتس دنبال کارشم خسته شدم.
سونی واقعا با این کیفیتش خراب کرده که.
اینم بگم گیمر نیستم و جوانی فقط یه میکرو داشتم برای همین میگم شاید از کم تجربگی من هستش.
دوستان اگر نظری دارند که کمک بکنه.
قبلا مزاحم دانیال کینگ هم شدم.
جافرپور

خدایی این تاپیک vs رو باز کنن برن اونجا راجع به گیم پس‌شعاراشونو بدن و تظاهرات بکنن خیال خودشونو مارم راحت کنن. ادم میاد تو این تاپیک ببینه کسی مشکلی داره اگه میتونه کمکی کنه دود از کلش بلند میشه. والا به خدا نوبره کسی کنسولیو نداشته باشه بیاد تو تاپیک خرابی اون کنسول فکت صادر کنه.

الان تو این تاپیک مشکلی میبینی؟ دو صفحه آخر بحث در مورد این بوده که 10% کنسولهای سونی خرابه ولی صدای هیچکس تو دنیا در نیومده! جالبه منبع این آمار هم همین تاپیک بوده :D
نمیدونم دلیلش چیه واقعا ولی جوی هست که توی این سایت به وجود اومده که کنسول خرابی داشته و خیلی ها رو دو دل کرده سر خرید که اشتباه هست... شخصا نظرم اینه که نسبت به نسل های قبل ( اگر کنترلر رو بزاریم کنار ) خود کنسول مشکلی نداشته. مشکلات نرم افزاری هم طبیعی هست و اول نسل هستیم هنوز
همونطور هم که گفتم اگر هم مشکلی بوده بخاطر حمل و نقل نادرست و نوسان برق بوده که اینا ربطی به شرکت سونی نداره
در مورد تاپیک VS هم کاملا موافقم اونجا بحث های حاشیه ای تاپیک های دیگه رو جمع میکنه و نمیزاره موضوع تاپیک ها مثل اینجا منحرف شه باید سریعتر باز بشه

آخرین ویرایش:
خرابی های کنسول واقعا به حدی نیست که بشه گفت کنسول مشکل داره.
تعدادش ناچیزه.
این مشکل ایران بودن در همه وسایل هست صرفا ربط به کنسول نداره. الان مثلا گزارش داره میاد که Macbook Pro 13 M1 شکستگی صفحه نمایش پیدا می کنه. یا یک سری کارت های گرافیک سر بازی New World به مشکل خوردن و می سوزن.

یک وقتی یک موضوعی بدیهی و فراگیره مثل زمان سه چراغ شدن Xbox360 خوب توصیه می شد نخرید تا مشکل حل بشه. ولی وقتی خرابی های کنسول تعداد بسیار اندکی اه نمی شه تعمیمش داد که کنسول کلا مشکل داره. (بحث دسته جداست البته)
اگر هم نگران هستید یک مدت صبر کنید بعد کنسول رو بخرید. مثلا ۱ - ۱.۵ سال که از عرضش گذشته بگیرید که تا اون موقع آمار همه چی کنسول در اومده.

• Like
Reactions: dargon9090
نمیدونم دلیلش چیه واقعا ولی جوی هست که توی این سایت به وجود اومده که کنسول خرابی داشته و خیلی ها رو دو دل کرده سر خرید که اشتباه هست... شخصا نظرم اینه که نسبت به نسل های قبل ( اگر کنترلر رو بزاریم کنار ) خود کنسول مشکلی نداشته. مشکلات نرم افزاری هم طبیعی هست و اول نسل هستیم هنوز
همونطور هم که گفتم اگر هم مشکلی بوده بخاطر حمل و نقل نادرست و نوسان برق بوده که اینا ربطی به شرکت سونی نداره
در مورد تاپیک VS هم کاملا موافقم اونجا بحث های حاشیه ای تاپیک های دیگه رو جمع میکنه و نمیزاره موضوع تاپیک ها مثل اینجا منحرف شه باید سریعتر باز بشه
دلیلش قیمت کنسول برای ما هست.الان فکر کنم کلا یک یا 2 نفر اینجا فقط مشکل نسبتا جدی داشتن ولی همون یک مورد برای کسی که میخواد 23 میلیون پول بده خیلی تاثیر داره.وگرنه زمان x360 من 3 تا کنسول پشت سر هم خریدم چون 3 چراغ میشد ولی برام مهم نبود چون پول عجیبی نمیشد.حالا فکر کن الان کنسول بخری و خراب بشه و بخوای دومی رو بخری.جمعا میشه حدود 50 میلیون تومن :D

بعضی از دوستان به شکلی این مشکلات رو بزرگ نشون میدن که انگار از هر ۱۰ تا کنسول که سونی فروخته ۲ تاش خراب در اومده
والا من خودم تو فروم های خارجی مورد خرابی ایکس باکس هم کم ندیدم ، از مشکل درایو تا فریز کردن کنسول تو بازیها و خاموش شدن ناگهانی کنسول ، یا حتی مورد دیدم طرف کنسولش بعضی اوقات کنترلر رو شناسایی نمیکرد
این مشکلات در تمام کنسولهای زمان لانچ و تولید سری اول وجود داره و کم کم نواقص از بین میره ، حالا بماند که خیلی هاش هم نرم افزاری هستش

کلا به علت گرون بودن کنسولها تو این خراب شده و نبود گارانتی این حساس بودن طبیعی هستش ولی خوب یا باید بخری یا برای اطمینان صبر تا تولید سری بعدی

هر كاري كنييم اخرش بحث vs ميشه

بهرحال من بشخصه يه هارد سوزوندم با ٧٤٠ ساعت در عرض يكسال

پرو رو همه نت بحث سر و صداش بود اما نميگفتن كه خيلي داغ ميكنه حتي Df . اما واقعا داغ ميكرد و خوب مسلما گرما عمر قطعات رو پايين مياره.

در مورد پلي ٥ هم بحث دريفت جويكان رو داريم كه هست

و بحث ليكوييد متال كه يونيفورميتيش رو از دست ميده

من نميدونم پلي فايو اگه تو ايران مثله لانچ ٢٠١٣ فروخته بود كه انقدر تاپيكاش خلوت نبود!

منتهي تو همين ميزان كم مساله ميبينيم

كنترلر مهم نيست چون قطعه مصرفيه

اما اما كنسول اگر يه مشكل سخت افزاري داشته باشه بايد اماده بود كه مشكلات ديگه هم دنبالش بياد.

ماهيتا كنسولها بهاطر قيمتشون اونقدر كيفيت بالايي ندارن
و خوب اين رقابت نبودن بين سوني و ماكرو شايد سوني رو با خيال راحت برده به سمتي كه عملا خريدار يه انتخاب داره

شما پاور سري ٧٠ و ٧١ رو با ٧٢ پرو مقايسه كنيد

تو همين سري ٢٠١٦ نمي تونستن از اين نوع پاور استفاده كنن؟

يا هيت سينك خنده دار پرو چيه واقعا؟
و اصلا چرا توليد شد؟

الان بعد از ٦ سال ايرادات واضحه اما تو ٢٠١٧ كسي نميگفت پرو كنسول مساله داريه

فروش هم كه دو برابر اكس باكس بود
داداش کسی که داره vs می کنه خود شما هستیا :دی
شرایط اقتصادی 8 سال پیش رو با الان مقایسه می کنی؟ ملت درگیر نون شبن بعد انتظار داری 20 تومن بدن کنسول؟
قطعا فروش ps5 توی ایران خیلی کمتر از لانچ ps4 هست دلیلش هم واضحه! شرایط بد اقتصادی
یونیفورمشو از دست میده چیه دیگه؟ :دی فلز مایع چه یونیفورمی داره که از دست بده؟ :دی
من ps4 pro هم داشتم کلی ام بازی کردم و مشکلی نداشتم وقتی فروختمش هم عین روز اولش بود و همچنان هم صاحب جدیدش داره استفاده می کنه
اینکه شما با همه کنسول ها مشکل داشتی عجیبه اما دلیل نمیشه که همه مشکل داشتن

يك اينكه مقايستون مربوط به ١٦ سال پيشه

٢- پلي ٣ طبق همين امار دهيتون ١٠ درصد خرابي داره اما پاره نشد

٣-خود اكس باكس هم فروشش تو همين دو سال بيشتر از پلي ٣ بود
و بعدا هم باز مشكل خرابي داشت اما اتفاق خاصي نيافتد
با ٢٥ درصد خرابي هيچ دادگاهي نرفته كمپاني دوستان ميگن با ١٠ درصد انقلاب ميشه :)

من فقط اين نتيجه رو ميتونم بگيرم كه فروش بيشتر هيچ متر مناسبي براي كيفيت بالاتر نيست
اصلا ۱۶ سال نه و ۴۳ سال پیش. چه فرقی ایجاد می‌کنه؟
PS3 هم ۱۰ درصد خرابی نداشته. ۱۰ درصد Malfunction داشته. این با خرابی فرق داره.
اتفاقا اکس‌باکس هم با اون میزان خرابی دچار مشکلات زیادی شد. در سال اول حدود همین ۱۰ درصد بوده. مجدد باید نگاه بفرمایید که خرابی ۲۵ درصد نبوده. خرابی همون حدود ۱۰-۱۲ درصد بوده.

از خرابی PS5 هم هنوز توسط موسسات حمایت از مصرف کننده آماری نیومده اما آمار مردمی نشون میده نرخ خرابی کمتر از یک دهم درصد بوده.

الان چه کار کنیم؟ PS5 نخریم و بریم چرتکه بخریم چون نرخ خرابی چرتکه کمتر از دستگاه‌های الکترونیکیه؟

دوستان، به لطف یه مشت حرومی ، روزی حداقل دو بار و بدون برنامه قبلی و هیچ تایم مشخصی داره برق میره. چکار کنیم پلی استیشن و تلوزیون آسیب نبینه؟ به جز محافظ برق کاری میشه کرد؟

دوستان، به لطف یه مشت حرومی ، روزی حداقل دو بار و بدون برنامه قبلی و هیچ تایم مشخصی داره برق میره. چکار کنیم پلی استیشن و تلوزیون آسیب نبینه؟ به جز محافظ برق کاری میشه کرد؟
محافظ برق استفاده کنی مشکلی پیش نمیاد.
نگران نباش.

چیزی که باعث خرابی تجهیزات الکترونیکی میشه کاهش زیاد ولتاژ یا افزایش ولتاژ هست که محافظ جلوی این مورد رو میگیره

• Like
Reactions: maravess
درود من نمی دونم چه بحث بیخودیه اول اینکه کنسول های سری اول چه ایکس باکس یا پلی استیشن مشکلاتی دارن نه اونقدر گنده که سمتشون نری فقط از جای مطمئن خرید کنید و مهلت ۷تا ۱۰روزه بگیرید یا خیلی نگران هستید دست نگه دارید تا اسلیم یا پرو پلی استیشن بیاد اما رفیقم کنسول رو گرفته در بازی فریز میکرد ازش پرسیدم اونم گفت گارانتیش باگ نرم افزاری بوده براش درست کردن در صورتی که فکر میکردیم مشکل گرافیک هست تو یوتیوب هم یسری نادون هم برای دیده شدن کلیپ هاشون یسری دروغ درباره گرافیک و رم و پاور ‌وفن مشکل داره عزیزان اگه در تولید تا یک یاسه درصد خرابی باشه ایرادی نیست همه جا این اتفاقا همیشه ودر همه لوازم الکترونیکی میفته اینم درست نیست که امار خرابی پلی استیشن زیاده نیست فقط یسری اینفلوسرها دنبال جنجال هستند همین وگرنه این خبرها مثل توپ میترکید سونی مجبور به پرداخت جریمه ودادگاهی ورسوایی برای سونی میشد ولی این شایعه ها فقط یوتیوب میبینیم همین سه تا از رفیقام ps5خریدن مشکلی ندارن اون یکی هم با باگ نرم افزاری بوده با اپدیت درست شد نگران نباشید میتونید نسل نهم زودتر تجربه کنید پس عجله کنید

• Smile
Reactions: H&M
سلام دوستان یه مشکل عجیب داره کنسول من خاموشی کنسل تو بازی ولی فقط در روز یه بار اتفاق می افته شایدم کمتر فقطم تو دو دقیقه اول بازی اتفاق می افته اگرم زود ری استارت کنی کنسولو یا از بازی خارج بشی کار به خاموشی نمیرسه..اگرم تعداد بازی روی کنسول کمتر باشه خیلی کمتر اتفاق میفته.. هر کاری هم کردم بیشتر از یک بار در روز این اتفاق نیفتاد ری استارت کردن خاموش کردن قطع کردن برق هیچکدوم باعث نمیشه دوباره اتفاق بیفته و خلاصه هر بلایی سرش میارم بیشتر اتفاق نمیفته خودم فکر میکنم یونیت پاورش یه مشکل کوچیک داره کاهی وقتا نمیتونه برق کنسولو تامین کنه...کنسول گارانتی داره نمیدونم بفرستم گا
سلام دوستان. مشکل کنسول من حل شد در واقع یه اشتباه بچه گانه از طرف خودم بود که که فیش برق و درست به کنسول وصل نکرده بودم و فیش اصلن جا نرفته بود!! و باعث افت برق میشد..

• Like
Reactions: Dead2021
سلام دوستان. مشکل کنسول من حل شد در واقع یه اشتباه بچه گانه از طرف خودم بود که که فیش برق و درست به کنسول وصل نکرده بودم و فیش اصلن جا نرفته بود!! و باعث افت برق میشد..

برو یه چیزی کمک فقرا بکن شانس آوردی پاور کنسولت عیب نکرده

دوستان من هم به تازگی به جمع ps5 داران پیوستم. فقط مشکل اینه کنسول وسط بازی خیلی صدای فنش میاد انگار زور میزنه و بعد کم میشه. یکی دو روز اول زیر تلویزیون گذاشته بودم هوا کم رد و بدل میشد صدا میداد و ارور داغی بیش از حد ولی بعد که اوردمش بیرون دیگه ارور نمیده ولی هنوز صدا میده. مشکلی داره؟ اگر اره چیه و چطوری حلش کنم؟ با تشکر

• Like
Reactions: Dead2021
دوستان من هم به تازگی به جمع ps5 داران پیوستم. فقط مشکل اینه کنسول وسط بازی خیلی صدای فنش میاد انگار زور میزنه و بعد کم میشه. یکی دو روز اول زیر تلویزیون گذاشته بودم هوا کم رد و بدل میشد صدا میداد و ارور داغی بیش از حد ولی بعد که اوردمش بیرون دیگه ارور نمیده ولی هنوز صدا میده. مشکلی داره؟ اگر اره چیه و چطوری حلش کنم؟ با تشکر
دوست عزیز بعید مشکلت نرم افزاری باشه.من فکر میکنم مشکل سخت افزاریه یا فن به هر دلیل درست کار نمیکنه یا سیستم اونقد داغ میشه که فن توان خنک کردنشو نداره..حتمن ببر گارانتی تحویل بده کنسولو. Ps5 اصلن صدای فن نداره

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or