مشکلات و خرابی های PlayStation 5

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلام بر اعضا
این صفحه رو ایجاد کردم در مورد مشکلات PS5 بحث و نظر بدهیم.
اولیش هم خودم میگم.
با وام و پس انداز و کلی امید آرزو برای بچه هفت ساله کنسول خریدم کمتر از یک ماه حالا روشن میکنم پنج دقیقه بازی نکرده ارور داغ شدن میده و اگر دیر بجنبیم خودش خاموش میشه.
تعمیرشم که کسی بلد نیست فقط یه مشت اباطیل میگن و درخواست دو میلیون پول بی زبون میکنن.
یک هفتس دنبال کارشم خسته شدم.
سونی واقعا با این کیفیتش خراب کرده که.
اینم بگم گیمر نیستم و جوانی فقط یه میکرو داشتم برای همین میگم شاید از کم تجربگی من هستش.
دوستان اگر نظری دارند که کمک بکنه.
قبلا مزاحم دانیال کینگ هم شدم.
جافرپور

وارانتی مایکروسافت هم 1 ساله و فقط در صورتی بیشتر میشه که خرید از خود مایکروسافت باشه و بابتش پول بیشتر بدین.
View attachment 219888
بهرحال در ازاي ٤٩ دلار اگه كنسول رو ٣ سال گارانتي كنن عاليه

تو ايران هم فروشنده ها با گارانتي ميفروشن اما اگه گارانتي سوني يا ماكروسافت بود قابل قياس بود؟

ولي بله بدون پرداخت همون يكسال هست

داداش از کجا می دونی از هر 10 نفر تو ایران 1 نفر خرابه کنسولش؟ :دی
شما یک مسئله رو که دقت نمی کنی اینه اونایی که کنسولشون مشکلی نداره نمیان پست بزنن بگن ما مشکل نداریم که
مشکلات ps5 خیلی خیلی کمتر از نسل های گذشته بوده و اصلا مشکل سخت افزاری عمده ایی وجود نداره در مورد ps5 یک سری مشکلات نرم افزاری که همیشه هستن و به مرور فیکس میشن که اونا هم مشکلات بحرانی نیستن
ببین من حرفم این نیست که همه ps5 های تولید شده بدون مشکل هستن نه مشکل همیشه برای همه قطعات بخصوص الکترونیکی وجود داره و هیچ شرکتی هم ادعا نمی کنه 100% محصولاتش بی نقص از خط تولید بیرون میان حالا ما گارانتی سونی رو نداریم که ی بحث دیگه اس ولی این آمار هم به هیچ وجه درست نیست

من تو پرانتز هم عرض كردم با توجه به كاربران فروم و اطلاعاتي كه در نت هست

در ضمن من گفتم احتمال خرابي پلي فايو احتمالا از ١٠ درصد بيشتره

دوستمون گفت ١٠ درصد هم نيست

كه در جواب گفتم اگه فروم رو ملاك قرار بديم دور از ذهن نيست كه همين ١٠ درصد يا يك نفر از ١٠ نفر باشه .

ببينيد ما كه نه اماري از فروش تو ايران داريم و نه از خرابي

خود سوني هم فكر نميكنم ميزان خرابيهاش رو منتشر كنه كه بخوايم به يه عدد استناد كنيم.

اما تعداد مشكلاتي كه توي فضاي مجازي ميبينيم زياد هست .

درسته هميشه يه ميزان خرابي كاملا عاديه استاندارد جهانيش يا حداقل اروپا يا امريكا فكر ميكنم زير ٥ يا ٣ درصد هست
كه ناشي از خطاهاي خط توليد ميشه

و تمام اين كنسولهاي با كنترل شدن ميان بيرون

اون اعتمادي كه بايد باشه نيست ديگه

٣٦٠ هم ٨٠ ميليون فروخت اما مشكل اورهيت رو داشت .

منتهي اگر بحث بازيها رو كنار بذاريم بعيده كسي مدعي باشه پلي استيشن رو بخاطر كيفيت بالاش مي خره .

• Like
Reactions: dargon9090
من تو پرانتز هم عرض كردم با توجه به كاربران فروم و اطلاعاتي كه در نت هست

در ضمن من گفتم احتمال خرابي پلي فايو احتمالا از ١٠ درصد بيشتره

دوستمون گفت ١٠ درصد هم نيست

كه در جواب گفتم اگه فروم رو ملاك قرار بديم دور از ذهن نيست كه همين ١٠ درصد يا يك نفر از ١٠ نفر باشه .

ببينيد ما كه نه اماري از فروش تو ايران داريم و نه از خرابي

خود سوني هم فكر نميكنم ميزان خرابيهاش رو منتشر كنه كه بخوايم به يه عدد استناد كنيم.

اما تعداد مشكلاتي كه توي فضاي مجازي ميبينيم زياد هست .

درسته هميشه يه ميزان خرابي كاملا عاديه استاندارد جهانيش يا حداقل اروپا يا امريكا فكر ميكنم زير ٥ يا ٣ درصد هست
كه ناشي از خطاهاي خط توليد ميشه

و تمام اين كنسولهاي با كنترل شدن ميان بيرون

اون اعتمادي كه بايد باشه نيست ديگه

٣٦٠ هم ٨٠ ميليون فروخت اما مشكل اورهيت رو داشت .

منتهي اگر بحث بازيها رو كنار بذاريم بعيده كسي مدعي باشه پلي استيشن رو بخاطر كيفيت بالاش مي خره .
اینجوری حساب کنیم که هیچ وسیله ایی نباید بخریم چون احتمال خرابیش هست ( تو نت سرچ کنی از ماشین های رولزرویس هم شاکی زیاد هست :دی )
من خودم کنسول رو زمان الانچ گرفتم مشکلی هم نداشتم تا الان 10/12 نفر از دوستام هم گرفتن طی این چند ماه که اونام مشکل خاصی نداشتن
طراحی و کیفیت ساخت ps5 واقعا خوبه و مشکل ساختاری هم نداره
برای ما تو ایران چون دسترسی به گارانتی نداریم بهتره که با مهلت تست خریداری کنیم که خیالمون راحت باشه

• Like
Reactions: Bellic and 8030v2
وجدانن کل این تاپیک و هر 13 صفحه رو بگردین کلا تا حالا چند نفر اعلام خرابی PS5 کردن به طوری که کنسول قابل استفاده نباشه دیگه؟

مطمئن باشید اگر ps5 هایی که فروخته شده بود تو بازار ایران مشکل داشت تا حالا این تاپیک صد صفحه رفته بود جلو و انواع و اقسام تاپیکهای جانبی برای رفع مشکل زده میشد.

تو ایران به دلیل نبود گارانتی خود مغازه دارها اول باکس کنسول رو باز میکنن و کامل امتحانش میکنن چون کنسول خرابی خاصی داشته باشه اول تو پاچه خودشون میره.

زمان ایکس باکس 360 شاید یادتون نباشه ولی روزی نبود که تو تاپیک کسی نیاد بگه کنسول سه چراغه نشده .

یادمه زمان ps4 هم امار خرابی بیشتر از الان بود و مشکل blue پالس چند نفری داشتن.

تا حالا هم خودم و 8 نفری که میشناسم ps5 دارن هیچ مشکل خاصی نداشتن و الان 5 تا 6 ماهی میشه کنسول رو دارن.

هر كاري كنييم اخرش بحث vs ميشه

بهرحال من بشخصه يه هارد سوزوندم با ٧٤٠ ساعت در عرض يكسال

پرو رو همه نت بحث سر و صداش بود اما نميگفتن كه خيلي داغ ميكنه حتي Df . اما واقعا داغ ميكرد و خوب مسلما گرما عمر قطعات رو پايين مياره.

در مورد پلي ٥ هم بحث دريفت جويكان رو داريم كه هست

و بحث ليكوييد متال كه يونيفورميتيش رو از دست ميده

من نميدونم پلي فايو اگه تو ايران مثله لانچ ٢٠١٣ فروخته بود كه انقدر تاپيكاش خلوت نبود!

منتهي تو همين ميزان كم مساله ميبينيم

كنترلر مهم نيست چون قطعه مصرفيه

اما اما كنسول اگر يه مشكل سخت افزاري داشته باشه بايد اماده بود كه مشكلات ديگه هم دنبالش بياد.

ماهيتا كنسولها بهاطر قيمتشون اونقدر كيفيت بالايي ندارن
و خوب اين رقابت نبودن بين سوني و ماكرو شايد سوني رو با خيال راحت برده به سمتي كه عملا خريدار يه انتخاب داره

شما پاور سري ٧٠ و ٧١ رو با ٧٢ پرو مقايسه كنيد

تو همين سري ٢٠١٦ نمي تونستن از اين نوع پاور استفاده كنن؟

يا هيت سينك خنده دار پرو چيه واقعا؟
و اصلا چرا توليد شد؟

الان بعد از ٦ سال ايرادات واضحه اما تو ٢٠١٧ كسي نميگفت پرو كنسول مساله داريه

فروش هم كه دو برابر اكس باكس بود

• Like
Reactions: Dead2021
زمان ایکس باکس 360 شاید یادتون نباشه ولی روزی نبود که تو تاپیک کسی نیاد بگه کنسول سه چراغه نشده .

.

من اصلن نمی‌خوام بگم که ps5 احتمال خرابی زیادی داره
اما این نکته رو باید توجه کرد که کنسول های اون زمان ها فروش شون در ایران اصلن با الآن قابل قیاس نیست، بنظرم حتی از 1/4 هم کمتر شده

Sent from my iPad using Tapatalk

وجدانن کل این تاپیک و هر 13 صفحه رو بگردین کلا تا حالا چند نفر اعلام خرابی PS5 کردن به طوری که کنسول قابل استفاده نباشه دیگه؟

یک نفر!

دوستان یادشون رفته اوایل عرضه ps4 همینجا دست به ابتکار میزدن که بتونن مشکل اتواجکت رو حل کنن

و بحث ليكوييد متال كه يونيفورميتيش رو از دست ميده
بیخیال شو داداش :D

هر وسیله ای که 10 میلیون فروش کنه و یک میلیونش خراب باشه اون شرکت بابتش جریمه سنگین میشه فکر کردی کشورهای دیگه بی صاحابه یه شرکت یک میلیون خرابی در 10 میلیون جنسش داشته باشه هیچکی هم بهش نگه بالای چشمت ابروعه؟!
یه سرچ کن پرونده های بزرگ حقوقی که توسط تیم های وکالت پیگیری میشه (یعنی خود مردم هم شکایت نکردن یه تیم حقوقی مشکلی رو دیده و رفته جریمه میلیونی از اون شرکت گرفته) حالا میگی این کنسول که تکه و خیلی سر زبونه یک میلیون دستگاهش خراب شد و صدای هیچکس هم درنیومد؟! :D

مهمترین دلیلی که تعداد کنسول های مشکل دار در ایران بنظر بیشتره برمیگرده به واردات قاچاق که با لنج و مثل یک کیسه برنج باهاش برخورد میکنن و از طرف دیگه هم باز بین مغازه دار ها هم میگرده که اونام حمل و نقل درستی ندارن و این کنسول کلا حساس هست ( چند باری که توپخونه رفتم کلی کنسول PS5 با جعبه پاره یا جعبه ضربه خورده دیدم )
مشکل بعدی بر میگرده به مشکلات نوسانات برق و خاموشی ها که این کنسول در برابر این مشکل هم آسیب پذیره

به هر حال اشکالاتی وجود داشته وگرنه شما الان تاپیک ایکس باکس سری اس و ایکس بری یک مورد خرابی هم ندیدم و درست یا غلط اونایی که می خوان کنسول رو خریداری کنن یک حس نامطمئن و ترس دارن
ولی کسی که اصول خرید ( خرید حضوری با مهلت تست از جای معتبر و تست کامل و اصول نگهداری ) رو رعایت کنه خیالش از کنسول راحت باشه
بنظرم به خاطر قیمت خیلی بالای کنسول یک سری حساسیت های بی مورد هم به وجود اومده که یک مشکل کوچک مربوط به باگ یک بازی هم به کنسول ربطش میدن

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Jack cooper
در باب درصد دهی!
نرخ سه چراغ قرمز شدن در X360 در دو سال اول که سر و صداش اینترنت رو پاره کرده بود حدود ۱۰-۱۲ درصد بوده.
یعنی اگر PS5 ده درصد خرابی داشته باشه، باید همون حدود یا بیشتر سر وصدا داشته باشه که نداره

1628279353824.png

در باب درصد دهی!
نرخ سه چراغ قرمز شدن در X360 در دو سال اول که سر و صداش اینترنت رو پاره کرده بود حدود ۱۰-۱۲ درصد بوده.
یعنی اگر PS5 ده درصد خرابی داشته باشه، باید همون حدود یا بیشتر سر وصدا داشته باشه که نداره

View attachment 219912
این رو که دروغ میگن من 360 ای ندیدم که 3 چراغ نشده باشه مگر مدل هایی که بعد برد جاسپر عرضه شد :D

در باب درصد دهی!

View attachment 219912

يك اينكه مقايستون مربوط به ١٦ سال پيشه

٢- پلي ٣ طبق همين امار دهيتون ١٠ درصد خرابي داره اما پاره نشد

٣-خود اكس باكس هم فروشش تو همين دو سال بيشتر از پلي ٣ بود
و بعدا هم باز مشكل خرابي داشت اما اتفاق خاصي نيافتد
با ٢٥ درصد خرابي هيچ دادگاهي نرفته كمپاني دوستان ميگن با ١٠ درصد انقلاب ميشه :)

من فقط اين نتيجه رو ميتونم بگيرم كه فروش بيشتر هيچ متر مناسبي براي كيفيت بالاتر نيست

يك اينكه مقايستون مربوط به ١٦ سال پيشه

٢- پلي ٣ طبق همين امار دهيتون ١٠ درصد خرابي داره اما پاره نشد

٣-خود اكس باكس هم فروشش تو همين دو سال بيشتر از پلي ٣ بود
و بعدا هم باز مشكل خرابي داشت اما اتفاق خاصي نيافتد
با ٢٥ درصد خرابي هيچ دادگاهي نرفته كمپاني دوستان ميگن با ١٠ درصد انقلاب ميشه :)

من فقط اين نتيجه رو ميتونم بگيرم كه فروش بيشتر هيچ متر مناسبي براي كيفيت بالاتر نيست
چرا پلي 3 شد به خاطر لامپ زردش تازه شايعه بود كه باعث سوختن يه خونه تو امريكا شده

مشكلات ما هميشه از طرفداري بي پايه هست

الان يه تاپيك بذاريد براي ايرادات تيم اكس باكس من ٥ تا ايراد مطلق دارم ازشون

سوني هم بالاخره يه سري ايرادات داره

ما ميخوايم از نظرات بقيه بدونيم مثلا اكس باكس تو ايران مشكل تحريم داره
يا بايد به فكر شارژر بايد باشي

پلي فور پرو صدا داره و خرابي داره

از سري اكس و فايو هم اطلاعات كمتري داريم و ميخوايم نظرات به اشتراك بذاريم تا يه خريد خوب داشته باشيم

باز بايد شاهد اين باشيم
يكي بگه پادشاه ٥ نسل سوني

يا ٣٦٠ غول كش

باور كنيد vs حداقل تو ايران بي فايده ترين كاره ...

به هر حال اشکالاتی وجود داشته وگرنه شما الان تاپیک ایکس باکس سری اس و ایکس بری یک مورد خرابی هم ندیدم و درست یا غلط اونایی که می خوان کنسول رو خریداری کنن یک حس نامطمئن و ترس دارن
الان تو این تاپیک مشکلی میبینی؟ دو صفحه آخر بحث در مورد این بوده که 10% کنسولهای سونی خرابه ولی صدای هیچکس تو دنیا در نیومده! جالبه منبع این آمار هم همین تاپیک بوده :D

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or