مشکلات نرم افزاری

سالام،
تو FireFox 3 a.k.a. Amin چطوري ميشه اين سايت هاي مشاهده شده رو سيو كرد كه مثلا ويندوز عوض كرديم باز بشه تو address bar اسمه سايت رو نصفه نوشت و از history بقيه اش رو بياره و امثالهم.
سلام
ایدین جون 2 تا فولدر هست تو Application Data های درایوت ویندوزت که اسم جفتشون Mozilla هست از اون 2 تا بک آپ بگیر همه چیز حله...

سلام
من یه فیلم دانلود کردم 8 تا پارت پسوند فایلا sub. نمیدونم چه جوری بایداکسترکتشون کنم میشه راهنمایی کنید
.sub که فرمت زیرنویس هست
73.gif

مطمئنی .sub هست؟!
لینکش رو میزاری؟

سلام
من یه فیلم دانلود کردم 8 تا پارت پسوند فایلا sub. نمیدونم چه جوری بایداکسترکتشون کنم میشه راهنمایی کنید

دوست عزیز لینک و ادرس هایی که استفاده کردی برای دانلود این فیلم رو بده بیینم چطوری هستش.

ولی با CloneCD تست کن ببین میشناسه فایل ها رو یا نه

دوستان سلام من تو یاهو مسنجر مشکل دارم هر چی یوزر و پسوورد رو وارد میکنم یه ارور میاد میگه یه مشکلی هست میشه بگید چه مرگشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:evil1:

دوستان سلام من تو یاهو مسنجر مشکل دارم هر چی یوزر و پسوورد رو وارد میکنم یه ارور میاد میگه یه مشکلی هست میشه بگید چه مرگشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:evil1:
ایراد از isp هست خود به خود درست میشه!
میتونی تا درست بشه از سایت www.meebo.com یا webmessenger.yahoo.com استفاده کنی...!

سلام
من دوتا فایل 500 و 200 مگی مال یه بازی psp رو دانلود کردم. حالا موقع extract هردوشون ارور crc corrupted میدن.
این نرم افزار rar repair tool رو هم دانلود کردم .ولی نرم افزارش یه مشکلی داره اینه که هر فایل rar رو بطور تکی تعمیر میکنه و خودش extract هم میکنه. یعنی دیگه نمیتونم دوتا فایلو بهم بچسبونم!
(فایل دومی که 200 مگ حجم داره رو نمیدونم وقتی تعمیر و extract میکنه حجمش میشه 127 بایت!!!
راهی هست این دانلودا هدر نشن و درستشون کنم؟

سلام
من دوتا فایل 500 و 200 مگی مال یه بازی psp رو دانلود کردم. حالا موقع extract هردوشون ارور crc corrupted میدن.
این نرم افزار rar repair tool رو هم دانلود کردم .ولی نرم افزارش یه مشکلی داره اینه که هر فایل rar رو بطور تکی تعمیر میکنه و خودش extract هم میکنه. یعنی دیگه نمیتونم دوتا فایلو بهم بچسبونم!
(فایل دومی که 200 مگ حجم داره رو نمیدونم وقتی تعمیر و extract میکنه حجمش میشه 127 بایت!!!
راهی هست این دانلودا هدر نشن و درستشون کنم؟
منم این مشکل رو داشتم وقتی فیلم دانلود میکردم میخواستم exctract کنم این ارور رو میداد ایراد از بد دانلود شدن فایلت هست ولی برنامه ی 7-zip رو هم تست کن چون واسه من چند بار جواب داد! با این برنامه exctract کن:

7-Zip 4.60 Beta

منم این مشکل رو داشتم وقتی فیلم دانلود میکردم میخواستم exctract کنم این ارور رو میداد ایراد از بد دانلود شدن فایلت هست ولی برنامه ی 7-zip رو هم تست کن چون واسه من چند بار جواب داد! با این برنامه exctract کن:

7-Zip 4.60 Beta _________________
اینم تست کرده بودم ولی جواب نداده بود.
هیچی دیگه 700 مگ به زباله دان تاریخ پیوست!

ویرایش
خب ببین کدوم پارتت مشکل داره و سر اون ارور میده اون پارت رو از اول دانلود کن! این طوری 700 مگت هم زنده میشه...!
هردوتاش این مرضو دارن(همش تقصیر این megaupload که آدم فکر میکنه resume داره هی قطع و وصل میکنه آخرش میشه این):mad:

آخرین ویرایش:
با سلام خدمت دوستان گرامی.
من چند وقت پیش یک کارت صوت کریتیومدل(es1373-es1371)گرفتم با یک مینی سی دی همراهش ولی بد بختانهxpساپورت نبود برای همین مجبورم برای صداگرفتن از اون یک بار سیستم رو ری استارت کنم
در گوگل هم سرچ کردم ولی هرچی گیر اوردم پولی بود یا حجمش خیلی کم بود (ناقص بود)کسی می تونه یه لینک رایگان و کامل و کم دردسر به من بده(حجمش لطف کنه چون دیالاپ دارم)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or