مشکلات نرم افزاری

اقا درست نشد این یاهو
ببین دو تا پیغام میاد اینها ماله چین
picture.php

picture.php

---------------------------------------------------------
پستم را ویراریش کردم :(

Attachments

• 2009-04-26 04-18-38 ب.png
    2009-04-26 04-18-38 ب.png
    9.3 KB · مشاهده: 1
  • 2009-04-26 04-28-25 ب.png
    2009-04-26 04-28-25 ب.png
    3.6 KB · مشاهده: 1
آخرین ویرایش:
پلاگین رپید شیر

با سلام.
من توی شماره 232 کلیک / صفحه 5 دیدم یک addon برای firefox معرفی کرده است که میشه باهاش از رپیدشیر بدون دردسر دانلود کرد (یعنی این پلاگین به صورت خودکار روی Free کلیک می کند و دانلود را انجام می دهد.)
من هم این پلاگین را دانلود و نصب کردم.ولی نمی دونم باید چطور ازش استفاده کنم.
بعد از نصب باید کار خاصی انجام دهم؟(scrips یا ...)
لطفا راهنمایی کنید.خیلی مهم است.(اگر امکان دارد به صورت تصویری و مرحله به مرحله "کاملا ابتدایی")
با تشکر.

با سلام.
من توی شماره 232 کلیک / صفحه 5 دیدم یک addon برای firefox معرفی کرده است که میشه باهاش از رپیدشیر بدون دردسر دانلود کرد (یعنی این پلاگین به صورت خودکار روی Free کلیک می کند و دانلود را انجام می دهد.)
لطفا راهنمایی کنید.خیلی مهم است.(اگر امکان دارد به صورت تصویری و مرحله به مرحله "کاملا ابتدایی")
با تشکر.

سلام
1- شما حداقل اسم این addon رو مینوشتی یا لینک دانلودشو میدادی. همه که کلیک نمیخونن.
2- یه مطلب رو یه جا پست کنی کفایت میکنه
3- هیچ وقت همچین بنری که تو امضات هست رو نده به پینوکیو که طراحی کنه! دماغش میره تو کتاب گینس

با سلام.
با تشکر.
GreaseMonkey
Rapidshare AutoWaite
این جور چیزا یا کار نمی ده یا درست کار نمی ده که این درست کار نمی ده!
ارزون ترین راه که حتما کار بده رپیدبازه.

لطفا روش کار با نرم افزار RAR Password Cracker رو به طور کامل توضیح دهید ممنون
درود
اول طبق این عکس Create new project رو بزنید.
2hs0k8m.png

بعدشم فایل رار رو انتخاب کنید و کلی هم صبر کنید چون برای پیدا کردن یه پسورد سه حرفی با این برنامه ها باید یه یک ساعتی صبر کنید ولی مزیت این نرم افزار اینه که سرعت زیادی رو نمی گیره و شما می تونید در حین کار با این نرم افزار به کارهای دیگه بپردازید.
موفق باشید

با سلام.من برنامه SnagIt 9 رو دانلئد كردم كه از صفخه فيلم بگيره.ولي:
1-وقتي فيلم ميگيره صدا نداره.
2-داخل بازي ها فقط صفخه سياه ميگيره.
ممنون ميشم بگيد اشكال از كجاست.

من الان ویندوز 7 نسخه 7000 دارم می خواستم ببینم اگه این نسخه RC که تازه اومده رو دانلود کنم میشه ویندوزو آپگرید کرد جوری درایو C و برنامه ها پاک نشه یا باید از اول بریزم

من الان ویندوز 7 نسخه 7000 دارم می خواستم ببینم اگه این نسخه RC که تازه اومده رو دانلود کنم میشه ویندوزو آپگرید کرد جوری درایو C و برنامه ها پاک نشه یا باید از اول بریزم

بله این کار رو می تونی به راحتی انجام بدی.
نسخه RC1 Build 7100 رو دانلود کن و روی DVD رایتش کن.
زمانی که توی محیط ویندوز هستی DVD رو بذار توی درایو و Install Now رو بزن.
بعد هم گزینه Upgrade که اومد بزن تا ویندوز به روز بشه.بدون این که حتی 1 فایل پاک بشه.

این هم تغییراتی که از نسخه Build 7000 تا نسخه RC انجام شده.

Code:
http://www.neowin.net/news/main/09/04/30/windows-7-what-has-changed-from-beta-to-release-candidate
البته تحمل کن فردا 5 می نسخه RC روی سرور مایکروسافت میره از همون جا دانلود کن.مطمئن تر هست.

بله این کار رو می تونی به راحتی انجام بدی.
نسخه RC1 Build 7100 رو دانلود کن و روی DVD رایتش کن.
زمانی که توی محیط ویندوز هستی DVD رو بذار توی درایو و Install Now رو بزن.
بعد هم گزینه Upgrade که اومد بزن تا ویندوز به روز بشه.بدون این که حتی 1 فایل پاک بشه.

این هم تغییراتی که از نسخه Build 7000 تا نسخه RC انجام شده.

Code:
http://www.neowin.net/news/main/09/04/30/windows-7-what-has-changed-from-beta-to-release-candidate
البته تحمل کن فردا 5 می نسخه RC روی سرور مایکروسافت میره از همون جا دانلود کن.مطمئن تر هست.

ممنون
من از http://www.msdn.com میگیرم الانم تقریبا نصفش دانلود شده

ممنون
من از http://www.msdn.com میگیرم الانم تقریبا نصفش دانلود شده

نسخه ای که تو MSDN و Technet هست احتمالا همون Build 7000 باشه.چون گفته شده بود که شما صفحه ای به اسم Windows 7 RC می بینید اما وقتی گزینه دانلود میزنید و فایل برای دانلود میاد تا قبل از 5 مِی همون نسخه قدیمی برای دانلود میاد.
من خودم الان Build 7100 رو از تورنت دانلود کردم و نصب کردم.
فردا نسخه RC برای تمامی کاربران رسما" عرضه میشه.احتمالا همون Build 7100 نسخه RC هست.
حالا امیدوارم این نسخه که دانلود کردی RC باشه.

نسخه ای که تو MSDN و Technet هست احتمالا همون Build 7000 باشه.چون گفته شده بود که شما صفحه ای به اسم Windows 7 RC می بینید اما وقتی گزینه دانلود میزنید و فایل برای دانلود میاد تا قبل از 5 مِی همون نسخه قدیمی برای دانلود میاد.
من خودم الان Build 7100 رو از تورنت دانلود کردم و نصب کردم.
فردا نسخه RC برای تمامی کاربران رسما" عرضه میشه.احتمالا همون Build 7100 نسخه RC هست.
حالا امیدوارم این نسخه که دانلود کردی RC باشه.

:(:( 30 درصدش مونده نمیدونم والا فرار بوذ 30 آوریل RC بیاد رو msdn اگه اون نباشه دوباره باید بگیرم:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or