مشکلات نرم افزاری

6

اتفاقا نسخه ای از شرکت Paragon عرضه شد که روی Vista هم کار می کنه.هم به اسم Patition Magic شناخته میشه هم به اسم Partition Manager

a29ah0.jpg

2afn242.png

Code:
RAPIDSHARE 

http://rapidshare.com/files/176183781/paragon-shenshang.rar 

MEGAUPLOAD 

http://www.megaupload.com/?d=PSJ6NHL8

منظور من ماله شرکت سیمانتک بود:biggrin1:

دوستان کمک کنید وقتی رو درایو هام کلیک میکنم که باز شن ارور میده و میگه مثلا e:\ is not a valid win 32 applacition
چیکار کنم؟مدتی هم بود که انتی ویروسم و اسپای ویرم توی همه درایو هام یه کرم شناسایی میکردن به اسم اتوران ولی نمیتونستن پاکش کنن

منظور من ماله شرکت سیمانتک بود:biggrin1:

من اتفاقاً با اين (PARAGON) ديشب لپتاپم رو پارتيشن بندی کردم... خوب بود کارش.. اطلاعاتم از دست نرفت...

ميتونی بهش اعتماد کنی!

-------

دوستان کمک کنید وقتی رو درایو هام کلیک میکنم که باز شن ارور میده و میگه مثلا e:\ is not a valid win 32 applacition
چیکار کنم؟مدتی هم بود که انتی ویروسم و اسپای ویرم توی همه درایو هام یه کرم شناسایی میکردن به اسم اتوران ولی نمیتونستن پاکش کنن
انتی ويروس بريز... با اون پاک ميکنی خيلی قديميه ويروسش!
اسمش رو يادم نيست

--------
EDITED :
برای يه فايل attach کردم... دانلود کن ببين پاک ميکنه يا نه ...

Attachments

آخرین ویرایش:
تو Run کلمه regedit رو بزن.
از بخش سمت چپ HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop رو انتخاب کن.
بعد یه گزینه به اسم FeedbackToolEnabled می بینی.روش کلیک راست کن و Modify رو بزن.بعدش Value Data رو بذار روی 0.زمانی که این عمل رو انجام دادی Registry Editor رو ببند و سیستم رو Restart کن.

remove-feedback-text.jpg

با این کار اون لینک FeedBack میره پی کارش :دی

تو Run کلمه regedit رو بزن.
از بخش سمت چپ HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop رو انتخاب کن.
بعد یه گزینه به اسم FeedbackToolEnabled می بینی.روش کلیک راست کن و Modify رو بزن.بعدش Value Data رو بذار روی 0.زمانی که این عمل رو انجام دادی Registry Editor رو ببند و سیستم رو Restart کن.

remove-feedback-text.jpg

با این کار اون لینک FeedBack میره پی کارش :دی

ایول راحت شدم

با کلی مصیبت Windows Live Messenger رو دانلود کردم ولی وقتی Sign in میکنم Add List ـم خالی هستش.
توی Help نوشته چی کار کنید ولی باز درست نمیشه. یعنی نوشته محتویات فلان پوشه رو پاک کنید که پوشه ای موجود نیست!

با کلی مصیبت Windows Live Messenger رو دانلود کردم ولی وقتی Sign in میکنم Add List ـم خالی هستش.
توی Help نوشته چی کار کنید ولی باز درست نمیشه. یعنی نوشته محتویات فلان پوشه رو پاک کنید که پوشه ای موجود نیست!
درود
این مشکل یه مشکل شایع هست و تا وقتی که درست بشه باید از ورژن 2008 استفاده کنید.
این از طرف مایکروسافت در مورد این مشکل هست:
It Is a known problem that Is currently being Investigated please except our regrets that this has happened and please roll back to messenger 8.5 untill the problem Is resolve

سلام تو ویندوز ویستا چجوری میشه متن Notepad فارسی درست خوند خرچنگ قورباغه نباشه مثلا تو ویندوز xp میرفتی قسمت زبان cd ویندوزو میزاشتی تو درایو بعد یه گزینه رو تیک میزدی و بعد ok میزدی فارسی نصب میشد و Notepad فارسی درست باز میشد???:confused:؟؟؟

سلام تو ویندوز ویستا چجوری میشه متن Notepad فارسی درست خوند خرچنگ قورباغه نباشه مثلا تو ویندوز xp میرفتی قسمت زبان cd ویندوزو میزاشتی تو درایو بعد یه گزینه رو تیک میزدی و بعد ok میزدی فارسی نصب میشد و Notepad فارسی درست باز میشد???:confused:؟؟؟

شما نیازی به CD ویندوز و این حرفا نداری.
وقتی یه متن فارسی رو توی Notepad کپی می کنی،زمانی که می خوای Save کنی 2 ستون زیر بخش File Name که نام فایلت رو می نویسی یه بخشی هست به نام Encoding.منوی کشوییش رو باز کن و UTF-8 رو انتخاب کن و گزینه Save رو بزن.

من ديرو flash هم تو pc بعد بدون اينكه safe كنم كشيدم بعد يه ram reader زدم .ram reader كار ميكرد بعد وسطش يه دفعه قطع شد.
ديگه هيچ flash نزدم تا امروز كه ديگه اصلا هيچ usb نميشناسه بعد اين پيغام ميده.
war02h.jpg

الانم windows repair كردم .درست كه نشد هيچ نصف برنامه ها هم قاطي كرد.
مثلا IE يه EROR ميده. NET.FRAMEWORK پاك شد ديگه SONY VEGAS هم كار نميكنه.يه EROR MOM نميدونم ماله چه نرم افزاريه .مي خواستم WINDOWS عوض كنم ياده اينNOD32 افتادم.يه چيزيي حدود 20 MB UPDATE چي كار كنم اونم پاك ميشه.
اول اين مشكل FLASH ماله چيه ؟
دوم اين برنامه ها رو چي كار كنم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or