مشکلات نرم افزاری

:(:( 30 درصدش مونده نمیدونم والا فرار بوذ 30 آوریل RC بیاد رو msdn اگه اون نباشه دوباره باید بگیرم:((

اون برای من و شما نبوده.برای تست کننده های خودشون بوده.
رسما" 5 مِی برای تمامی کاربران می اومده.
تا 1 سال هم استفاده از ویندوز 7 برای تمامی کاربران رایگان هست.

ویرایش : Windows 7 RC روی سرور مایکروسافت قرار گرفت.استفاده از این نسخه تا 1 سال برای عموم آزاد است.

آخرین ویرایش:
اون برای من و شما نبوده.برای تست کننده های خودشون بوده.
رسما" 5 مِی برای تمامی کاربران می اومده.
تا 1 سال هم استفاده از ویندوز 7 برای تمامی کاربران رایگان هست.

ویرایش : Windows 7 RC روی سرور مایکروسافت قرار گرفت.استفاده از این نسخه تا 1 سال برای عموم آزاد است.

خدا رو شکر RC بود
یه خبر بد برای خودم :

4- اگر کاربر ویندوز 7 نسخه بتا هستید: متاسفانه باز هم امکان ارتقا به نسخه RC1 وجود ندارد. باید نسخه بتا را پاک کنید و نسخه RC1 را از اول نصب کنید. البته یک راه برای ارتقا نسخه بتا به نامزد نسخه نهایی وجود دارد اما گفته شده که احتمالا با مشکل مواجه می شود. اما اگر دوست دارید آن را با با دقت مطالعهو امتحان کنید. باز هم توصیه می کنم که پشتیان گیری از اطلاعات فراموش نشود. اگر نسخه بتا را از ویستا ارتقا داده باشید، می توانید به ویستا برگردید و بعد از ویستا به نسخه RC1 ارتقا دهید. چیزی شبیه دنده عقب رفتن و دوباره به جلو برگشتن. ( برای بار سوم تاکید می کنم که پشتیبان گیری فراموش نشود )

آخرین ویرایش:
سلام من يه مشكلي داشتم لطفا من رو راهنمايي كنيد.

وقتي ويندوز بالا مياد قسمت نوار استار كه پايين دسكتاپ هست فريز ميشه

ويندوز MRT دارم

سلام من يه مشكلي داشتم لطفا من رو راهنمايي كنيد.

وقتي ويندوز بالا مياد قسمت نوار استار كه پايين دسكتاپ هست فريز ميشه

ويندوز MRT دارم
درود
ویندوز رو از این مسیر ریستور کنید:
Start>All programs>Accessories>System Tools>System Restore
اگه درست نشد:
دانلود
کرک
دانلود و کرک کنید و بعد آپدیت و اسکن کنید.
من سیستم یکی از دوستام که ویندوز XP ویروس گرفته بعد انگار دیگه نمیتونه فایلای Hidden و باز کنه با آنتی ویروس پاک کنم درست میشه ؟
درود
دانلود
کرک
دانلود و کرک کنید و بعد آپدیت و اسکن کنید.

دوستان من یه مشکل با برنامه JetAudio برام پیش اومده...
قبلا خیلی راحت و بدون مشکل از طریق قسمت Convert توی این برنامه زیرنویس رو به فیلم میچسبوندم. کاملا هم درست بود و مشکلی نداشت... حالا مدتی هست که تصویر اصلی فیلم رو بالای صفحه می انداره.. اینجوری:

2njeviw.jpg

و بعد از Convert هم همینطوری میمونه...
نمیدونم مشکل از کجاست... اگه کسی میدونه ممنون میشم کمکم کنه...

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
یه مشکل دیگه درباره برنامه فتوشاپ هست...
مدتی هست وقتی این برنامه رو نصب میکنم رنگ سفید رو زرد نشون میده (زرد مایل به کِرم)... یعنی تن رنگش کلا زرد شده.. داستان چیه؟؟

مرسی.

سلام
سایه خانوم نمیدونم چطور مشکلتون رو حل کنید(البته اگه برنامه پاک کنین و دوباره نصب کنین شاید درست بشه) ولی اینا رو هم تست کن:
http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=679012&postcount=3604

راستش بارها پاک کردم و دوباره نصب کردم... هم برای مشکل فتوشاپ و هم JetAudio. حتی ویندوز رو هم تعویض کردم ولی باز هم هر دو مشکل وجود داشت.

برای لینکی که دادی ممنون. فکر میکنم بتونم به جای JetAudio استفاده کنم. مرسی...

سلام به همگی .من یه مشکل جدیدا برام پیش اومده , یه چند روزیه یه سری از سایت ها و Yahoo , Yahoo Messenger!م نمیاد یعنی اصلا چراغ ACT ADSL چشمک نمیزنه! مشکل از کجاس؟؟؟

آقا سلام...

یه مشکلی داشتم خیلی عجله ای هست...

من وقتی تلفن منزل زنگ میخوره اینترنتم قطع میشه...یادمه قبلن یه کاری میشد کرد که نشه...یادم رفته با سرچ و مرچ همیدا نکردم....میشه هر کی میدونه بگه؟ دیال آپ هست.

مشکل بعدی: در فایر فاکس سرعت سیو شدن یه عکس خیلی کنده! شروع میشه به دانلود ! در حالی که در IE عکس همون لحظه خیلی سریع سیو میشه...
مشکل چیه؟

آخرین ویرایش:
دوستان من مشکل دارم با دایوهام هیچ کدام باز نمیشن حتی فرمت هم کردم و انتی ویرس جدید هم نصب کردم ولی اصلا فایدای نداشت باز هم باز نمیش میشه بپرسم برای چی این جوری یا راحی نداره تا باز بشن ممنون:(

دوستان من مشکل دارم با دایوهام هیچ کدام باز نمیشن حتی فرمت هم کردم و انتی ویرس جدید هم نصب کردم ولی اصلا فایدای نداشت باز هم باز نمیش میشه بپرسم برای چی این جوری یا راحی نداره تا باز بشن ممنون:(
درود
چه اروری می ده؟
این روش رو امتحان کنید.

پله اول:
* اول cmd رو اجرا میکنید و توی اون عبارت زیر رو تایپ میکنید:

** الان باید فایل Autorun.inf از حالت Hidden و Read-Only در اومده باشه. حالا عبارت زیر رو تایپ کنید تا فایل پاک شه:

*** الان این فایل پاک شده ولی دوباره ساخته میشه! واسه اینکه دیگه ساخته نشه این رو تایپ کنین:

با این کار فولدری با نام همین فایل ساختید و ویروس رو گول میزنید که فایل ساخته شده! این کار رو با همه درایوها انجام بدید.
**** سیستم رو ریست کنید تا ویندوز دوباره بالا بیاد. الان باید فایل Autorun.inf از بین رفته باشه و بجاش فولدری با این نام باشه و درایو هم بصورت عادی باز شه. یادتون باشه اگه این فولدر رو پاک کنید همه چیز عین اول میشه!

پله اول به روشی دیگه:
* فایل Autorun.inf رو سرچ کنید و وقتی پیدا شد اون رو از حالت Read-Only خارج کنید. (برای سرچ کردن گزینه Search Hidden Files رو فعال کنید)
** این فایل رو اجرا کنید و هر متنی میبینید پاک کنید و دوباره Save کنید و بصورت Read-Only در بیارید.
*** سیستم رو ریست کنید تا ویندوز دوباره بالا بیاد. البته ممکنه این روش روی بعضی سیستما جواب نده!

پله دوم:
برای پاک کردن فایل New Folder.exe به این ترتیب عمل کنید:
* فایل New Folder.exe رو سرچ کنید (این فایل حجمی تقریباً معادل 220 کیلو داره)
** هر فایلی که با این نام پیدا شد رو با خیال راحت Delete کنید. (ممکنه بعضی فایلها پاک نشه و Error بده اما اونایی که پاک میشه لاعث میشه کارتون سریعتر تموم بشه!)

پله سوم:

یه آنتی ویروس قوی و به روز مثل Kaspersky یا BitDefender یا NOD32 و ... نصب کنید و کل سیستم رو اسکن کنید. اگه آنتی ویروستون ورژن جدیدش باشه این ویروس رو شناسایی و به راحتی پاک میکنه.
علت اینکه از اول از آنتی ویروس استفاده نکردیم این بود که آنتی ویروس قادر به شناسایی Autorun.inf نیست و اگه این فایل پاک نشه هر چی کاشتید پنبه میشه.
Attrib -s -h -r c:\autorun.inf Del c:\autorun.inf Mkdir c:\autorun.inf

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or