سلام من سیستم رفیقم هرچی فایلای هیدن و باز میکنم باز میرم میبینم بستس به هیچ عنوان هم نشون داده نمیشه Trojan remover هم ریختم ولی درست نشد چکار کنم؟
درود
خیلی ویروس ها این کار رو می کنن...
اینو امتحان کنید:
1. در حالت safe mode وارد ویندوز شوید . ( با زدن دکمه F8 قبل از بالا آمدن ویندوز حالت safe mode را انتخاب کنید )
2. پنجره Task Manager را باز کنید (Ctrl-Alt-Del) و برنامه های زیر را در صورت اجرا ببندید .
wscript.exe : اگر در حال اجرا بود آن را ببندید (End process)
avpo.exe : اگر در حال اجرا بود آن را ببندید (End process)
3. از قسمت start برنامه Run را اجرا کنید و در عبارت cmd را در آن تایپ کنید و enter را بزنید .
4. در این قسمت در خط فرمان برنامه ، دستور زیر زیر را تایپ کنید و enter را بزنید .
del c:\autorun.* /f /a /s /q
این دستور را برای درایوهای دیگر اجرا کنید . با این دستور تمام فایلهایautorun موجود delete می شود .
قبل از این کار اگر در درایوها فایل autorun دارید که فکر میکنید به دردتون می خوره ، اول از این فایل backup بگیرید بعد دستور بالا رو اجرا کنید .
5. در این مرحله در خط فرمان c:\ دستور زیر را تایپ کنید تا وارد پوشه system32 شوید :
C:\cd windows\system32
C:\windows\system32
6. در ادامه دستور زیر را تایپ کنید و آنرا اجرا کنید .
*.*dir /a avp
7. در این قسمت هر فایلی به نامهای avp0.dll و avpo.exe و avp0.exe دیده شد آنرا پاک کنید .
attrib -r -s -h avpo.exe
del avpo.exe
8. بعد از این مراحل تمام پنجره ها رو ببندید و برنامه registry را اجرا کنید :
(Run \regedit)
مسیر زیر را دنبال کنید :
HKEY_CURRENT_USER \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Run
در این قسمت هر کلیدی که به نام avpo.exe بود را delete کنید .
9. در برنامه registry قسمت edit گزینه Findرا کلیک کنید و عبارت
ntde1ect را جستجو کنید. تمام کلیدهای پیدا شده را delete کنید .
این کار را برای فایل avpo.exe نیز انجام دهید و تمام کلیدهای پیدا شده راdelete کنید .
10. در آخر کار سراغ کلید زیر بروید و مقدار CheckedValue را برابر 1 قرار دهید .
HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Microsoft/Windows/CurrentVersion
Explorer/Advanced/Folder/Hidden/SHOWALL
نکته خیلی مهم : اگه این ویروس رو با آنتی ویروس از بین بردید باید مرحله 10 رو خودتون انجام بدید تا بتونید فایلهای hidden رو ببینید .