مشکلات نرم افزاری

سلام

من داشتم با PC آهنگ گوش میدادم...یکدفعه kaspersky یه سرچ زد بعد Restart کرد و بعد تقریبا 90% فایل های Setup ـه برنامه های مختلفی که توی هارد ـم بود از کار افتاده و موقع نصب کردن با ارور زیر مواجه میشم...اول فکر کردم ویندوز ترکید ـه ولی بعد از عوض کردن ویندوز هم درست نشد...جالبش اینه که وقتی همون برنامه رو از روی DVD میریزم روی هارد سالم هست و کار میکنه ولی فایل قبلی هنوز کار نمی کنه...
چی کار کنم؟!!!
28jcbs.jpg

http://i37.tinypic.com/28jcbs.jpg

شما ویندوز رو repair کردی یا کلا بعد از فرمت دراویر مربوطه ویندوز رو نصب کردی. اگر روش اول, بهتره روش دوم رو امتحان کنی
چیزی که ارور نشون میده یعنی اطلاعاتی که در فایل مربوطه وجود داره قابل انتقال به رم نیست (هر فایل exe باید ابتدا به رم منتقل بشه). این ممکنه از خرابی بایتهای فایل ناشی بشه یا از رم باشه و البته اکثرا از ویندوز!! این تا جایی بود که اطلاعات من بهم اجازه میداد!! حالا باید بیشتر بفکرم!!

نه من کلا تو کار Repair کردن ویندوز نیستم...تا الان 3 بار ویندوز عوض کردم ولی درست نشده...ولی میگم همین فایل رو از Dvd میریزم روی هارد سالم کار میکنه!(حالا شانس قشنگ DVD back up ـم تاب برداشته تو درایو نمیره!!! :-")

بعد یک مشکل دیگه هم دارم...وقتی bitdefender نصب میکنم سرعت دانلودم از 30 به 3 میرسه!!! پینگ هم از 70 به 600 ...! مشکل از کجاس؟

نه من کلا تو کار Repair کردن ویندوز نیستم...تا الان 3 بار ویندوز عوض کردم ولی درست نشده...ولی میگم همین فایل رو از Dvd میریزم روی هارد سالم کار میکنه!(حالا شانس قشنگ DVD back up ـم تاب برداشته تو درایو نمیره!!! :-")
این راه رو تست کن شاید فرجی بشه;):

برو قسمت device manager ویندوز و IDE ATA/ATAPI controllers رو بازش کن. روی secondary کلیک راست کن و properties رو انتخاب کن. تو پنجره باز شده روی سربرگ advanced settings کلیک کن و قسمت transfer mode رو به PIO only تغییر بده.
ببین جواب میده;)

سلام
من چند روز از Download Manage ـه DAP استفاده می کنم هر دانلودی که می خوام بکنم بهد از چند دقیقه Break می شه و باید روی دکمه Resume بزنم . مشکل کجاس باید چی کار کنم؟

سلام
من چند روز از Download Manage ـه DAP استفاده می کنم هر دانلودی که می خوام بکنم بهد از چند دقیقه Break می شه و باید روی دکمه Resume بزنم . مشکل کجاس باید چی کار کنم؟
به نظر من از داپ استفاده نکن چون درست حسابی کرک نمیشه از Orbit یا mass downloader و...
استفاده کن.;)

خب رو یه کیس دیگه بزن ببین سالمه؟! شاید موست مشکل داره!
موسه سالمه
یکی دیگه داشتم اینجوری شد خیال کردم خراب شده رفتم اینو گرفتم هرد عین هم بودن
بعضی موقع ها یه پیغام اون پایین میده من که انگلیسیم خوب نیست نمیدونم چی نوشته
اگه اون پیغام دو باره زد میزارم
من الان موس غلطکی دارم:biggrin1:

سلام

من داشتم با PC آهنگ گوش میدادم...یکدفعه kaspersky یه سرچ زد بعد Restart کرد و بعد تقریبا 90% فایل های Setup ـه برنامه های مختلفی که توی هارد ـم بود از کار افتاده و موقع نصب کردن با ارور زیر مواجه میشم...اول فکر کردم ویندوز ترکید ـه ولی بعد از عوض کردن ویندوز هم درست نشد...جالبش اینه که وقتی همون برنامه رو از روی DVD میریزم روی هارد سالم هست و کار میکنه ولی فایل قبلی هنوز کار نمی کنه...
چی کار کنم؟!!!
28jcbs.jpg

http://i37.tinypic.com/28jcbs.jpg

من قبلا هم همين طور شدم . اين يه ويروسه كه فايلهاي ستاپ رو خراب ميكنه . يادمه اون سري كه اين ويروس رو گرفتم تا يه هفته داشتم چيزام رو دوباره نصب ميكردم!!!!!

من کامپیوترم بعد از اشتباه ناشیانه ای کردم(جابجایی فایلهای درایو C که درایو اصلی به درایو های دیگه کامپیوترم ارور DLL داد که تعمیر کا گفت مشکل از هارد کامپیوتر
یک ویندوز جدید نصب کرد البته فایلهای که قبلا تو هارد بود پاک نشد
خلاصه رفتم به اینرنت وصل شدم دیدم هرچی ID ,PASS یاهو مسنجرم وارد میکنم میگه اشتباه یا دوبار تکرار کن(شانسی شانسی هر چند وقت میتونم وارد بیاهو بشم)
مشکل اصلیم اینه که وقتی میخوام آهنگ گوش بدم یا فیلم ببینم صدا ندارم
وقتی که روی فایلها کلیک میکنم صدا میاد ولی آهنگ میخوام گوش کنم نه
رفتم تو کنترل پنل روی Sounds and audio device کلیک کردم دیدم همه چک باکس ها خاموشن و هیچ چیز کار نمیکنه
چی کار کنم؟؟؟
فکر میکنید بهتره ویندوز جدید نصب کنم؟؟

من کامپیوترم بعد از اشتباه ناشیانه ای کردم(جابجایی فایلهای درایو C که درایو اصلی به درایو های دیگه کامپیوترم ارور DLL داد که تعمیر کا گفت مشکل از هارد کامپیوتر
یک ویندوز جدید نصب کرد البته فایلهای که قبلا تو هارد بود پاک نشد
خلاصه رفتم به اینرنت وصل شدم دیدم هرچی ID ,PASS یاهو مسنجرم وارد میکنم میگه اشتباه یا دوبار تکرار کن(شانسی شانسی هر چند وقت میتونم وارد بیاهو بشم)
مشکل اصلیم اینه که وقتی میخوام آهنگ گوش بدم یا فیلم ببینم صدا ندارم
وقتی که روی فایلها کلیک میکنم صدا میاد ولی آهنگ میخوام گوش کنم نه
رفتم تو کنترل پنل روی Sounds and audio device کلیک کردم دیدم همه چک باکس ها خاموشن و هیچ چیز کار نمیکنه
چی کار کنم؟؟؟
فکر میکنید بهتره ویندوز جدید نصب کنم؟؟
احتمالا درایور صدات بد نصب شده یه بار ویندوز عوض کنی به نظرم بهتره;)

احتمالا درایور صدات بد نصب شده یه بار ویندوز عوض کنی به نظرم بهتره;)
ممنون با نصب کردن ویندوز مشکلی ندارم چون تو اینترنت اموزش نصب ویندوز هست....
ولی نمیدونم اگر بخوام ویندوز XP نصب کنم چه XP بگیرم تا اونجایی که میدونم ویندوز XP نوع های مختلفی داره........
بهترین XP چیه؟؟!!یعنی رفتم مغازه بگم چه ویندور xp بهم بدن؟نمیخوام مثل این یکی زپرتی باشه.....:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or