مشکلات نرم افزاری

دوستان یه کمکی بکنن:((
PC من یه چند وقتی هست که یه مشکل پیدا کرده و هر فولدری رو که بازی میکنم یه ارور مبنی بر اینکه نیاز به دانلود انتی ویروس IE AntiVirus 3.3 دارید میده میدونم که این برنامه یه ویروس هست و وقتی هم که توی my computer میرم دیگه چیزی به نام Address bar ندارم حالا مشکل اصلی اینه که هر انتی ویروسی که میخوام بریزم تا فایل setup اون انتی ویروس رو اجرا میکنم خود به خود پنجره نصب برنامه بسته میشه

دوستان لطفا کمک کنید:(

ممنون

ببین میتونی تو تسک منیجر بیداش کنی.اگه تونستی ببندشون(برنامه های در حال اجرا) بعد تا دوباره ویروس ران نشده برو انتی ویروس نصب کن.ببین میشه
یه مشکل دیگه هم اینه که task manager رو هم میبنده

آخرین ویرایش:
PC من یه چند وقتی هست که یه مشکل پیدا کرده و هر فولدری رو که بازی میکنم یه ارور مبنی بر اینکه نیاز به دانلود انتی ویروس IE AntiVirus 3.3 دارید میده میدونم که این برنامه یه ویروس هست و وقتی هم که توی my computer میرم دیگه چیزی به نام Address bar ندارم حالا مشکل اصلی اینه که هر انتی ویروسی که میخوام بریزم تا فایل setup اون انتی ویروس رو اجرا میکنم خود به خود پنجره نصب برنامه بسته میشه

ممنون
ببین میتونی تو تسک منیجر بیداش کنی.اگه تونستی ببندشون(برنامه های در حال اجرا) بعد تا دوباره ویروس ران نشده برو انتی ویروس نصب کن.ببین میشه

ممنون

یه مشکل دیگه هم اینه که task manager رو هم میبنده

سلام
1-2 صفحه قبل راه پاک کردنش رو نوشتم!
این برنامه یه ویروسه...
در ضمن میتونی از system restore هم استفاده کنی...

سلام
من ويندوزم ويستاست يادم رفت كه كركش كنم حالا يه چيز مياد رو صحفه ميگه يا برو تو اينترنت پول بده رجيسترش كن يا كد بده كد كه ميدم ميگه اشتباهه در ضمن من مي تونم به محيط دسترسي داشته باشم ولي دسترسيم محدوده چيكار كنم ....

سلام
من ويندوزم ويستاست يادم رفت كه كركش كنم حالا يه چيز مياد رو صحفه ميگه يا برو تو اينترنت پول بده رجيسترش كن يا كد بده كد كه ميدم ميگه اشتباهه در ضمن من مي تونم به محيط دسترسي داشته باشم ولي دسترسيم محدوده چيكار كنم ....

فکر کنم باید دوباره نصب کنی و قبل از اینکه به نت وصل بشی کرکش کنی.
ولی این 3 تا کرک رو یه تست بکن:
Windows Vista Crack
Windows Vista Activation 2008 (Syed Zaki Ahmed) (all version)
Vista Activation Crack By Anti-Microsoft/Akshay (Works 100%)

دوستان کسی اینجا ویستا خودش نصب کرده؟!؟!
من یدونه خریدم Sp1 یارو گفت مشکل رجیستر اینا نداره!!! اما وقتی میذارم نصب کنم رجیستر کد میخواد که این لامصب هیچی نداره توش !!! next رو هم که میزنیم میگه همه چیزاتو پاک میکنم ویندوز میریزم که منم نمیخوام پاک کنم !!!میخوام xpرو هم داشته باشم!!! الان میگید چی کار کنم؟!؟!
ببرم پس بدم؟!!؟

دوستان کسی اینجا ویستا خودش نصب کرده؟!؟!
من یدونه خریدم Sp1 یارو گفت مشکل رجیستر اینا نداره!!! اما وقتی میذارم نصب کنم رجیستر کد میخواد که این لامصب هیچی نداره توش !!! next رو هم که میزنیم میگه همه چیزاتو پاک میکنم ویندوز میریزم که منم نمیخوام پاک کنم !!!میخوام xpرو هم داشته باشم!!! الان میگید چی کار کنم؟!؟!
ببرم پس بدم؟!!؟
اگه منظورت سریال واسه نصبشه که بهت بدم اگه منظورت کرک هست که پست بالا احمد جان کرکش رو داده!

با سلام

من یه مشکلی دارم و اون اینه که هی این صفحه ظاهر میشه وقتی که من به اینترنت کانکت نیستم و حتی وقتی که Don't Ask Me Again رو میزنم بازم گیر میده!
چجوری میشه غیرفعالش کرد؟!

با تشکر
NOD32 رو باز کن و برو تو اپشنشن و به بخش اپدیت برو سرور اپدیت رو بزار رو AUTOMATIC ببین مشکلت حل میشه یا نه!
چون این عکس نشون میده میخواد به یکی از سرور های ESET وصل بشه که اپدیت کنه...

NOD32 رو باز کن و برو تو اپشنشن و به بخش اپدیت برو سرور اپدیت رو بزار رو AUTOMATIC ببین مشکلت حل میشه یا نه!
چون این عکس نشون میده میخواد به یکی از سرور های ESET وصل بشه که اپدیت کنه...

بصورت دیفالت روی اتوماتیکه و گزینه دیگه ای نداره ولی میشه ادیتش کرد و یک سرور دیگه انتخاب کرد.

با سلام

الان وقتی کادرها رو توی ویندوز تکون میدم بصورت Realtime تکون نمیخورن یعنی کند نیستنا حالت کادر رو بصورت خطوط سیاه نشون میده و وقتی کلیک رو ول میکنم صفحه اونجا ظاهر میشه!
مشکل از چیه؟!

با سلام

الان وقتی کادرها رو توی ویندوز تکون میدم بصورت Realtime تکون نمیخورن یعنی کند نیستنا حالت کادر رو بصورت خطوط سیاه نشون میده و وقتی کلیک رو ول میکنم صفحه اونجا ظاهر میشه!
مشکل از چیه؟!

شما روی My Computer کلیک راست کن و Properties رو بزن و از سربرگ ها Advanced رو انتخاب کن بعد در قسمت Performance گزینه Setting رو بزن، باید گزینه Shawo Window contents while dragging تیک داشته باشه.

سلام

جدیدا میخام از سایت هایی مثل Rapidshare , File Factory و ... دانلود کنم , سرعتشون پایین اومده . مثلا من قبلا 30 تا 35 میگرفتم , الا 10 تا 15 و بعضی مواقع ثابت روی 8 میگیرم . بیشتر با Rapid این مشکل رو دارم .

توی این عکس هم سه تای دیگه رو Disconnect میزنه .

1pi83k.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or