مشکلات نرم افزاری

قبلا با بيشتر از يك Connection ميتونستي از Rapid فايل بگيري؟
فكر ميكنم براي كاربرايي كه اكانت premium ندارن براي هر فايله هر كاربر، بيشتر از يك connection رو اجازه نميده.

قبلا با بيشتر از يك Connection ميتونستي از Rapid فايل بگيري؟
فكر ميكنم براي كاربرايي كه اكانت premium ندارن براي هر فايله هر كاربر، بيشتر از يك connection رو اجازه نميده.

اصلا کلا سرعت خوبی داشتم قبلا . ولی الان نمیدونم چرا اینجوریه :confused:

اوه من فکر کردم کلانه.
بعد شما اکانته premium رپید رو داری دیگه؟

نه من اکانتش رو ندارم . ولی مثلا 2 روز پیش از رپید دانلود میکردم روی حول 25 30 دانلود میکرد اما الان خیلی کم شده . جالب اینه سایت های Upload Center دیگه مثل RS من باهاشون همین مشکل رو پیدا کردم .

تا اونجا كه من ميدونم رپيد قول نميده به كاربر مجانيش كه سرعت عالي بهش بده، خودشم ميگه اگه سر سرورم خلوت بود، شما ميتوني با سرعت بالا بگيري.

ضمنا ممكنه برنامه اي چيزي در حال تبادل اطلاعات باشه، سرعت دانلود معموليت فرقي نكرده؟

تا اونجا كه من ميدونم رپيد قول نميده به كاربر مجانيش كه سرعت عالي بهش بده، خودشم ميگه اگه سر سرورم خلوت بود، شما ميتوني با سرعت بالا بگيري.

ضمنا ممكنه برنامه اي چيزي در حال تبادل اطلاعات باشه، سرعت دانلود معموليت فرقي نكرده؟

دقیقا همین مساله هست . از سایت های دیگه خوب دانلود میکنم مثل همیشه . ولی با سرورهایی مثل RS مشکل دارم .
احتمالا همون جمله ی اول شما درست باشه . شاید این دو روزه RS شلوغ شده :biggrin1: شاید هم مثلا یک مشکلی باشه که درست بشه . فکر کنم باید صبر کنم تا ببینم چی میشه !

حلا کسی همچین مشکلی نداره ؟ :confused:

اتفاقا یه فایل از راپید دانلود کردم دیروز سرعتش خوب بود:دی!
ولی خب شاید سروری که فایل مورد نظر روش اپلود شده سنگین شده باشه تو یه موقع که خلوت هست یه سر بزن و دانلود کن شاید درست شد!
در ضمن با دانلود منیجر های دیگه هم تست کن حتما شاید مشکل از idm باشه!

سلام
من یه فایل zip داشتم خواشتم از zip درش بیارم
این پیغامو داد
m1253.jpg
ای یعنی چه؟(به سبک بررهای:biggrin1:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or